Utgång



Såhär glad blir man om man ska ut med sin bästa vän, HELL YEEAAHH NU KÖR VI!!


29e januari 2011

Hej mina älsakde underbara vänner!

Sitter med min tjocka och proppmätta mage rakt ut i vädret. Skulle aldrig tryckt i mig två munkar på jobber förut. Känner ångesten komma krypnade nu. Tur att jag och bästa ska ut och dansa loss i natt då går jag ner ett hekto igen och tur att mina bantningspiller kommer snart.
Jag har en tvätt i ugnen tänkte jag säga men jag menade i tvättmaskinen, hoppas jag? Måste springa och kolla så jag inte gjort fel nu. Tvättmaskin, ugn, ugn, tvättmaskin. Inte lätt det där med att vara hemmafru.

Måste rota lite i min alldeles för tråkiga garderob och hitta något till kvällen, vi hörs senare. PUSS



28e januari 2011

Igår va ingen bra dag, därav ingen uppdatering. Denna dag har fortsatt i samma anda men jag hoppas det blir bättre frammåt kvällen. Tänkte tvätta, städa, baka och laga lite middag och hoppas min pojkvän kommer hit snart. Det blir äpplepaj ala speciall till efterett, cp gott!!


Nu ska jag jobba IGEN

Ut till nästa jobb, skönt att ha något annat att tänka på.


27e januari 2011

Sitter i omklädningsrummet på jobbet, orkar inte resa på mig. En dag som började så bra kommer inte sluta lika bra, dåliga nyheter. Hej förresten! Min kära pojkvän som nu varit borta i två dagar på massa tester har lyckats komma in som jägare i arvidsjaur, och jag som absolut INTE under några som helst omständigheter vill ha ett till distansförhållande är påväg att få det... BAJS! Resten av dagen kommer suga balle, jag orkar inte.



Klädhög



Detta är allt jag har att bjuda på ikväll, orkar inte hänga upp allt så det får ligga i en hög på golvet. Nu ska jag sova i morgon är det jobb^2. Sov gott!

En galen dag i Tranås




Karin höll i kameran idag och det märks, inga bilder men istället har jag hur många konstiga filmer som helst på min kamera.. Om jag bara visste hur man lägger upp dem på bloggen så skulle ni ha något att garva åt, vissa är mer störda än andra. Men jag vet inte om vi kan kalla någon normal?

Jag har i alla fall shoppat massor idag, jag vet inga kläder till min födelsedag, men idga är ett undantag dessutom va det alldeles för billigt för att räknas! För 230 kr har jag fått två par byxor, två linnen, en T-shirt, ett pannband och ett par skor! ´Det är helt sjukt billigt, annars hade jag inte ens fått ett par byxor för samma summa.

Vi besökte även lite second hand affärer och jäklar där fortsatte jag fynda. Halva priset på second hand är ungefär som gratis! Jag menar en kavaj för 30kr?! OOHHH Emmy är lycklig, inatt kommer jag sova gott utan min pojkvän vid min sida. Ska försöka ta lite bilder på kläderna, om inte annat så kommer det upp i morgon :)

Dagens

Även om jag skämms, så är det här vad jag haft på mig idag. Känner mig tråkigast i hela världen men kläderna jag shoppat idag är långt ifrån tråkiga, hej vår! Kommer bilder senare när jag fått upp allt ur påsarna. MÄNGDER.
Men först ska jag visa mamma, sen kan jag berätta om dagen också, säger bara Tranås rules!




Till Tranås




Nu hoppar jag in i bilen för att hämta min vackra vän. Önska oss lycka till med shoppingen och så ber vi till Gud att vi hittar en massa himla snygga kläder! AMEN

26e januari 2011

God morgon!

Trots att jag är ledig idag kan jag inte sova, vaknar jätte tidigt men nu är klockan nio och då känns det okey att gå upp. Hade tänkt ta en pw men det är tydligen -11 ute, så känns inte alltför kul. Istället ska jag städa eftersom jag inte gjorde det igår. Klockan tolv drar Karin och jag men vi hörs innan de, puss.



Älskade lön, välkommen!

