God natt

Nej nu tänker jag sova, känns onödigt att bara sitta och glo på böckerna. Gör ju ändå inget, har förbjudit mig själv att kolla på Tv också, för gör jag det kan jag lika gärna plugga och det händer ju inte.. haha.
Får gå upp tidigt i morgon istället, börjar 12.30 så har ju tid på mig at läsa på lite.
Det måste gå bra det här provet, mitt betyg hänger på det.

Men nu ska jag tända lite ljus och sen somna söt, sov så gott alla läsare! ♥


Ett litet skönhetstips

Eftersom jag har börjat sola tänkte jag dra upp det här med att vara brun! Jag tycker det är snyggt om man är brun, men att sola är ju ganska farligt! Men jag använder BUS lotion varjde dag, Niveas! Den är riktigt bra, men man måste vara noga så att det inte blir ojämnt. Fläckar är inte sexigt!
Dock går den inte så bra i ansiktet, man blir gul och får fet äcklig hy.
Men jag har hittat den perfekta lösningen, en BUS som består av skum(Lumene Sun Magic). Den är jätte bra och på tre timmar är man brun och fin(Y)


Nystädat rum

Finns det något bättre än ett nystädat rum med tända ljus och rena lakan? Så himla skönt att lägga sig i nytvättade lakan, luktar så gott!
Rummet är ljust nu fullt med tända ljus och i sängen ligger kemi böckerna, dom kollar elakt på mig.. Men jag bara blänger tillbaka på dem, ofärskämda bok jävlar! Kommer sluta med att jag sitter och pluggar som en jävla galning i morgon bitti, suck! Att jag blivit så lat?! Vart är gamla ambitiösa Emmy? Hon som alltid plugade och va duktig? Hon måste ha gått i ide.. För jag hittar henne inte nån stans..
Om det är någon som sett henne kontakta mig på [email protected]. Haha nej nu ska jag försöka göra allt annat än att plugga, tjenis penis!




Söndags middag

Jag och mormor har lagat jätte god mat till familjen =) Så nu är jag proppmätt!
Mumsig annanas paj till efterätt också, kan inte bli bättra(Y). Eller jo om jah slapp ha prov i morgon, känner mig inte alls förberädd, men får skyla mig själv isf.
Hinner plugga lite nu ikväll, ska sola också innan det stänger, bäst att jag sätter fart! PUSS


Pulka!






Har vart ute med lillebor och åkt pulka nu, och jag fick dra honom upp för backen så jag har tränat så det räcker och blir över idag! Fy vad jobbigt, sen sitter han och skriker SPRING, SPRING! haha vilken unge, han kommer bli som sin syster, tycker om att bestämma ;D
Det är fantastiskt väder ute, älskar att vi har en riktigt vinter i år, men snart vill jag ha vår faktiskt men bättre att snön ligger kvar än att det ska vara blaskigt fram till Mars. Over and out!


Två bilder från igår



100131

God Morgon!

Är ni vakna? Jag har varit vaken ett tag, precis ätit frukost. Mumsigt! :D
När jag kom hem igår hade mormor tvättat mina lakan så jag fick sova utan inte orkar man bädda rent klockan 01.00 på natten, fan heller.. haha så får nog ta tag i det nu, och läxorna.
Skulle gått och simmat men det är hela havet stormar klockan 12.00 tydligen så det är väl fullt med små ungar, så simningen får vänta.
Hoppas min hjärna orkar ta tag i läxorna, KOM IGEN EMMY KÄMPA! HÄRDA, HÄRDA!


Att somna sittandes

Gud vad trött jag är, måste bara sova! Längtar efter min säng, får se till att dra mig hemmåt. Planerar att gå upp tidigt i morgon så borde sova, måste träna! Tjockis Emmy!! :D
Och icke att förglömma, SOLA! Viktigt, viktigt så att jag blir snygg till studenten sen är det väldigt skönt, annars är jag inte den som solar som en tok.
Vill vara snygg och utan rynkor när jag är gammal, ingen cancer för den delen heller.. Fy för sånt!
Men nu mina älsklingar mår jag illa så trött är jag, sov så gott dröm om mig! ♥


Ingen rubrik..

Sitter hemma hos Johanna nu, teatern eller revyn var riktigt rolig, massa god mat fick vi också :)
Vill gå ut ikväll men har ingen skjuts hem tydligen.. Suck tråkig jävla fitt helg rent ut sagt. Fast å andra sidan kan det vara skönt, nu kan jag gå upp och träna, plugga och sola skapligt tidigt(Y).

Hoppas ni får en bättre kväll, nu ska jag vara lite social, PUSS

Ett litet tips!

