-





Sov sött pluttar :D


Man saknar sånt som man inte har

Jag har överskottsenergi, kom precis hem från mor min och har visat två pollar för en familj. Det gick kanoners och dom ska komma igen på tisdag hoppas hästarna är lika duktiga då.

Tänkte att jag skulle simmat nu men det hinner vi inte innan dom stänger, sen funderade jag på att springa lite men finns inget roligt ställe här och jag får så inte i benen av all asfalt. Så det blir en långpromenad runt Mjölby med mormor istället, även om hon går långsamt så är det bra mycket trelvigare med sällskap, håller ni inte med mig mina vänner? Puss på er ♥

Hennes och mau





Dom här två klänningarna har varit i mitt huvud ett bra tag nu, sett dom på stora afficher.
Idag tog jag mig i kragen och skulle beställa dom, tror ni inte att dom är helt slutsålda då eller? Jag blir så irriterad. Den första skulle jag velat ha på studenten..
Tror inte dom finns i affärerna heller, vi får väll trolla fram dom ut en tants rumpa (Y)


31a mars 2010

God dagens!

Försov mig idag, så helsikes trött efter gårdagen men kom i tid i alla fall. Tog med mig min lilla dator till skolanb så jag kunde visa en avundsjuk Sandra. Vi hittade ett jätte rligt spel "Farm Fresty" eller något. Ska samla in pengar genom att värpa ägg och plocka skinka som grisar bajsar ut.
Sen ibland kommer det pandor som man måste fånga innan dom dödar hönsen, beroendeframkallande!

Sitter nu hemma med den där jakla engelskan som ska vara inne i morgon. Ska snart ut till mamma och ta han om lite hästspekulanter som ska komma och kolla, vi håller tummarna för att hästarna sköter sig!





Rolig dator jag har fått :D


30e mars 2010

Hej på er!

Har haft lite mycket att göra nu, idag har vi nämligen varit i Oskarshamn med alla smarta och kollat in kärnkraftverken. Riktigt intressant måste jag säga! Man fick se hur allt fungerade och sen fick vi gå i grymt sexiga gula överaller och blå hjälm och ett par sockeplast på tassarna.
Tyvärr fick man inte ta några bilder inne i O3 men sen åkte vi ner 450m under jorden i en 3,6km lång tunnel för att kolla hur dom skulle förvara det använda radioaktiva materialet och då fick man ta kort, Sandra tog massa men gick inte att få in dom på datorn. Eller jag är inte så teknisk kanske..

Tyvärr så fick ingen radioaktivstrålning på sig, hade varit lite spännande. hehe.
Men nu är jag i alla fall hemma och känner mig fetare gånger tusen, jag tror vi har fikat hur många gånger som helst idag. Vart vi än gick fick vi varm choklad, kakor eller muffins.
Ska lägga mig och sova snart, hörs i morgon det lovar jag

  

 

Dags att sova

Känner att det börjar bli dags för att slänga sig i en skön säng och dregla skoningslöst på kudden tills man vaknar och inser att man faktiskt kissat på sig :)
Men jag har lite svårt att slita mig från min rosa lilla skönhet.. Hur ska de gå? Den hänger garanterat med till skolan i morgon! Ska försöka installera word också så att jag kan jobba lite på den. Det va ju de den var till för!

Innan jag borstar tänderna vill jag bara påpeka att Magnus Uggla är grym! (Y)haha. Puss på höger örsnibb flickor.

ROSA!!

Jag har fått en rosa liten mini PC!!! Jag är lyckligast i världen, kan ni tänka er något sötare? Just nu håller den på att installera massa skit tar fan fem år, jag vill ha den nu. Vem orkar vätna, känner mig som ett litet barn i väntan på jultomten. Ska lägga mig i sängen och pilla mig i naveln tills jag kan använda den, PUSS


28e mars 2010

God förmiddag!

Vilken minst sagt händelserik kväll igår, somnade inte förresns vid fem tiden. Tog bilen in till Linköping för att möta upp Sandra och hennes pojkar, och som vanligt va dom försenade..
Dansade gärnet hela kvällen inne på Pitch, grymt mycket folk och jävligt kul! Dock tryckte någon jävel på brandlarmet så musiken och allt stängdes av i typ 20min, men humöret va på topp ändå.
Skjutsade sen hem lite pojkar och somnade som en gris bredvid oskar, han åkte och jobbade i morsen men inte märkte jag något sov som en gris till tio.

Snart ska vi fira min födelsedag hos pappa med farmor och farfar, gjorde en tårta igår! Hörs senare ,puss på er





Kameran fick inte plats i min nya väska mormor köpt, så blev inga bilder på sexiga Sandra :(


Kojbygge






Byggde en koja med söta bror idag under bordet sen låt vi där under i över en timma och väntade på att mamma skulle komma så att vi kunde skrämma henne. Så söta är vi :D 
Men nu är det dags för mig att göra mig fin inför kvällens party, ha en underbar lördag kväll!  


Smink

Googlar runt lite och försöker hita någon snygg ögonmake till ikväll, an så svårt det är.. .Kör jämt på samma, vill variera mig lite. Hittade lite coola sätt, får se hur det blir.
Men nu ska jag plugga har ägnat hela förmiddagen åt att måla naglar, blocka ögonbryn, locka håret. fasen vilken tid det ska ta. Men jag vill inte att håret ska se sådär nylockat ut, ruffsigt är bättre! (Y)







http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/category/dagens-make-uper/

Grymt duktig människa!!


27e mars 2010

God morgon!