Jaha gott folk är det bara jag som fått lön idag eller finns det några fler hårt arbetande människor där ute i vårt avlånga land? Känns i alla fall förjäklabra, nu är det bara två jobb kvar som jag ska få lön ifrån och det kommer nog på fredag, jo men jag mår bra.
Så i morgon firar vi med lite shopping i Tranås jag och min allra bästaste bäste vän i hela väärlden. Det är tydligen en outlet där med Monki och Cheap monday kläder om jag förstått rätt?

Men nu måste jag sova, puss.


Dagen efter lördag klädsel för att skjutsa Karin till jobbet klockan VÄLDIGT och allderles för tidigt; Nattlinne från mormors garderob, skinnjacka, pälsväst och överblivna leggins. Den satt som en smäck!

Tingsgatan, Mjölby



Kallt om fötterna?



I mormors tröja




Hokus pokus, ur mormors garderob!


25e januari 2011

Hej!

Sitter i min säng, utmattad! Jobbat hela dagen plus en himla träningsvärk från rundan igår! (Jag kommer bli så jävla smal ocn snygg!! OMG! )
Men tyvärr skulle min kära lägenhet behöva städas ikväll också, men har man satt sig i sängen kommer man inte upp you know?
Min kära pojkvän skulle själpt mig igår men tror ni vi städade eller? Helt rätt det gjorde vi inte. SUCK* så nu får jag städa själv, tråkigt men det måste göras. Kan någon ge mig en fet jävla spark i röven?

Saknar min Rikard redan, han gillar inte när jag säger Rikard, wonder why? Saknar min älskling då* Och vi ska vara borta från varandra till på fredag troligtvis, dumma Kristianstad och tester till lumpen som bara kommer ta honom ännu längre bort från mig. Hoppas han har dålig kondis. Elaka flickvännen här, hej!


24e januari 2011

Nyss hemkommen till min egen lägenhet jobb och solning har stått på schemat. Nu peppar jag med hög musik för en löparunda ut till mor och rida lite tjocka hästar. Förhoppningsvis hinner jag hem innan pojkvännen så att jag hinner städa. När man bara åker hem för att hämta kläder så blir det som ett slagfält.. Tror alla tjejer kan känna igen sig när man rotar igenom garderoben och helt plötsligt ligger allt på golvet. 10 ombyten är inget, det blir nog några hundra minst innan jag är färdig speciellt innan party som helgens lördag bestod av.

Jag har i alla fall mängder med bilder, som vanligt och jag lyckas ändå aldrig få upp alla men lovar att jag ska försöka den här gången så ikväll då jäklar. Puss på nosen.



23e januari 2011

God morgon gott folk!

Sitter hemma hos mormor iklädd nattlinne, leggins och pälsväst har precis ätit frukost och innan det skjutsade jag Karin till jobbet.
Igårkväll va vi bjudna till tingsgatan på inflyttningsfest. Det va faktiskt riktigt trevligt och idag mår man väl lite sådär får jag väl säga. Tur att man inte börjar jobba förrens klockan fem.
Kvällen avslutades som vanligt på sibylla men en pommestallrik och sedan hem mot mormor för kladdkaka och glass. Bättre avslut går väl inte att få?

Nu tänker jag bädda ner mig i sängen och mysa lite med datorn, kanske beställa hem lite kläder. Eller juste jag har shoppingförbud till mars.. Men en pälsjacka från tradera skadar inte. Vi hörs senare med ev lite bilder!

Fyllechaffis

Jaha blev inget Sandrakalas, inga pengar till busskort hur pinsamt det nu kan vara.. Så kvällen kommer tillbringas at mormors place med min boy toy för att sedan hämta mormor och morfar på galej senare ikväll. Har precis varit och skjutsat dom nu så nu inväntar jag tåget från Norrköping så jag kan få trycka i mig en pizza.


Dagens



E-type Back 2 life


Forever by your side

Hej fina underbara!

Hur har eran dag varit? Min har varit väldigt bra och humöret har varit på topp kan det vara för att det är fredag? Har varit ute i serveringen idag och barnen är så gulliga, några tjejer i 8an tyckte jag va väldigt snygg. Jo man bugar och bockar, är man snygg i mattantskläder då kan man ta mig tusan ha vad som helst på sig! Och ett gäng killar tyckte jag va mycket snällare än "Den sura kines tanten" som dom så snällt kallade henne. Det är underbart att få komplimanger från främlingar, tycker ni inte det?