Innan jag glömmer bort det så ska jag tipsa er om den lilla volym mastern jag köpte igår! Mitt hår är lika stort som en negers affro ;D haha. Nej men nästan den är grym.
Jag har världens problem med mitt hår det är så fint och ganska tunt så behöver alltid massa med spray. Men nu har jag bara lite i topparna och det andra har volym mastern fixat!

Så dagens tips: Köp en volym master, går lika bra med en mini som jag har mycket billigare och lätt att ta med!

Dagens








Nej nu drar jag snart, hoppas på att det blir utgång efter teatern! Annars åker jag hem till min gullubge, men hoppas på att hon hänkar med ut annars blir det jag and the guys (Y)
Ses ute i natten. Ha en trevlig lördag kväll!


Pluggande

Kul med kemi, riktigt roligt. Skriker innombords utav glädje. Det riktigt sprudlar om mig, WOOHOO!
Nej okey det är inte alls kul, för det är skit tråkigt och riktigt svårt!
Men det är bara ett tag kvar sen är jag fri :D HÄRDA, HÄRDA!

Snart ska jag göra mig iordning för teater och middag också, får se om jag hinner slänga in dagens. Annars hörs vi senare. PUSS


Världens finaste häst, min Nova ♥


Kladdkaka

Kladdkaks bak med Melvin =) Mamma hade önskemål från stallet, tjejerna vill ha nybakad kladdkaka så det var bara att börja, riktigt gott! Världens bästa recept.

2ägg
3dl socker
1msk vanilj socker
2dl Mjöl
100g Smör

Rör ihop allt in i ugnen i ca 10min på 225grader, FÄRDIGT :D






100130

God Morgon!

Är ni pigga och vakna? Det är jag, och svinkallt är det ute, brrr. Skulle jobbat idag men jag har kemi prov på måndag så jag tänkte plugga lite istället.
Men ska hur som helst åka ut till mamma och plugga, hon kan behöva hjälp när det kommer en familj som köpt en häst utav oss. Alltid lika kul. =)

Men nu känner jag att mit rum behöver ett litet lyft.. Käder överallt, skylde på för små garderober till mormor haha. Hoppas ni får en fin dag, puss.


Lillebror-, Storasystertid

Har myst lite på stan med min kära bror nu, va smakråd åt plutten =) Eller han är stor egentligen, men de låtsas vi inte om han är min lilla plutt!
Hittade bland annat ett bar snygga röda byxor till honom som han va lite tveksam över först.
Men sen så fort vi kom hem slängde han på sig en utav de nya tröjorna till dem och började posera framför min kamera som nu fungerar ^^

Jag köpte bara en liten minivolym master, hoppas den är så bra som jag hoppas :D
Nu ska jag klippa Adams hår, So long bitches!







Öppet hus

Nu öppnar skolans lilla öppet hus snart, Sandra och jag står redo att snacka med vårt snygga bildspel, önska oss lycka till! VI KOMMER ROCKA FETT!!
Hade tänkt dansa ist för att prata musiken är på ;D

Försöker buda hem denna snygging

Klicka för att visa Megabild! Pälsväst: H&M . Strl 34. HELT NY!

Skit snygg pälsväst, hoppas den blir min snart! WEEEYY
Jag Tokuppdaterar idag, men har massa håltimmar, så sitter och klickar runt på olika hemsidor =)


Detta påmminner mig om vad jag måste köpa

Vintage Nautical Tee, Vintage Shorts, Socks & Shoes from from Tokyo, YSL Ring
I vår? Oh ja :D
http://lookbook.nu/user/108071-Nicole-W


Slutsåld :(


Jag vill ha!! :(
Finns hos have2have.se




Todaaay!




100129

God Morgon!
Sitter i skolan nu med söta Sandra! Vaknade så fort klockan ringde halv sex i morse, gick upp och bara myste, så himla skönt =)
Och nu sitter jag här som sagt med busen min och har naturkunskap, mys pys! Bra dag idag faktiskt, ska ha lite shopping mys med bror i em efter öppet hus. GULLE GULL!!

Slänger in dagens snart, Kram.

Naturvetenskapliginriktning

Som de flesta vet så läser ju jag Naturvetenskap med inriktning häst. Och i morgon ska min lilla gulleplutt Sandra och jag prata om NV profilen under skolans öppet hus.
Då Sandra hatar att prata inför folk har hon så himla gulligt erbjudit sig att klicka fram bildspelet(himla generöst av henne). Så lilla jag ska komma på något att prata om, kanske mina nya kläder? :D Haha nej men sitter iallafall inne på skolans hemsida och läser på lite. Kan vara bra att ha lite stödord. Och en fördel om jag kan svara på deras frågor =)

Men det ska nog gå bra, jag läser ju NV så vore konstigt om jag inte vet hur det fungerar, men jag är ju blond allt kan hända.. Kanske tappar stortån, vem vet? Sånt har hänt förr.

