När jag måste göra saker äter jag

Varför kan man aldrig göra det man borde göra? Ni vet såna där tråkiga saker som man måste göra men som man hatar. Typ betala räkningar, städa eller plugga. På något sätt skjuter man alltid upp det.
Just nu gör jag allt för att slippa packa upp väskan. Vid sånna tillfällen brukar jag trycka i mig mat, inte undra på att jag blir tjock. Kul att veta tänkte jag, så ni vet nu!

31a augusti 2010

Tjena mittbena!

Min kondition börjar bli kanon eller snarare lite mindre sämst. I morse va jag ute igen och jag är så stolt över mina ben som orkade, i morgon kastar vi oss upp ur sängen igen och ger oss ut på en tur. Underbart stavas de!
Och jag börjar bli kunglig på jobbet nu kan jag nog räkna mina misstag på båda händerna bara utan att använda tårna på mig själv och alla andra som jobbar. I morgon satsar vi på en felfri dag, låter det bra?

Funderar på att lägga mig i sängen och drömma mig bort i hamburgarnas värd, men jag tror jag ska hålla mig vaken tills min söta pojkvän kommer hem från träningen så jag får höra gubbens goa röst innan jag somnar. Borde nog packa upp väskan sedan helgen också, bara ta tag i rumpan och resa sig från stolen.
Ha en mysig afton gott folk! Tscüüsss!



Never alone








Riktigt kallt ute, tänkte gått ut på en promenix innan mitt lilla hjortron kommer men det blev en kortis med Svipen bara. I morgon innan jobbet åker joggingdojerna på, jag lovar! Har betalt räkningar istället och på en månad nu ska jag leva på 87kr, lycka till Emmy! Tack så mycket!
Hur ska jag överleva? Det va det där himla Kreta som ställde till det, där rök alla mina besparingar. Men jag ångrar inte en sekund utav tiden där nere det är tame tusan det bästa jag gjort!
Karin slutar om en halvtimma, hur fördriver man tiden? Bädda sängen och städa kanske? Ja så får det bli..
Puss på er mina ekollon!



30e augusti 2010

Haalloojsan!

Första dagen på jobbet och efter det krävdes några timmars sömn, Linus försökte väcka mig efter en timma utan framgång..
Shit vad svårt det va innan man kom in i det, sen gick det riktigt bra tycker jag. På´t i morgon igen bara! Pengarna rullar snart in och det är välbehövligt, stort jävla eko på mitt konto just nu samtidigt som garderoben skriker högt efter nya kläder. Och eftersom jag ska flytta hemifrån snart krävs det lite money för att inhandla köksbord och diverse bekvämligheter. Det kommer bli awesome!  

Karin min saknade bästis-pestis kommer ikväll också efter hon jobbat så jag hinner pussa henne god natt. Har inte sett puddingen på evigheter. Kila stadigt folket!




Jag saknar mina vänner något grymt! Berndtzon busen har jag inte sett på månader..

29e augusti 2010

Tjenare kungen!

Gudars vad livet är stressigt som arbetslös! Tiden går till att söka jobb, söka jobb, besöka arbetsförmedlingen, rida, söka lite mer jobb och sen gå på lägenhetsvisningar och så klart söka jobb... (?) 
Men nu verkar allt falla på plats i morgon ska jag till BK jag har fått jobb där förhoppningsvis får väl se hur det slutar i morgon. Kaos i kassan, hej! Sexig kepa på huvudet, dubbel hej!

Helgen har tillbringats med min man, och han är så sjukt jäkla sexig! Gudars jag dör!! Alla andra killar kan kasta sig i väggen, och ni tjejer ni har inte en chans för jag är stark.
Nej men nu ska vi vara lite seriösa och jag är kär på riktigt, jag vet inte hur det har gått till eller hur tusan jag kunde bli det jag som aldrig skulle bli kär igen.. Men när man hittar någon annan som inte tycker om köttfärs, gillar filmer där man måste tänka som en jude och har samma godis smak som mig vilket ingen annan har kan man ju inte annat än ramla framstupa!
Vi har haft det så sjukt underbart och jag älskar hans familj! Snälla mamma Malin har klippt och färgat mitt gråa hår blont igen. Jag har glömt säga att Emmy som kan allt själv skulle ge sig på att färga håret mörkblont. Hur slutade det då? Jo att jag såg ut som en korsning mellan farmor och shrek! Grymt sexigt, raaawwr!