Förresten är det bara jag som hört E-types nya singel? Jag bara älskade honom när jag va mindre och nu har han släppt en ny låt som är skitbra rent ut sagt! Mix megapol spelade den och jag blev så glad, satt och diggade i bilen påväg till jobbet. Ska försöka hitta den och lägga in en läng här sen så att alla kan få dela min glädje och entusiasm. Och jag kan säga att det låter inte riktigt som hans tidigare låtar, mycket modernare och jag kan lova er att det är en hitt! En stor sådan!


20e januari 2011

God Morgon!

Ligger i min kära säng och myser, jag gillar morgonen. Tänkte skutta upp snart jag har mycket att göra bland annat hämta semlor på kondis som vi ska smaska på idag vid fikat.
Måste hitta något att ha på mig också, dagens svåraste val. Jag brukar försöka lägga fram det på kvällen för på morgonen kan det ta evigheter och så slutar det i att det blir leggins och kofta som igår, booring. Jag är liksom tjejen med högklackat.


Bytt sjärntecken?

Hoppas verkligen amerikanen driver med mig?! Jag är vädeur och inget annat!

Vill ni läsa artikeln så finns den här:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.
Vattumannen: 16 februari till 11 mars.
Fiskarna: 11 mars till 18 april.
Väduren: 18 april till 13 maj.
Oxen: 13 maj-21 juni.
Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.
Kräftan: 20 juli till 10 augusti.
Lejonet: 10 augusti till 16 september.
Jungfrun: 16 september till 30 oktober
Vågen: 30 oktober till 23 november.
Skorpionen: 23 november till 29 november.
Ormbäraren: 29 november till 17 december.
Skytten: 17 december till 20 januari.


In my cape


Mannagrynspudding

Kom nyss hem från mor har suttit och kollat på ett program om en tjej som fick sexlingar(!!?) helt sjukt. Och vilket kaos, det skulle jag aldrig klara. Hör du det Rikard inga sexlingar tack!

Nu tänkte jag göra lite mannagrynspudding, är så himla sugen på det! Tänkte ha det som mellanmål i morgon på jobbet, perfekt! Och jag vet klockan är mycket men vad tusan, kul att laga mat. Tänke rota lite i min garderob under tiden och se om jag kan hitta något passande till Sandras fördelsefagskalas i morgon. Hoppas du har ballonger och fiskedam Berndtzon? Bara för att man fyller 20 behöver man inte ta bort det bästa från kalasen.


Dagens


Kärringar ska inte köra bil!

Hamnade bakom en provocerande kärring i en grön liten fara när jag va påväg hem från jobbet idag. För det första körde hon rätt ut i rondellen utan att se till höger och med andra ord att hag va millimeter från att mosa henne som en liten parasti mot passagerar dörren. Helt omedveten om den arga tonnåring hon hade bakom sig i turbon clion SET gasar tanta in i nästa rondell, där ökar hon tempot ytterliga för att sedan när hon kommir ut ur rondellen bromsa ner och nästintill krypa fram. Onödigt kan tyckas. Men jag tror att hon gjorde detta endast för att jävlas med mig. En ny Kissie i tantform.

Nu ska jag ta ut kladdkakan ur ugnen och efter det blir det mer jobb.


20e januari 2011

God Morgon!

Ligger in min säng och kollar när min pojkvän klär på sig, jag tror han har bråttom. Själv kan man ligga i sängen och chilla pung ett tag till, fast jag borde gå upp man blir alltid segare av att ligga kvar. Skulle vara gott med en riktigt fet frukost, rågflingegröt med massafrukt, ägg, keso, avocado. A eller okey det där äter jag varje morgon. Men jag skulle kunna göra lite härligt mellanmål sen till jobbet.

Tur att Nrj finns, nu är jag på bra humör också, puss.



Jorden anropar Rikardo

Ey, yo mutherfucker Emmy is back in town! Och min pojkvän är här, jag satt i duschen när han kom, social tjej.
Nu ska jag vara lite mysigare hade jag planerat jag har ju faktiskt saknat min fina väldigt mycket.  
Men först efter massor med tjat från Rikards sida (Helt sant!) så har jag tagit kort på hans dagens outfit. Tror jag får en liten pik där, inte riktigt säker men jag känner igen posen på vänster bilden.. hmm?