Gud så skönt jag sovit i natt! Men som vanligt vaknar jg tidigt, men det gör inget. Har ätit massa rukost nu och snart tänkte jag sätta mig med engelska böckerna. Borde duscha först, Svip vill bli tvättad också så får väl ta itu med det.
Synd att det är så himla tråkigt väder ute annars hade jag kunnat sitta på balkongen när jag pluggade, men anatar att det kanske inte blivit så mycket gjort då.. Hehe.

Fikamys i stan

Blev inget simmande, somnade i solen på balkongen och sen ringde Sandris. Riktigt jäkla varmt oh skönt va det. Åkte i alla fall in till stan för att yra omkring med tokstollen en stund, år lite på Steve´s innan Sandra va tvungen att åka hem till sin man.
Såg ett ragg från krogen på stan, haha och Sandra skulle jävlas lite men tror inte han märkte att hon puttade mig närmare.. Tur det!

Bestämde lite halvt att vi ska ut i morgon, båda två är fett peppe på att skaka lite rumpa. Klckarna i taket och huvudet på golvet. Men nu ska jag mysa med min mormor, morfar och lilla Melvin som vi är barnvakt åt inatt.Puss haj!


hmm?

 


 


VÅÅÅÅÅR!

Någon mer än jag som hajat att det är vår ute? Nej trodde väl det, attans också! Helt underbart, tänkte invänta mormor för att sedan släpa henne med huvudet före till simmhallen. för att sedan dumpa henne här hemma och själv ta en sjuhelsikes promenad i detta underbara väder! Mormor går inte att släpa på då, man får gå så långsamt och jag får lite ångest av det, hehe.
Börjar bli kär i allt och alla också, måste vara vädret eller hur?

Undrar vad jag ska göra ikväll? Kul att Karin ska ha ett bajs disco för små barn, och att jag inte får komma och dansa.. Jag vill också dansa tryckare, någon som är på? Vi kan dansa till en I en rosa hellikopter! det bara skriker tryckare om den.
Nej fasen nu får mormor sluta jobba snart orkar inte yra omkring längre... Puss i gull!


I'm kinda busy

Sitter och lyssnar på för tillfället bästa låten och bästa videon, älskar den! Tänkte slänga mig i mördargrillen ett tag och sen cykla ner till Väderstad och jobba någon timma innan jag tar bussen till Mjölby och förhoppningsvis simmar en kilometer. Kanon dag!


26e mars 2010

God Morgon!

Känner mig som en nya människa. Att skutta upp av sig själv klockan fem för att gå ut i stallet borsta en lerinpackad häst och sen rida ut i skogen en timma får en verkligen att vakna på sin bästa sida!
Helt underbart ute tänk er sitta upp på ryggen på världens vackraste djur omgiven av skog och tystnad. Dimman låg alldeles tät och det kändes nästan overkligt, att sen Nova är underbar gör ju bara saken tusen gånger bättre.

Att sedan mocka en box och göra ren all lerig utrustning gör inte ett skit, för jag är på toppen humör! Nu saknas bara frukosten ska ner och koka mig ett ägg och lite gröt, hörs sen puss på er!♥


Såg att en tjej kommenterat och sett att jag brukade vara i stockholm och om jag vet något bra ställe, kan ju inte svara på kommentarer direkt så svarar här.
-Ja jag hade en pojkvän som bodde i Stockholm förut men vi gick inte ut så jätte ofta när jag va där, va dock ute med en kompis i Stockholm för inte så länge sen då blev vi rekomenderade Grodan. Va på ett annat ställe också men kommer tyvärr inte på namnet såhär just nu. Men om du mejlar mig kan jag kasnke ta reda på det. [email protected]





Stort liv

Tjenis penis, nu har jag varit duktig jobbat i tre timmar, gjort kladdkaka och ägt bror min i pilkastning. Blev ingen simmning, kom på alldeles för bra ursäkter!
Tänkte skutta upp klockian sex i morgon och rida så borde sova snart, frusen som fasen är jag också. Riktigt ruggigt ute är det så trots att det är varmt fryser man.

Blir ingen sälen resa i helgen heller pga lite olika anledningar, men jag kanske ska till Omberg och åka lite bara för att det är kul. Någon som är på? :D
Utgång lördag också är tydligen något på Platå, Hanni ska vi? karin ska ju tudligen på någon viktig middag med sin far, dissarn.

25e mars 2010

Goddagens!

Hur mår ni mina sockerpinglor? Jag mår just nu alldeles utmärkt, solen har ju tittat fram, underbart! Men i morse kändes det som om jag lika gärna kunde lagt ner huvudet på kudden och somnat om.
Påväg till tåget kommer jag på att det är ganska så smart om man har busskortet och allt med sig, jaha jag skyndar tillbaka tänker att jag hinner om jag tar bilen. Mitt i all stress får jag massa sms som jag inte hinner kolla på.
När jag väl hunnit med tåget och dörrarna stängts kollar jag på mobilen. Pappa hade skrivit att jag inte skulle parkera där det inte var rutor för dom har börjat skicka ut lapplisor tydligen, Pernilla fick en p-böter igår.
Jaha men vad bra att det va precis det jag gjorde efter som att de inte fanns någon parkering nära och jag hade bråttom, aldrig varit ett problem förut.

Så det va bara att hoppa av det lilla tåget ta ett annat tåg tillbaka flytta bilen för att sen hinna tillbaka och vara med de sista 20minutrarna av min ända lektion. BRA EMMY!

Nu ska jag äta lite, simma om jag hinner och sen ta bussen ut till min mor och jobba, hörs!




-

Riktigt flitig har jag varit nu hunnit med att simma, rida och plugga engelska! Nu är jag på topp. funtar på att slänga mig i sängen, ska upp tidigt i morgon, en lektion i skolan men ska sitta och ta emot anmälningar till balen någon timma innan det blir jobb och träning.