Men njag ska ringa min fina pojkvän nu, klarar mig inte utan hans röst. Vi hörs i morgon mina pullisar!



Pöjken är till och med sexig i ridkläder, det ni!


18e augussti 2010

Vuxenpoäng till mig, jag har sökt jobb på BK och letat lägenhet. På tisdag får jag veta om jag fick jobbet eller inte, vi håller tummarna så länge!
Städa garderobben och rummet är väl några plus i kanten också? Fast jag lovar städa garderoben va sista gången. Hittade massa söta sommarkläder som jag glömt bort och därmed inte användt. Känner att jag mår lite dåligt nu..

Tänkte dra på mig träningskläderna nu och ge mig ut på en timmas powewalk, känner att jag inte riktigt vågar springa än jag är fortfarande förkyld och det är synd att utmana ödet. Vill hålla mig frisk till helgen och världens finaste kommer. Vi hörs senare, puss!


16e augusti 2010

Sitter hemma hos Linus, gullungen är på träning. Jag har haft det helt underbart här i älskade Göteborg även om jag tillbringat större delen av tiden i en idrottshall och kollat på svettiga killar jaga en boll. 
Imorgon bär det av hemåt igen, jag skulle vilja stanna här längre men vet att jag måste hem för att gå till arbetsförmedlingen och sen börja söka jobb. Det ska bli lite skönt att ta tag i livet, längtar efter att få flytta hemifrån! 
Nu längtar jag bara efter att Linus ska komma hem igen, så länge får jag fördriva tiden med hans familj som är super gulliga! PUSS

12e augusti 2010

Vilken jävla natt jag har haft, sov till klockan ett efter det fick jag inte en blund, hostade konstant! Satt upp och kikade på massa tråkiga Tv program. När klockan sedan va sju insåg jag att jag lika gärna kunde käka frulle och dra mig mot jobbet. Tror aldrig att jag varit så långsam i köket, tur att mormor kom och hjälpte mig annars hade jag fortfarande stått där med disk upp över öronen.

Men nu har jag fått medicin så nu får vi hoppas på det bästa. Öroninflammation OCH halsfluss på samma gång känns lite små tråkigt om jag får säga det själv. Men jag mår faktiskt bra, förutom att min sömn om nätterna inte existerar.

Nu har jag packat lite smått (LÄS En stor fet jävla väska med typ 10 par skor och 50 olika ombyten.) för i morgon ska jag till älskade underbara Göteborg. Finns det någon finare stad? Vet inte hur länga jag stannar det beror helt på hur trevligt sällskap jag har. Vi hörs kanske i morgon annars hare´ gött! 


11e augusti 2010

Jäkla hosta! Har knappt sovit något i natt och när klockan va fem gav jag upp, låg och läste en stunde sen blev det frukost. Har hjälpt mamma en sväng på eftermiddagen och somnade som en liten gris i bilen påväg från Sommen, välbehövligt kan jag lova. Hoppas hostan ger med sig så jag slipper den i Göteborg, vill inte hålla Linus vaken hela nätterna när han ska spela cup och allt.

Vi höres i morgon för nu kastar jag mig i säng med en bra bok. Puss!

Twilight

Nu har jag snart läst alla böcker i twilight serien en gång till, det va några år sedan sen den första och den va hundra gånger bättre nu när man fattar vad allt handlar om.
Har inte vågat läsa den fjärde och sista än bara, jag vill liksom inte att dom ska vara slut.. Men snart måste jag nog för jag är nyfiken.