Spets = vårkänslor

Jag vet inte varför men tröjan/skjortan/tunikan whatever gav mig vårkänslor. Den är så himla söt med spets på axlarna. Köpte den om jag inte minns helt fel på kappahl för runt femtio lappen. Vilket kap va?

Och nu vill jag mer en gärna ha sommar, virkade klänningar, kostymbrallor, fjädrar och snygga boots och läder detaljer helst sådär snyggt bruna. GUD hajade du? AMEN!



Dagens



Innan jag ger mig in i duschen ger jag er dagens. Sen kommer pojkvännen hit och pussar på mig,


With every heartbeat

Nu har jag äntligen jobbat klart, ska hem till mor och rida lite hästar och sen hoppas jag att min pojkvän dyker upp! Har en hel drös med roliga inlägg, vet bara inte hur jag ska hinna med allt men gå in här om några timmar så kanske jag fått upp något. Puss på er.


19e januari 2011

God morgon solstrålar!

Sitter med en filt runt mig och fryser, förstår inte varför det är så himla kallt! Idag börjar jag halv åtta istället för åtta och det är faktiskt skönt att komma upp, ni vet jag är en morgonmänniksa.

Drömde förresten en konstig dröm i natt, det gör jag ofta men den här handlade om fjällen. Jag åkte dit själv och hyrde en stuga som en kompis ägde. Sen hade jag glömt min snowboard och hela faderutten. Och värst av allt va att jag glömt en cool mössa och skidglasögon. Man måste ju se snygg ut i backen också! Sen i en låda över spisen hittade jag min mammas skinnhandskar och massa grön/gula ridvantar som va hennes, knep! Det va i alla fall en snygg kille som red dressyr i stugan bredvid, tur det!

Men nu måste jag göra mig iordning, vi hörs senare. Ha en bra dag!





5e månaden?

Ja ungefär så ser min mage ut just nu, mindre snyggt måste jag säga. Men jag får skylla mig själv som druckit så mycket mjölk idag när jag vet att jag får ont i magen och ser ut som en gravid ko! Och det gör faktiskt ont, plus att jag knappt får igen mina jeans. Skulle ni se mig skulle ni skratta, tur att min pojkvän inte kan träffa mig ikväll.

Så med magen i vädret önskar jag er härmed God natt. Hoppas era magar är betydligt mindre än min.

 


Lillan och Totta

Mormor och morfars vänner, eller det är mina vänner också hade kommenterat min kära blogg för några dagar sedan. De undrade lite över en inbjudan till min lägenhet. Och jag har faktiskt inte haft någon inflyttningsfest. Men jag antar att jag skulle kunna bjuda in er på en fika någon dag. Eller så får vi ta allt när jag fyller 20. Det är ju trotts allt väldigt snart!

Jag måste erkänna att jag känner mig oerhört dålig som nyss hemmifrån flyttad som inte ens kan ha en liten inflyttningsfest, shame on me! Men känns lite tråkigt när inte allt är iordning. Nu saknas i princip bara en matta och lite tavlor som ska upp i hallen. Men jag vill att allt ska vara perfekt. Ursäketer, ursäkter jag vet.

För att gottgöra er alla som inte fått besöka mig ska jag Någon dag denna vecka, troligtvis i helgen lägga upp lite "före" och "efter" bilder, vad säger ni om det? Inte illa pinkat va.


Skjorta


Idag har vi lärt oss följande

1. Man ska inte hoppa ner i en brunn, man kommer garanterat inte lika lätt upp.
2. När is fryser i ett rör, spricker det och när det sedan tinar bildas en fontän.
3. Det är inte bra att lägga i backen på mormors bil, och om man mot all förmodan skulle vara så klantig går bilen inte att starta.
4. Det är trångt att sitta emellan mormor och morfar i baksätet på en bil.
5. Man ska inte lita på allt som står på facebook.

Ja vad säger man? Varje dag lär man sig något! Och just nu är jag fem erfarenheter rikare! FRÄÄNT.


I min egen soffa



Sitter hemma i min egen soffa, äntligen! Fast här får jag inte sitta många minuter till ska ut till mor för att ha ridlektioner. Nu börjas det igen, från ett jobb till ett annat.
Sover hemma hos mormor och morfar i natt igen, börjar ju ändå halv åtta mitt emot i morgon så lika bra så kan jag ligga och dra mig några minuter längre. Fast jag måste säga att jag saknar frukosten jag kan göra här hemma. Blir väldigt mycket onyttigare hos mormor och morfar..