                                             /Emmy





Älskade solarium

Så himla gött det var att sola, älska! Nu va det ett himla bra tag sedan hade glömt hur skönt det va, men nu kör vi igen!
Pappa har ju ett och mamma också, men känns lyxigare att gå till medley och sola. Tror deras är lite bättre för den delen också.
Hur fint är det att se ut som en liten blekfis till studenten? Tänk när man kollar på de korten sen och man va vit som ett äggvita, hehe nej tack! Jag vill vara brun som en gin bajskorv!

Dagens shopping


Bustier, tänkta att ha under min nya svarta transparanta blus



Hemma

Vilken busig dag jag haft! Började med möte på Konsert och Kongress, vi fick se bal lokalen, menyerna och massa annat, hon svarade på lite frågor och sen var vi klara.
Balen kommer bli kanon även om jag hatar min töntiga skola! Röd matta och god mat, YES!

Sen fick jag sms från skolan där det stod att alla lektioner va inställda, så vi tjejer i balkommittén drog till Steve´s, några åt och jag drack en jätte god kaffe drink. Gillar inte kaffe men det va typ inget kaffe i bara massa grädde och choklad (a)  MUMS.

Och när ett gäng balsugna tjejer går på stan slutar det såklart i några super fina klänningar inne hos bröllopshuset! Jag hittade min drömklänning, så himla vacker! Mamma måste hänga med så att jag kan visa henne den. Vi beställde även tid för sminkning och hårupsättning på bal dagen. Kommer bli en dyr men underbar dag.
När de andra övergivit mig i stan för att åka hem shoppade jag loss, igen... Lägger up lite bilder sen, nu ska jag nog sola lite, måste bli brun och snygg inför studenten (Y) PEACE OUT!


Dagens



 

Men nu måste jag rusa till tåget, Hej då =)


100128

God Morgon!
Är ni pigga och vakna? det är jag, har sovit ut idag känns det som och sånt är alltid skönt. Ska på ett möte nu med Konsert och Kongress tillsammans med några andra i balkommittén. Vi får hoppas att det går bra och att lokalen är fin.

Vad ska ni göra idag i snöovädret? Kanske bygga snökojor :D. Jag ska faktiskt jobba idag efter skolan, så kanske blir dåligt med uppdateringar.
Men nu ska jag koka lite gröt, Tschüüss!


Dagens skönhetstips



Jag tror at det är fler än jag och Karin som vaknar upp morgonen efter en utekväll med världens ruffs..
All hårpsray och allt annat klet har liksom trasslat ihop sig, och att borsta det då är en pina!

Vet ni vad man gör då? Skaffar sig en äkta svinhårsborste i lönnträ! Dom är helt underbara finns på Kicks bland annat är ganska dyra men det är de helt klart värt!
Den sliter inte lika mycket på håret och det är skönt att bosta med den, Karin och jag slåss nästan om den ;) hehe. Håret blir lite fluffigt och flygigt så den är inte bra att använda om man tänkte visa sig för folk, men annars är den kanon. Håret blir så blankt och mjukt, jag använder den varje kväl för att jag använder ganska mycket spray.
Men måste säga att jag hade lite ångest när jag betalade den 100kr för en borst känns sådär, men det va absolut värt det!


Förlåt för att det kommer dubbla inlägg vet inte varför? I arkivet ser jag bara ett så går inte att radera ska mejla blogg.se och se om de kan fixa det, tills dess får nu härda :D






 


lönen, oh yeeaah!

Oh måste bara dela med mig lite av min glädje fick min lön idag :D. Känns helt underbat! Nu är jag inte pank längre (Y) YEES!

Sen en annan rolig sak, jag har inte alls bloggat länge men har fått ett erbjudande från ett företag att sammarbeta lite med dem, får väl se vad som händer med det!
Och sen vill jag tacka alla gulliga läsare för era fin fina kommentarer, TACK!

lönen, oh yeeaah!

Oh måste bara dela med mig lite av min glädje fick min lön idag :D. Känns helt underbat! Nu är jag inte pank längre (Y) YEES!

Sen en annan rolig sak, jag har inte alls bloggat länge men har fått ett erbjudande från ett företag att sammarbeta lite med dem, får väl se vad som händer med det!
Och sen vill jag tacka alla gulliga läsare för era fin fina kommentarer, TACK!

Dagen motion, CHECK!

Hurtiga lilla jag har simmat långt idag typ 1500meter :D ibland får jag allt till det. Ätit en smaskig tallrik med flingor nu också, typ kolsvarta så nyttiga är dom. Sandra och jag har lovat varandra att peppa tillsammans inför stranden.. Vilket betyder att vi ska äta nyttigt, och inte för sent på kvällen.