Så vi hörs imorgon min gullungar! ♥



Yesterday


Mot simmhallen

Nu har jag lagt in några mer bilder från Romme men Sandra la in alla hennes på fejan förut så då kändes det onödigt.
Nu mosar jag i mig lite älskade nutella mackor innan jag och bästa ska dra till simmhallen för att träna, tummen upp för oss!

Sen blir det ut till Novis och förhoppningsvisa grilla mig lite innan jag måste hem och sätta mig med engelska böckerna. Inte nog med att man har haft engelska nationella hela dagen, kursen slutar om en vecka och vi har mängder med uppgifter som ska in, kanon kul!

Dåligt humör

Har inet lagt in mer bilder, jag vet. Sandra har påpekat det så det räcker och blir över. Men är sjukt trött och på så jäcla dåligt humör. Ska simma efter skolan hoppas på att det blir bättre då.
Men nu ska jag inte låta mitt dåliga humör smitta av sig, puss.

Romme

Hej hopp alla pigga människor :D
Jag är så fruktansvärt trött, gick som sagt upp fyra i morse och sen har vi susat omkring som galningar i backen. Och det va riktigt underbart när solen sken. ÄLSKA!
Fast självklart ramlade jag, när typ hela skolan såg också. Gick lite för fort i ett hopp så vi snurrade runt lite i snön, min rumpa kommer bli blå och söt. Men va fasen sånt som ingår. Jag har i alla fall haft en toppen dag!


Varför går det inte att lägga upp bilder? Dom kommer sen iaf, Puss på röven!





Helvete!

Insåg precis att jag ska upp klockan fyra i morgon!! Måste nog slänga mig i sängen nu. Men vad gör man inte för en dag på brädan i skidbacken? :D
Så ska fixa lite matsäck sen sussa så sött, god natt gott folk :)

Oh yeeeaaahhh!



 

Om jag orkar slänger jag in bilder på lite nya kläder jag fick idag, PUSS!


It´s all about dresses

Jag vill ha en lång klänning, typ den här underbara! Så himla snyggt i sommar, eller framförallt skönt. Någon som vet vart man kan hitta något liknaden? har kollat runt överallt känns det som.


21a mars 2010

God morgon solstrålar!

Har ni hajat att jag fyller idag eller? Det hoppas jag annars blir jag lite surmulen.. Har precis fått frukost på sängen och några paket av mormor och morfar. Och innan dom kom hade jag legat vaken i en timma, är inte det de värsta som finns? Eller nu kanske det inte är så farligt men när man va liten. Ligga där i sängen och låtsas sova tills mamma och pappa kom in och sjöng. Nu kan jag säga att jag låtsades faktiskt inte sova och det pirrade inte i magen utav iver, mer huger i så fall, hehe.

Tänkte sätta mig och äta lite mer ordentlig frukost nu, sen ska jag göra en tårta och om jag hinner ut och rida Nova innan jag ska hem till mamma för att laga mat. Klockan fyra kommer gästerna. Tshüüsss!

HOLA!

Oj, oj vilken lat dag idag. Efter att jag gjort klart uppsattsen somnade jag som en liten gris i min säng, hehe. Vaknade tryckte i mig nutella mackor och skuttade ut till SET som körde mig ut till pappsen och Nova. Klippte manen och snyggade till henne lite, jag menar alla måste ju vara snygga till min födelsedag, right?
Och nu har jag legat i grillen ett tag, tänkte dra mig tillbaka mot Mjölby snart.

Ni har väl inte glömt att jag fyller i morgon? :D Längtar så efter skorna jag kommer få... Haha nej jag vet inte alls vad det är, glöm det jag sa. 
Undra vad jag ska göra ikväll? Karin firar sin mamma och jag orkar inte göra speciellt mycket, inte går det någon bra film heller. ATTANS! 

20e mars 2010

Heej!

Igår va det galet, yrade omkring hela dagen. Städade, lagade mat, fixade lite här och lite där. Karin dök upp vid två och var mitt stöd vi provsmakning av efterrätten.
Blev i alla falla en riktigt lyckad kväll igår med mina flickor längesen vi va samlade allihopa. Synd bara att Sandra och jag blec övergivna vid halv två.. Men vi klarade oss hamnade vid ett bord med några "pappa betalar pojkar" dom bjöd på champange och grejjor förstår ni!

Har i alla falla nyligen skrivit klart ett arbete och nu tänker jag slänga in bilderna från igår, alla hamnar inte h'r det blir nog fejan nästa!




Bästa vän och jag






Får man skavsår av partyhatten så får man, inget snack om saken!



Det blev lite dans och...



Nagellacksmålning innan vi drog os mot tåget och stan.



Fråga mig inte..



Tack alla för en udnerbar kväll ♥


3års kalas


Födelsedagsbarnet


Mormor och bästa bror.



Morfar, Melvin hans kusin Victor.



Mor och Mell-Bull, TÅRTA!


Nu verkar inte datorn vilja mer, laddar upp mera bilder sen mammsen ;D Nu ska jag laga mat till morfar!


18e mars 2010

Hej hopp gummisnopp!

Jag vet att jag är dålig, men firade Mell-bull hela dagen igår. Och på mammas begäran ska jag lägga upp bilder på bloggisen sen.
Nu har jag kommit hem från en sväng i skolan skrev ett prov och lite så, kändes helt OK får väl se hur det känns sen när det är rättat och klart.