Shame on me

Jag har gjort et fruktansvärt misstag! Min och Elins radio hette ju Ellen, som Elin sa; Hur kunde jag glömma det?
Men nu har jag i alla fall gjort rätt för mig, förlåt så mycket.

18e januari 2011

God morgon!

Usch och fy, jag mår inte bättre idag heller. Vad är det här? Men jobbet måste jag ju gå till så det är bara att bita ihop. Får hoppas att det blir bättre till i morgon annars blir jag sur. Men ikväll åker jag i alla fall hem och då kan jag ta mina migrän tabletter som förhoppningsvis är lite starkare.
Nu börjar jag om 15min bästa att jag tar på ming skorna och börjar gå, vi hörs kanske sen om jag hinner innan jag ska ha ridlektioner. Ha en bra dag!

Hjärnan i en blöt pöl bredvid

Jaha där rök det huvudet. Inte för att jag är så himla smart men nu blir jag ännu mer osmart när hjärnan ligger i en blöt pöl här bredvid mig. HELVETES JÄVLA HUVUDVÄRK! Jag har sån himla otur som liten flicka att drabbas av migrän, dock har zoonterapin fått bort den nästan helt men då iställer kommer såna här perioder där jag går men konstant huvudbange i flera dagar. Vill bara krypa ner under täcket och ligga där tills det försvinner, men nej serru lilla Emmy det går inte för sig för i morgon ska du jobba!
Huvudvärkstabbletter är helt värdelösa, borde finnas starkare grejer typ knark. Inte kommer jag kunna somna heller för att hela huvudet dunkar. Eller juste det ligger ju på golvet. Bäst jag skyndar mig ner i sängen innan hjärnan sätts på plats igen. Puss älsklingar.


Hej Thailand!

Dagens "gå till jobbet som ligger på andra sidan vägen kläder"


Morotskaka


Baka, baka liten kaka

Somnade som en stock efter senaste inlägget. Känns som om mitt huvud ska sprängas i tusen bitar, vill bara krypa ner under täcket igen men då kommer jag inte somna ikväll. Så istället har jag varit ute med Svip för att få lite frisk luft, men inte försvann huvudvärken för det. Så nu göra vi ett nytt försök, bakning. Kanske ska det hjälpa, tänkte bjuda på lite nybakat i morgon på jobbet till frukosten. Fjäsk*

Och som ni förstår har jag inte fikat med Linus, hoppas han tittar förbi och säger hej efter sin träning. Saknar ju min vän, men om jag nämner att jag bakat så ska jag nog få hit honom, hehe.


Grattis Elin!

Idag fyller Elin Karlsson, min fina vän. Vi har varit vänner så länge jag kan minnas och idag blir hon hela 20bast! Satan vad tiden går fort, kändes som om det va igår när vi låtsades att vi hade en egen radio "EKO". Där vi bland annat spelade De glada armémännenslejon med låtar som "Ärtsoppa" . Vi har hunnit med att skriva en bok om Huden och hur man kan vbyta ut den, och pimpa den med glitter och liknande.
Bra knasiga det har vi varit, men nu får vi nog båda ta och växa upp. 20år, det är meningen att man ska bli vuxen då. Och visst har vi varsin lägenhet, jag i Väderstad och hon i Norrköping. Fast jag skulle nog gärna byta ut den mot taggbuskekojjan på dagis. Eller vad säger du Elin? Ett stort jäkla GRATTIS på dig i alla fall, min langare numer 1! Känn dig utnyttjad.



17e januari 2011

Hej!

När klockan ringde i morse ville jag bara dö. Satan så trött och vilken huvudvärk jag hade! Och just utav de anledningarna fick ni inget gulligt god morgon inlägg. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. 
Nu har jag i alla fall kommit hem till mormor från jobbet, ska snart hem för att hämta lite saker och sen troligtvis tillbaka hit för en fika på stan med Linus.
Nej nu snarkar mormor så hela huset skakar måste in och väcka henne. Vad är hon för människa som sover på blanka dagen? Pensionärer säger jag bara..