Nu när magen är mätt och belåten med en fet kycklingrulle kan jag nog krypa ner i sängen och läsa lite. Om jag nu kan fy tusan vad jag hostar och öronen gör förtfarande ont, snart en hel vecka med lock. Jag måste säga att det är jävligt mysko att inte höra på ena örat.

Tror jag skrämt iväg Linus också frågade om han ville ha telefonsex med mig men han svara inte, tror inte han vant sig vid min knasiga humor än.. Hmm hoppas han lever!



10e augusti 2010

Hej hopp gummisnopp!

Jag trodde aldrig att steka fisk och koka potatis skulle vara så jobbigt, jag är helt död! Kanske delvis beror på att lilla jag hostar konstant hela nätterna, i morse kunde jag knappt prata rösten var så gott som borta. Men nu är den tack och lov tillbaka. Tänkte kast mig i duschen snart tror jag ska följa med mormor in till Linköping och köpa mobil till min söta morfar.

Är det bara jag som tycker att sommaren är över? Solen skiner men jag har ingen lust att lägga mig i solen, känns kallt.. Jag tar mitt pick och pack och sticker till ett varmare land så fort jag har sparat lite pengar, här kan man ju inte stanna.

22:19

Jag är trött, jag hostar, snorar och är allmänt seg. Ska bädda rena lakan i sängen innan jag somnar som en stock. Känner att jag behöver sömn efter att ha trängt ihop mig med världens sötaste i en 80cm säng. Och han har sagt att jag får hänga ut honom bland alla mina miljoner fans, antingen uppskattar han inte att bli kallad björn eller så vill ha bara bli en B-kändis, svårt val jag gissar på det sist nämnda. Linus Karlsson va iaf namnet, tacka mig sen när kungen hälsar på dig. Puss på skinkan!

9e augusti 2010

Det börjar arta sig, snart är jag tillbaka som tidigare. I dag va första dagen på en veckas jobb i köket, älskade varje minut av det så grymt kul. Förutom att jag längtade hem till en stor gosig björn som låg i min säng och sov, förstår inte riktigt men ibland säger det nog bara klick. Känns som om vi känt varandra mycket längre än vad vi gjort, kanske i mitt förra liv som stor hårig grek?(!) Vem vet..

Sitter i lägenheten i Mjölby nu, känns konstigt och instängt vill tillbaka till Rinna, men de regnar så mycket och så har jag närmare till jobbet nu. Ska slå mig ner i sängen och läsa klart boken tänkte jag, kommer säkert somna, ögonen går i kors!



6e augusti 2010

Ingen bra dag, kärring jävel i norrköping drygar sig och vägrar överlämna min kamera. Hon kan dra åt helvete, kameran också för den delen. Tur att Borås killarna använda deras kamera flitigt annars hade jag.. Hmm, typ slutat äta kladdkaka!

Viktigast av allt är att jag träffat en alldeles underbar liten pojke, alldeles för bra för att vara sant. Väck mig någon.

Nu ska jag snyta till mig och äta frukost, puss på skinkan.


5e augusti

Jag vill inte komma hem, jag vill inte komma hem.. Jag vill var kvar på älskade kreta med alla underbara människor och för lite sömn.
Vi har vänt på dygnet totalt somnat in vid fem sex och för att få några få timmars sömn innan vi lagt oss i solen och stekt. Jag och min fru har festat som två party kåta ankor och det har varit förjävla kul och inte har vi behövt betala några drinkar det inte blont hår kan fixa går inte helt enkelt.
Träffade världens roligaste och finaste pöjkar. Detta har utan tvekan varit en utav de bästa vekorna i mitt liv. Och visa människor kommer jag aldrig glömma.
jag tror jag behöver semester efter semestern..

Sitter här och tänker tillbaka, klantig som jag har ramlade kameran antagligen ut på flyget måste ringa till flygplatsen i morgon. Om dom här bilderna försvinner vill jag inte leva längre, saknar redan allt. Vill inte va hemma ta mig tillbaka.

RSS 2.0