Tänkte kluddra ner en liten inköpslista till i morgon nu så mammsen och jag slipper springa runt överallt för att hitta sakerna till middagen. I morgon ska ju min 19års dag firas, fyller egentligen söndag men då kommer släkten. Och jag vill fira ordentligt med flickorna först. Så imorgon ska jag väl stå i köket hela dagen, ska nämligen bjuda dem på en mumsig tre rättermiddag, känn på den!! Och sen självklart blir det krogen. PUSS






TÖNT :D


Engelska hela dagen

Härligt med nationella prov hela förmiddagen och sen fortsätter vi eftermiddagen med gissa vad? ENGELSKA! YEEY!
Vet inte vad vi ska göra, orkar ine vill bara hem och äta maaat. Melvin-bull fyller år idag, alltså kommer släkten. Inte jätte kul men jag ska få ge honom min söta pressent som jag så gulligt har gjort till honom, det är roligt. =)


Min plutti :D


17e mars 2010

God morgon!

Blv sjuk igår, fick jävla fitt migrän. Men trotsade den och satte mig på tåget i hopp om att min dunder medicin skulle rädda mig för första gången, men icke! När jag klev av tåget i Linköping trodde jag att jag skulle dö, eller i alla fall spy ner alla människor.
Hoppade på ett tåg tillbaka till mjölby och sov sönder hela dagen. Nu känner jag mig mycket piggare, förutom att vi har nationella prov i engelska.. Vi börjar nu, önska mig lycka till, PUSS

16e mars 2010

God morgon solstrålar!

Hur långt har ni kommit i morgonsysslorna? Jag kom precis ut från duschen, har faktiskt invigt mitt hopprep idag. stolt*
Det va faktiskt jobbigt, men efter 20min va jag så jävla förbannad för att jag bara fastnade i alla saker, lamporna, mattan och alla halsband. Skapligt irriterande, men nu är jag iaf pigg och vaken! 

Tänkte koka mig lite gröt, funderar på molinogröt det va riktigt längesedan men vet inte om vi har allt. Vi får se vart vi landra så att säga, Pussi gull knull! 

 

Såhär får ni INTE se ut på fredag flickor, våga vägra svart!!


Snart dags för sängen

Nu har jag precis kommit hem till mormor. Det va ett helsike att borsta Nova hår överallt och ingenstans! Det värsta med solen är att hästisarna börjar fälla all päls. Tror jag har hår på alla ställen där det går. Nåsan, munnen, ögat och hela ansiktet det kliar som fasen också.
Men inte syndes det något på hästen inte, lika hårig som innan. hehe.

Tänkte alldeles straxt krypa ner i sängen, ska nörda fejan lite först Tscüüss!

Te dags

Nu har jag druckit te med min mor, och pluggat färdigt. Suttit i ett antal timmar, men nu är det entligen klart! Tänkte dra mig hem mot pappsen för att pussa lite på Nova. Min söta plutte häst.
Och för er som inte vet så åker jag till sälen med bästa Adam Nord nästa helg, efter min födelsedag med andra ord. Kommer säkert bli kanoners. Speciellt efter att vi upptäckt att vi har samma musik smak så det kommer dunkas musik i bilen påväg upp som aldrig förr.

Men nu ska jag sätta mig i den stackars lilla clion som ska åka ända till lindvallen om mindre än två veckor. För min inre syn ser jag hur vi handfallna står och försöker trycka in skidor i stackars lilla SET.. Haha Puss på er!

Solen skiner!

Jag är på toppen humör idag, solen skiner ju för tusan!! Har precis kastat i mig massa rostade mackor, och gröt såklart.. hehe. Nu tänkta jag dra mig mot mammsens lilla slott där det är tänkta tat jag ska slå mig ner för att plugga.
Glajjorna åkte på idag också, tack vare solen =)





15e mars 2010

God morgon!

Har en sådan där härlig dag med sovmorgon, börjar 12.30. Tänkte gå en liten promenad med min kära mormor först, ner till banken och lite så.
Sen har jag ju bara en lektion idag, underbart! Ska ut direkt till mamma och sätta mig vid datorn och plugga lite(Y) Duktig här jag blivit.

Och för er som inte vet så är jag veckans babe ^^ haha kolla Adams blogg, killen är hel tokig http://nordadam.blogg.se





Jag har återgått till mina gamla vanor, extremt oseriösa bilder. Ni vet precis innan kameran tar bilden så ändrar man min från den där söta gulliga posen till att räcka ut tungan och se så ful ut det bara går! Det gillar vi!


Tillåt mig skratta

Snälla ni läs kommentaren på "Gårdagens klädsel" haha skjortan är inte ens instoppad ^^ haha det kasnke ser ut som det, men icke. Vill i alla falla tacka henne för kommentaren, det finns så snälla människor :D

Att älska sina kläder

Morfar köpte ju som sagt kläder som jag ska ha på fredag till mig idag! Och jag är så kääär!! Dom är så himla våriga och snygga! Vill aldrig ta av mig dem. Tänker sova med kläderna på! Springer omkring i högklackat och kjol nu här hemma, funderar på hur jag ska sminka mig och hur jag ska ha håret? TAGGA BRUDAR!

Vägra svart flickor! Jag vill inte så några tråkiga svarta klänningar på fredag, då sparkar jag ut er :D



Hopprep

Idag köpte faktiskt mormor och jag ett hopprep också, nu när min förkylning är över kan jag ta upp träningen igen efter Thailand resan! Så denna vecka blir det simmning och hopprepshoppande för hela 2 kronorsslanten.
Kan inte fatta att vi ska få en 2kr. Varför? Nej usch och fy och blä!