God natt!

Nu mina fina, underbara vackra vänner och familj ska jag sova. Fast helst skulle jag vilja sitte uppe och prata med Rikard i några timmar till, helst hela natten. Men jag måsyte sova så jag orkar med jobbet i morgon. Och i morgon ska det jobbas med mormor, önska mig lycka till!

Hemma

Nu är jag hemma från ett väldigt lugnt arbetsapass, ovanligt lugnt för att vara söndag.
Har förövrigt haft en riktigt mys dag med min fina pojkvän. Bara legat i sängen i stort sett hela dagen, underbart. Såna dagar kan verkligen behövas ibland så man kan vila ut och bara vara. Även om jag känner mig fruktansvärt lat och lite rastlös så vet jag att jag behöver det. Speciellt efter de senaste dagarnas huvudvärk. Den värsta på länge! 

Sitter nu hemma hos mormor eftersom jag börjar jobba klockan åtta i morgon på skolan mitt emot, känns väldigt onödigt att åka hem då. Jag skulle vilja ringa till Rikard nu men klanten har glömt sin mobil i min bil så alltså går det inte så himla bra. Det är ju tur att han åkler till Jönnköping i morgon tidigt så att han inte kommer ha en telefon på två hela dagar. INTE! Jag kommer gå i taket, saknar honom redan.
Det är baksidan med att ha kille speciellt när man är van att ha honom boende hos mig, jag blir så himla ensam. Får hyra in mig hos mormor till på onsdag.


Marshmallows




Efter mycket om och men kom vi faktiskt iväg till krogen. Trots huvudvärk, utspillda glas, dansträning och tävlingar om vem som kunde trycka upp mest marshmallows under läppen. Fruktansvärt grym kväll!

16e januari 2010

God dagens!

Sitter i sängen med min pojkvän, vi har varsin dator i knät. Dagens samhälle? Har precis städat och diskat efter gårdagens galna förfest. Och den va inget mot kvällen/natten som kom. Tror jag somnade runt fem i morse. Men kul hade vi jag och min bästa vän. Mycket dans och en stor pizza fick avsluta en underbar kväll. 
Kommer nog lite bilder från kvällen lite senare under dagen. Hur va eran lördag? Några galna moves på dansgolvet kanske?
Nej nu ska jag gosa ner mig bredvid min fina en stund innan jag ska börja jobba. Trevlig söndag vänner.




Gästbloggare

Go´kväll Go´kväll ! Sitter här hemma i min finaste lägenhet tillsammans med två smått berusade blonda tjejer.. gissa ifall det går hett till ;) Nae.. det är lördag kväll och finaste och hennes bästa tjejkompis har bestämt sig för en utgång i storstaden, dock den sämre av de två i Östergötland, Linköping. Själv har man erbjudit sig själv, (snäll och helt underbar som man är ), att vara fylletaxi ikväll åt dessa två fyllehundar. Kvällen började enligt mig lite väl sent (runt klockan åtta) med vodka och jucie i ena glaset och vodka och cola i det andra.. nu ett par timmar senare, nu ett par drinkar senare, nu ett par shotar senare börjar tjejerna bli riktigt stissiga och min flickväns huvudvärk, nåt som hon för övrigt gnällt om hela kvällen, har försvunnit helt och hållet, tur det ;) ..

.. jag citerar "Nu börjar jag bli riktigt full", "Jag kommer spy ikväll". Hmm, undrar hur denna kväll kommer sluta. En rejäl spya i bilen påväg hem? Spännande.. eller ? :P haha

Musik spelas för fullt och dans dansas rakt framför mina ögon.. inga blyga tjejer jag har att ta hand om här, vågar man släppa iväg de här två utan att det slutar i borta match för de båda två :/ ... Naedå.. min flickvän är det bästa som hänt mig och jag bara längtar tills jag får hämta upp henne från lkpg och pussa på henne igen! :)

Jag måste hålla med min fina om att slut på ett blogginlägg alltid är svårt , men nu får det vara nog av skrivande och istället dags för dansande :)

SKÅL !!!  /  Gästbloggaren

 


Yesterday


-

Tillbaka från jobbet, är bara hemma och kollar så att pojkvännen lever och för att käka upp min paj. Nu ska jag tillbaka till min mor och visa hästar. Bilder får ni senare, puss.