Känner mig rastlös vet inte vad jag ska göra.. sova vore skönt :D


Haha älska bilden :D


Kladdkaka

Nu har jag kommit hem från stan och hunnit trycka i mig en nybakad kladdkaka! Och nu sitter jag vid datorn, försöker att koncentrera mig på EU uppgiften. Går inget vidare tycker den är så fruktansvärt luddig. Men det ska väl gå bra, hela betyget hänger ju inte på den, så känn ingen press Emmy! Nej då.
Men jag ska be till Salem al Fakir guden, han kanske kan göra någt? Hans låt är ju i alla fall grym!

Jag köpte nästan inget på stan idag, stolt! Ett linne bara, hur gulligt som helst men mina tuttar får inte plats så måste såga bort lite på dom! Hehe. Morfar köpte en förtidig present till mig också, kläder som jag ska ha på fredag när vi slår klackarna i taket jag och mina sexiga brud jävlar!

Men nu busar ska jag skriva lite mer vettiga saker, som varför det finns lagar på hur gurkorna ska se ut.. SUCK! Puss på er!

14e mars 2010

God morgon, eller ska man säga God förmiddag?

Sov länge idag, skönt! Men så blire när man pratar i telefon hela natten, bus Emmy =)
Hade en trevlig kväll igår hos Totta och Lillan åt smörgåstårta och annat gott. Men sen när de äldre började prata så kände jag mig lite utanför så jag satte mig faktiskt hör och häpna för att kolla melodifestivalen, men det skulle jag aldrig gjort.. Helt fel person van, Salem al fakir eller vad fasen han heter skulle ju vunnit!! Kan inte svenska folket fatta de? Vilka nötter isf! Haha nej nog om det nu!

Tror vi ska in till stan snart, köpa en sista present till Mell-Bull, sen ska jag plugga (Y) PUSS HAJ!


Slänger in  bilder på mig från igår, och jag vet inte men har en känsla av att allt inte står rätt till där uppe, hissen går inte riktigt ända upp om man säger så, hehe.




13e mars PANIK!

God dagens mina kära och fula!

Vill börja med att säga att jag hade en trevlig kväll igår trots all stress innan, heh. Karin och jag mötta upp Adam och två vänner till honom i Linköping och sedan gick vi för att se Alice i underlandet. Den va precis som den tecknade tycker jag, men jag va nog den ända i mitt sällskap som visste vad den handlade om (a) oj!

Idag har jag jobbat hela dagen, kanoners speciellt med detta underbara väder. Nu sitter jag här hemma och försöker lugna ner mitt hjärta. Har sprungit omkring i lägenheten som en galning då jag inte hittade ett kuvert med 1500kr i... Lite smått panik om man säger så.
Så med munnen full med godis och godispåsen i ena handen och telefonen i andra dampar jag sms till Adam samtidigt som jag frenetiskt tuggar sönder min tunga och skriker högt inombords! VAR FAN ÄR MINA JÄVLA FITT PENGAR!!! JAG HADE DOM JU HÄROMDAGEN!!
För att tillslut lägga mig ner på golvet och inse att dom ligger under sängen, klant Emmy!

Men nu ska jag kleta på lite mascara och dra på mig några sexiga trasor sen blir det 64års kalas,
HELL YEEAAAHH!!

Ha en underbar lördag kväll mina vänner ♥


Ikväll drar vi en bio

Jag och bästa drar en bio ikväll :D Fika med hanni och Moa innan, kommer bli kanon! Nu ska jag stressa vidare, klippa Melvin föst. Puss haj!

Just nu är jag grön!

Är nu hos pappsen, har mockat och solat lite. Sen håller jag på att göra klart Melvins födelsedagspresent, en tavla som jag målar. Och när jag skulle gå in i badrummet för att tvätta av penslarna märkte jag att jag inte bara målat på tavlan utan även kladdat lite på mig själv, hehe. Läpparna va gröna sen hade jag även lite gröna streck här och var, inte världens lättaste att få bort oljefärg så just nu ser det ut som om jag är grön av avundsjuka, hmm?

Tänkte åka hem till mammse-mammsen nu, kolla om någon har lagat lite mat till min hungriga mage? (a) Den kurrar så förbaskat.. Tänkte ha lagt upp de sista Thailand bilderna innan också men jag glömde kameran i bilen och jag orkar verkligen inte springa ut och hämta den, hallå det är ju hela 100m, sammanlagt.. Vad tror ni mina ben är gjorda till? Dom kan bara gå i högaklckat och bära upp min lilla kropp när det är dans på G. Eller när jag måste mocka bajs..

Jag är fett dans sugen också :( Och jag är ju ganska frisk idag, visst får jag gå ut då? Man kan ju inte annat än bli dans sugen när man lyssnar på David Guettas Memories, GAAAHHHH!!!!! jhadsduhasf!!! Tror jag ska ställa mig och hoppa lite nu, vi hörs!


Studentklänning?


Måste ju börja tänka på studentklänning snart?! :O Hjälp vad ska man ha för något, jag vill absolut inte ha en helvit as tråkig klänning men samtidigt känns det dumt att ha en jätte gul när alla andra är vita..
Hittade i alla fall den här på hennes och mau, tycker den va riktigt söt :D Kanske ska beställa hem den så får jag se om jag hittar någon bättre, hellre en klänning för mycket än en för lite ;D

Sen väntar ju bara sko problemet, suck.. Kanske något sånt här?



12e mars 2010

God Morgon mina vänner!

Jag hatar att vara morgonpigg, har legat halvvaken i sängen och försökt tvinga mig själv att sova sedan klockan sju(!!) men vid halv nio gick det inte längre. Bara till att hoppa upp och äta frukost.
Har i alla fall sovit ganska bra inatt, inte så mycket hosta och halsen är bättre. Men jag är ju ändå ledig fredagar så, hehe.

Idag tänkte jag åka ut och mocka lite bajs sen ska jag hem till mammsen och plugga, datorn här är ju på lagning..
Mamma och Christer åker till Göteborg idag så mormor och jag ska ta hand om lilla Melvin och stallet idag och imorgon, så det är tur att jag börjar känna mig piggare. Tjotaflöjt!


Höll på att glömma..

Jag ska dricka Oboy också! MUMMA!!!

Nu: Familjen Jackson





Satt i solen på balkongen och pluggade förut idag, riktigt varmt och skönt! Kan vara för att jag har lite feber också, men det är en annan femma. Känns iaf att våren är på väg och det gör mig riktigt glad.
Men nu ska jag bänka mig framför Tvn för att kolla på Familjen Jackson, PUSS.


Bus barn

Har suttit och pratat strunt med världens bästa bror, men nu är han och pappsen iväg och jagar. Så nu sitter jag här själv och gör mest ingenting lyssnar på east FM och myser helt enkelt! =)
Tänkte dra mig hem mot mormor och morfars lägenhet.. Tror morfar har lagat massa god mat, hehe. Hungrig som alltid.

Känner mig lite bättre nu i alla fall. Har varit ute och mockat lite bajs åt hästarna, och vem mår inte bättre av lite bajs? Det liksom rensar upp i bihålorna man känner sig som en ny männiksa.



Vet inte vad ni känner när ni ser den här bilden, men jag vill ha kladdkaka i alla fall!




Jag tror jag har världens sötaste bröder!! ♥

 

11e mars 2010

Äcklig morgon allihopa!

Sjuk idag med, kände mig mycket bättre igår, hade ställt in mig på att göra kemiprovet och allt.. Men sov typ nada inatt, har bara hostat hela natten. Somnade vid fyra tiden och sov som en klubbad säl, hehe.
Nu har jag fruktansvärt ont i halsen, morfar är iväg och köper glass till mig. Så vi får hoppas att det blir bätttre, tänkte försöka plugga lite idag också. Har ju ingen dator det går att skriva på så vet inte hur det ska lösas men men.

Borde kanske duscha också, eller nee.. Man får vara smutsig när man är sjuk, right?

En sjuk kvinnas sysselsättning

Finns det något tråkigare än att vara sjuk? Jag vankar fram och tillbaka och gör mest inget alls, är så fruktansvärt rastlös. Tänder lite ljus här släcker ett annat där pillar lite på dom. Går tillbaka in i köket öppnar kylskåpet, inget gott där. River i skafferiet hittar kanelknäckebröd och kan inte sluta äta. Går tillbaka in i mitt rum blädrar i barnböcker, ut i köket tar en handfull med havrefras. Går ut i hallen hämtar Kemi boken lägger den på bordet går tillbaka in på mitt rum sätter mig på sängen och glor in i väggen...

Ni hajar vad jag menar va? Fy fan, jag vill vara frisk så att jag kan skutta till skolan! Nej nu säger vi såhär Tjotaflöjt på er ♥




Favorit boken, helt klart!


Gårdagens klädsel



10 mars 2010

God Morgon!

Jag är jätte sjuk nu.. Kan knappt andas då låter det jätte konstigt och sen har jag i princip ingen röst! Jätte konstigt eftersom jag inte är ett dugg förkyld, jag hoppas inte det är halsfluss igen.
Jag hoppas verkligen jag blir bättre ör jag har prov och en uppsats som ska in i morgon, måste verkligen plugga idag.. BAJS!

MAAAT

Nu vill jag att Sandra ska komma så att jag får gå och äta! Jag är hungrig, fast kommer inte kunna äta för att jag har ont i halsen, KANONERS!! :D

9e mars 2010

God morgon alla gummisnoppar!

Här sitter jag i skolan med min bla skjorta, trevligt värre. Har precis haft matte men känner mig sjuk så orkar inte så mycket. Har jätte ont i halsen och magen.. Vill inte bli sjuk! Har håltimma nu, tänkte skriva klart svenskan innan lunchen sen har jag Kemi hela eftermiddagen.

Förutom att jag börjar bli sjuk idag så är jag på lite bättra humör, Linus gjorde mig glader igår. Sen är det några killar på skolan som går en KY-utbildning tydligen som har tävlat om vem som kunde hitta mitt nummer först.. Haha dom såg mig igår i skolan?! Jag säger bara killar... SUCK!

-

Känner mig helt tom och rastlös idag. Kom på mig själv med att sitta på bussen och bli sur och stressad för att han aldrig åkte. För att jag va tvungen att sitta och kolla på en ful irriterande MQ reklam..
Känner likadant nu, vet inte vad jag ska göra samtidigt som jag är sjukt trött. Vill laga mat men samtidigt vill jag inte äta såhär sent, då blir jag tjock. Jag vill ha en pojkvän men ändå inte för då kan man inte flörta med allt och alla när man går ut. Tror jag har en depp dag med andra ord, hörs när jag är gladare!

God morgon, god middag, god dag.

Tjosan hoppsan!

Sitter och gör inget alls kom hem från skolan för någon timma sedan, hade bara två lektioner så det va riktigt skönt. Soligt och fint är det ute också, känns verkligen at våren är påväg, jag hoppas den skyndar sig!

Vet inte vad jag ska göra nu, finns massa saker jag MÅSTE göra men sånt är aldrig lika roligt.. Får väl se vad jag hittar på. Något roligt finns det väl ändå? Kanske sova, är riktigt trött fast att jag gick och la mig jätte tidigt igår.

Morfar är med i tidningen idag btw, fräänt.

Tummen upp för mig!

Se på tusan, jag har pluggat! Nästan klar med svenska uppgiften, eller tills jag slutade fatta vad uppgiften va. Har nog bara lite kvara att skriva, ska ta ett snack med Elin i morgon. Hon måste förklara lite mer för mig så jag hajar vad jag ska göra, just nu står det still som i en fiskdamm utan fiskar och utan vatten!