15e januari 2011

God morgon!

Somna på dåligt humör, vakna på dåligt. Ta mig härifrån. Nu väntar i alla fall jobb till klockan tre sen kommer det någon och kollar på häst och efter det ska jag bli stup. Värd lördag så att säga.

r

Underbara fredag

Nu är maten i stort sett klar det sista gör jag innan han kommer, och pajen åker in när vi börjar äta. Ljusen är tända, bordet är dukat och om knappt en halvtimma kommer min gäst. Så nu känner jag att jag gjort mitt, vi hörs ev senare under kvällen när fina sover. Om inte får ni ha en underbar fredagkväll oavsett om ni svänger era lurviga eller sitter hemma med chokladkakan i högerhanden och ostbågspåsen i den andra.



Älskade thaimat

..Och rabarberpaj. Kombon kanske inte är den mest lyckade men vad spelar det för roll när det är gott? Hemmagjord vaniljsås och rabarberpaj, det bara vattnas i munnen så fort jag tänker på det. Och thaimat behöver väl ingen närmare förklaring? Nu ska jag städa, duka och snygga till mig själv innan killen dyker upp i dörren. Och nåde honom om han inte gillar thaimat, då får han smisk!!



Matbilder är nog det tråkigaste och äckligaste som finns, speciellt när det inte är snyggt upplagt. Men till mitt försvar maten är inte ens klar och bättre med äckliga bilder än inga alls, right?!

You can hang with me



Bullen - min lillebror




Igår när vi hämtade Bullen på dagis så va han skit sur, som ni ser på första bilden, han skulle minsann vara kvar på dagis! Men vem blir inte glad av att få va med på kort? Sötkorv.

Mot swimmingpoolen och vidare!

Hej fina underbara!

Sitter hemma hos min kära mormor och önskar att jag haft min kamera med mig så jag kunde bjuda på några bilder. Men icke. Ni får hålla er tills jag kommit hem från simmhallen, då ska jag visa er urgulliga bilder på lilla Bullen som jag tog igår. Har även en drös med ego bilder i form av dagens trasor.

Hur har eran dag varit hittills? Det är ju fredag idag, kanske har ni några roliga planer. Jag vet att bästis jobbar stägning idag på BK i alla fall. Det är hon värd! MOHAHAH.

Känner att jag inte riktigt vet hur jag ska avsluta det här nu.. (ett vanligt och återkommande problem) så jag säger helt enkelt, AMEN!


Let´s rock!




Nu drar jag, jobbet nästa! Hörs efteråt, ha en underbar fredag!

14e januari 2011

God morgon!

Ligger i sängen och myser borde gå upp nu. Jag som hatar att stressa på morgonen. Jobbar till klockan två idag på Blåklintskolan och sen går jag antagligen och simmar. Ikväll kommer pojkvännen och jag ska laga middag, vet inte riktigt vad jag ska göra? Jag är jätte sugen på thaimat, får tina upp några kycklingfileér i alla fall så får vi se vad jag kan hitta på.
Nej nu är det bästa att jag börjar koka min gröt innan jag hungrar ihjäl, vi hörs kanske innan jag åker. Puss.

JEANS

Dom här coola jeansen köpte jag förra sommaren när Karin och jag var på vår årliga turne i Göteborg. Hittade dem på hennes och mau och blev störtkär. Som vanligt när jag ska köpa jenas sitter dom som en hösäck, och så även dessa. Men fan dom va billiga så slank ner i alla fall. Och nu har dom legat och skräpat ett antal månader. Och vet ni vad?! Nu sitter dom som en smäck.
Tror jag tar det negativt, mina ben har blivit fetare! Skit samma ett par coola jeans rikare. Ska klura ut under min skönhetssömn hur jag ska matcha dom, hörs i morgon finingar.



AAH MEN OKEY DÅH



Okey jag erkänner. Dumma pojkvän! Jag slarvar det slinker ner en och annan kladdkaka.. höhö. Men där emellan äter jag faktiskt nyttigt tro det eller ej! Brödet jag gnagde på förut var så svart att en neger skulle bli rädd. Så det så!