Känner mig riktigt seg nu, ont i ryggen också ska nog dra mig mot Tv:n eller städa rummet lite först. Men ikväll ska jag i alla fall kolla på någon film. Går ju två styckna bra ikväll. Vad ska ni göra?

Nej nu går ryggen av, orkar inte sitta på stolen mer, Puss haj!

Thailand bilder del 1









Munkar med hål i

Pust, nu har jag precis satt mig ner efter ännu en dag på stan med massa shopping. Bar flera stora fulla påsar men fick inte med mig något hem sen ändå? Allt hamnar i små söta paket till mig hemma hos mammsen =)

Men innan vi gick till bilen passerade vi en snubbe som gjorde munkar och jag tror han såg att vi va väldigt sugna så han skrek en kartong 20kr!! Och i en var det 6st munkar, mammsen och jag slog till och köpte alla tre kartongerna som va kvar, hehe tjocka! Så inte nog med alla påsar utan vi fick bära tre stora kartonger med sammanlagt 19munkar i till bilen också, MUMMA!

Nu ska jag försöka göra något vettigt, som att plugga vi hörs!



7e mars 2010

God Morgon!

Det bidde visst utgång igår. Karin plutten bestämde sig i sista sekund så det va bara att slänga på sig några andra kläder och försöka fixa till mitt smutsiga hår. KANON!
Men vi tog det lungt satt mest och mysde, träffade även Linnea. Det va fan åratal och riktigt trevligt.

Och icke nog att förglömma RobinB från idol, minns ni? Han var i alla fall på samma ställe som oss omringad av massa tjejer. Karin och jag led riktigt med honom han såg inte riktigt ut att trivas.. Hehe.

Just nu ligger Karini min säng och sover, jag själv har precis ätit frukost. Tänkte kasta mig i duschen för mammsen kommer nog snart och vi ska till stan. Puss




Hoppsan Hejsan!




6e mars 2010

Goood Mooorrrgoon!!!

Vakna, pigga, kissnödiga? Jag är fett vaken till och med har sovit riktigt länge idag, men sånt som händer när man somnar sent. Hade en super trevlig kväll igår med mina flickor! Vi kollade på Flickan som lekte med elden och Luftslotttet som sprängdes. Bra filmer det där, fast jag som är en liten fegis satt under filten ibland, hehe.

Idag tänkte jag gå ner till Lindex här i stan och kolla upp en bustier. Hittade en igår men tyvärr fans inte min storlek kvar :(
Och så måste jag plugga!! EMMY FATTAR DU? P. L. U. G. G. A.!!

Myskväll med brudarna

Nu kom jag precis hem från en hela dag på stan. Fy fan vad snygga kläder det finns, kan ju inte låta bli att vilja ha allt. Men trots det köpte jag bara ett armband och ett band till håret. Resten önskade jag mig och sen köpte mormor en hel del grejer också som jag ska få i present såklart =)

Elin intervjuvade mig om min blogg också samtdigt som vi åt lunch och fikade. Tog massa fina bilder till, det kommer upp på någon webb baserad tidning eller hur det nu va? FRÄÄNT =)

Men nu ska jag dra iväg och köpa pizza sen gasar vi bilen mot Hogstad och mina små flickor för fredags mys, kan inte bli bättre. Puss haj!

Today

Nu har jag solat lite och tagit en välbehövlig dusch så nu blir det stan med mormor. Tror jag slänger på mig päslvästen och skinnjackan (Y)



5e mars 2010

God morgon mina älskade!

Sitter här nu har betalt lite räkningar och ätit frukost. Härlig start på dagen. Speciellt när det har kommit in 2000kr på kontot från något, har inte en aning?! Haha. Hoppas dom stannar där dom är iaf =)

Idg är jag ledig, som alla andra fredagara framöver. Dagen ska tillbringas med mormor på stan och sedan ska jag möta upp Elin för en intervjuv om min blogg, tror jag ;D
Min lillebror fyller ju 3år om några dagar ås måste hitta något fint till honom, har målat en tavla men ska nog köpa något i klädväg också.

Nej nu ska jag slänga mig i duschen, rota fram lite kläder och kanske gå och sola. Man måste ju bevara brännan.PUSS

Dagens

Slänger in dagens innan jag drar ut på landet för att jobbar =)



Jag ser ut som en sumobrottare i ansiktet, jmen jag tycker det är sexigare så :D haha






Eftertänksamhet vad är det?

Jag tror Sandra och jag blivit lite smått galna, eller mer galna än normalt. Helt plötsligt har vi anmält oss som Au pair i USA, wtf? :O haha. Det va massa folk här på skolan och pratade om det, så vi blev lite galna.. Tänker åka i september om vi hittar någon värdfamilj. Hur kan man bestämma något på typ 10min? Vi ska ju liksom vara borta ett helt år, eller mer. Jag tror det va knark i godiset de delade ut, så va det nog.

Fan vad kul, jag är fett pepp :D Sandra och jag sitter nu på golvet i biblioteket med datorn i knät har precis fyllt i varsin blanket. Nu väntar vi bara på att få gå på intervjuv. Det pirrar i våra magor säger Sandra och ja det gör de!! Mamma och pappa har inte en aning och Sandras söta kille kommer hoppa i taket och slå i huvudet så han bryter nacken och blir förlamad =) Nej fan det här va nog inget snille drag utav oss, men kul som fan kommer vi nog att ha det. Hej alla snygga killar här kommer vi!!!

4e mars 2010

God morgon bloggis!