Red, red, red




Nu luktar jag smaskens gott folk! Nyduchad, bättre kan det inte bli. Eller jo om killen på bilden under va här och pussade på mig men icke, får väl pussa på mig själv. Eller ännu bättre, jag tröstäter, ciao Bella!

-

Jag hatar rubriker! Eller okey hata va ett starkt ord men jag tycker mycket illa om dom. Något jag däremot gillar är mat, sitter just nu med hela käften full av äggmacka. Har precis kommit hem från jobbet och som vanligt är fötterna isbitar. Tänkte slänga mig i duschen om/när jag kan slita mig från maten, det här är illa! Jag skulle träna INTE vräka i mig mat! Skyller på att jag bara käkat frukost. Bra ursäkt Emmy, mycket bra! Tre poäng till dig för att du är så grym.


Idag är ingen snyggdag, det är min tjockisdag



Jag har skitigt hår, blek som självaste snön och bara allmänt ofräsch. Men satan jag har ny kamera och jag vill helst ta kort hela tiden. Hoppas min pojkvän kommer ikväll så jag har någon att fota.

13e januari 2011

Hej hopp gummisnopp!

Sitter här hemma och leker med massa redigeringsprogram, synd bara att min dator är segast i världen. Har för övrigt fått min kamera idag och jag sprang i stort sett hem från posten och slet upp paketet innan jag ens fått av mig ytterkläderna. Den är grym! Fast jag förstår inte så mycket, för många knappar, måste nog be Elin om en expert kurs..
Ska snart ge mig ut till mor, borde ta en pw dit har ätit alldeles för mycket och rört på mig alldeles för lite. Vi hörs senare ikväll efter jobbet med förhoppningsvis massa fina bilder från min fina kamera!


12e januari 2011

God morgon!

Ligger i sängen och myser med mig själv, jag är sjukt trött. Har så himla svårt att sova ensam när jag är van att min fina ligger bredvid. Ska dra mig ut på en liten powerwalk nu innan frukost. Sen hoppas jag verkligen att mor är pigg på att åka till stan.

Håll tummarna för att min kamera anländer idag. Enligt posten sorterades den i Jönköping klockan ett i natt. Den borde hinna fram till lilla Väderstad idag va? Hopas, hoppas!

11e januari 2011

Idag är det en ny Emmy som bloggar. En tjej som tagit tag i sin träning. Jag har kommit på att jag kan inte nå mina mål utan att träna ordetnligt. Så på tre månader ska jag nu gå ner 4kg. Jag ska lyckas det har jag gett mig tusan på. Så med hjälp utav rätt kost och mycket motion ska jag få min dröm kropp. Idag har jag både hunnit med en 40min powerwalk på 5km och en löprunda på 3,5km. Jo men man kan säga att jag är stolt.
Har även hittat en kanon sida där man kan räkna kalorier och hur mycket på ett ungefär man förbränner vid varje träning. Och idag har jag förbrännt mer än vad jag fått i mig och det är ju kanon! Jag har tränat bort allt jag ätit och kroppen behöver ju en hel del för att fungera så jag har säkert rört lite fett. Kan jag ju önska.

Kommer lägga upp ett diagram där ni kan följa min vikt, nu ska jag duscha bort svetten. Puss.

8e januari 2011

Hela mitt jävla äckel inlägg försvan, nu är jag sur!! HANDIKAPP!

Drar det kort igen. Tillbringade kvällen med världens bästa kompis som jag älskar mer än min egen lilltå. Vi planerade min 20års fest och en ev resa till Kap verde.
Och eftersom vi åt så in i helsikes mycket mat så måste jag ut på en timmas PW nu. Sen ska jag rida och träffa min fina för bio.

OM DET FÖRSVINNER NU KASTAR JAG DATORN I VÄGGEN. DÖÖÖÖ

7e januari 2011 (!?)

Nytt år, ny start, förhoppningsvis bättre på att blogga. Får en ny kamera på tisdag. En bra förhoppningsvis, canon g11. Då kanske det kan bli lite fart på skiten igen. Saknar det men så himla tråkigt utan kamera.

Sitter hos mor, jag jobbar. Hårt som tusan! Ska snart ut och ge hamburgarna lite föda så att de kan växa och bli rejäla whoppermeal. SMASKENS. Lev gött folket.



Ni har nog snart sett alla bilder 100ggr om, men dom gör mig lycklig.


RSS 2.0