Pigg och uppe med tuppen idag igen, kanske inte så konstigt när man går ocg lägger sig halv nio? haha. Jag är så sjukt trött på kvällarna så det finns inte!

Idag har vi framtidsdag i skolan, kommer massa människor som ska prata om livet efter skolan, universitetet och så i guess. Ska bli ganska roligt och lärorikt, man är ju bra nervös vad det ska bli med än efter skolan.

Men nu ska jag rusa till tåget, ha en bra dag ♥

TJOLLAHOPP

Nu råkar det vara så att min bil inte gick igenom besiktningen, och att det kommer kosta lite att laga. Det gör mig så himla lycklig, naaat!! Fast jag har ju min studentmössa att snyta mig i, vilka har den lyxen liksom?

Nu är i alla fall min mage mätt men min kropp desto tröttare. Tänkte plugga lite men åkte på att vara hundvakt, två saker samtidigt? Nej va (a) Ska ju faktiskt hämta bror min lite senare också.. hehe. Lat jag vet, jag vet.

Har fått låna en utav Hermis gamla telefoner nu också, tyckte inte riktigt om pappas stenålders samsung. Ringsignalerna var ju iof helt underbara men kände att tekniken var liiite för avancerad för min smak. Så nu känner jag mig lite hemma, får väl hoppas att jag får en ny i födelsedagspresent =) Fyller ju snart, och tills dess får ni alla hålla en tumme för att Hermis telefon klarar av mig jag har ju redan tagit sönder hans bok, vore ju bra om jag lyckades ta sönder hans telefon också (Y)

Men nu ska jag göra något annant oerhört viktigt och meningsfullt, typ som att lägga mig på mage och klia mig själv i rumpan, PUSS




Studentmössan har kommit!!!

Martina kommer in i biblioteket, studenmössorna har kommit!! WEEEYYY :D Min är jätte fin och nu känns det verkligen som att jag slutar skolan. Både bra och dåligt, vad ska man göra sen liksom? Lätt att få jobbi dom här tiderna.. Nej fan skolan är ändå ganska slapp och skön. Man träfafr ju alla kompisar. Men jag längtar självklart till studenten, den kommer bli underbar for sure!

Nu ska vi ha balmöte, TSCÜÜSS!


3e Mars 2010

God dagens ungar!

Sitter i skolan med min kära Sandra, mätta och belåtna är vi. Ser verkligen fram emot att ha engelska till 15.30! OHJA! =)
Vaknade av mig själv kockan fem i morse, så efter 20minuters mysande med mig själv i sängen skuttade jag glad som en lärka upp för att ta mig en dusch. Underbar morgob med andra ord, man saknar verkligen alla rutiner och det vardagliga efter 1vecka i solen. Till och med att åka till skolan känns roligare nu, fast inte alla arbeten och prov som ska göras...

Har ni upptäckt att nelly.com har fri frakt i veckan? Har lovat mig själv att inte shopap något den här månaden, men det kan ju inte räknas, eller?


Dagen


Örhängen från bästa vännen, favo ringarna och snö of sweden armband



Älskade stövlar, vit blus och min skinjacka använda jag som tröja idag.
PLUTTI GULLI EMMY!!! PUSS PUSS
(övertrött? -Nej, vadåjag? :O Aldrig inte nu, inte en chans... hehe)




Aloha hamburgare!

Satte precis min lilla rumpa innanför dörren. Direkt efter skolan så träffade jag min kära neger kompis Karin för fika och mys, bland annat prat om lite planer inför sommaren.
Skjutsade hem busen och styrde sedan min söta bil SET mot mor min där jag hann pressentera mig för de nya rideleverna jag ska ha hand om.

Hade också lite allmän utdelning av små saker bror min och jag köpt i Thailandia till mor, Christer och Melvin. Och så visade jag dem min söta lilla balklänning. Mammsen och jag ska nog fixa till den lite. Sy dit en rosett och lite så, KANON! 

Nu känner jag mig helt död, klockan är mycket för mitt lilla huvud, att dela säng med en snarkande bror en hel vecka tär på krafterna vill jag lova. Min kropp längtar efter en egen säng med eget täcke och massa sömn...  

Tänker nog uppfylla dom kraven också, hjärnan börjar komma ifatt och inser hur mycket jag har att göra i skolan skulle göra gott med lite sömn, slänger in bilder på mig senare ska bara checka läget med morfar. PUSS

Hejsan snöoväder!

Nu är jag hemma, vaken, brun och pigg :) Kom till arlanda runt midnatt, väskorna va försenade så vi styrde inte bilen hem mot östergötland förens vid 02.00. Adam och jag hade god lust att springa tillbaka in i planet när vi kände kylan! Fy vad kallt det är hade gärna stannat i Thailand tills våren kommer till lilla Sverige.

Vaknade för någon timma sedan kom hem halv sex i morse så sov några timmar och snart är det dags att ta tåget till skolan. Känner att jag har lite fel dygnsrytm, klockan är ju faktiskt 16.30 för mig. Ikväll kommer jag nog däcka som en liten klubbad säl, hehe.
Slänger nog in lite bilder sen, men just nu orkar jag ine ta tag i allt. Packade upp väskan förut, eller rättare sagt så tog jag allt och kastade i smutsen.. Skönt att slippa packa in allt.

Men nu saknar jag mina vänner väldigt mycket! Karin, Sandra, Hanna och alla. Mina små partypinglor :D Tar nog ett tidigare tåg till skolan så jag kan pussa på Sandra lite längre. Sen direkt efter skolan ska jag hem till söta Melvin pratade med honom i telefonen nyss, så söt! Adam och jag har köpt paket till familjen så ska överlämna dem. Hörs när jag får tid PUSS!

RSS 2.0