Fick byta mitt nya halsband idag också, gick sönder direkt! Det stora hjärrtat ramlade av någon gång när jag gick till tåget. Och efterssom kära Gud låter det snöa så gick det inte att hitta.

Men nu era busar måste jag rusa Halv åtta hos mig på Tv:n. Sora blöta pussar eran Emmy!

Udda dröm

Försov mig som sagt i morse fast på något sett måste jag vart medveten om det då jag drömde en helt sjuk dröm.

Jag drömde att jag forsovit mig och när jag vaknade flög jag upp ur sängen, utan att borsta håret eller byta om satte jag mig min bil i mitt ur snygga mussepigg nattlinne ;)
Kom till skolan klev ut bilen och upptäckte att jag hade värsta ruffset till hår och endast ett nattlinne, alla har val drömt något likanden?

Sen kom en tjej i min klass hon skulle till sin bil för att byta byxor, haha. Sen helt plötsligt var det stora hästar parkerade på skolan som bilar och jag åkte hem för att byta om! Ibland undrar man vad som döljer sig i min hjärna..

Förintelsens minnesdag

Idag är det fakttiks förintelsens minnedag. De ndag då judarna räddades från förintelselägrena utav bland annat USA. Vi har pratat lite om det i skolan och tänkte uppmärksamma det här.

Jag personligen tycker att det är fruktansvärt att hur man kan vilja förinta en folkgrupp på grund av deras sätt, tro eller liknande. Vi är alla människor och lika mycket värda. Att döda våra egna är barbariskt rent ut sagt, en människa som klarar något sådan har inget medlidande inget hjärta utan är bara ett kallt monster..

Tycker att vi alla kan ägna våra tankar lite extra åt alla de miljoner människor som dog under Hitlers styre och de som fortfarande dör på grund av deras tro, är det så vi vill att värden ska se ut?

                         /Emmy


100127

God morgon kära vänner!
Sitter i skolan nu har haft är förjävlig morgon rent ut sagt. Försov mig riktigt ordentligt, slängde mig i duschen och sprutade sedan hårspray rakt i ögat, panik!
Har håltimma nu, fy vet inte vad jag ska göra med den bara sitta här ocn nörda i guess! (Y)

Sängen nästa!

Nej nu är jag så trött att jag snart somnar här sittandes vid datorn! Men va tvungen att vänta tills mormor kom hem från bridgen så hon kunde få sin present.
Hon blev så himla glad! Oh vad jag älskar att ge bort saker när det är så uppskattat. Andra människors glädje är det bästa som finns. Bara mina nära och kära är lyckliga så är jag lycklig.

Men om jag ska orka vara lycklig måste jag verkligen sova nu, egentligen kollar jag på "Att sova med fienden". Men den är läskig att se ensam, jag är en liten fegis.. Vill ha min älskling här som kan hålla om mig men ja..

                     
                                   Sov så sött.

Ett litet skönhetstips





Det här är något jag gör flera gånger i månaden och mina naglar är super starka går aldirg av, trots att jag är mycket ute i stallet.
Glöm alla dyra nagellack och krämer som ska stärka dina naglar, eller få dem att undvika skivning.
Det bästa är helt vanlig matolja! Man häller bara upp en skål med olja och sitter med fingrarna där i tills man tröttnar helt enkelt ;)
Jag brukar sitta framför Tv:n så iband kan det bli en timma, sen är det bara att torka av det. Detta är verkligen något som funkar och billigt är det också! Det kan ta ett tag innan det ger effekt men det är de värt! 

                       
                                           /Emmy

Är det bara jag?

Vet inte vad ni tycker men ska man inte ha vita jeans eller vita byxor överhuvudtaget på våren/sommaren?
Är det bara jag som tycker att det inte är acceptabelt på vintern? Har sett några nu i vinter med vita jeans och jag blir lite sur på dom faktiskt då, hehe.
Känns så himla ljust och sommrigt.. Visst vintern är inte bara mörka färger och jag har inget emot vita byxor men på vintern, hallå?!

Nej fan stoppa in dem längst in i garderoben och plocka fram dem när solen tittar fram tillsammans med några plussgrader =) Tack för mig, hej!

Är det bara jag?

Vet inte vad ni tycker men ska man inte ha vita jeans eller vita byxor överhuvudtaget på våren/sommaren?
Är det bara jag som tycker att det inte är acceptabelt på vintern? Har sett några nu i vinter med vita jeans och jag blir lite sur på dom faktiskt då, hehe.
Känns så himla ljust och sommrigt.. Visst vintern är inte bara mörka färger och jag har inget emot vita byxor men på vintern, hallå?!

Nej fan stoppa in dem längst in i garderoben och plocka fram dem när solen tittar fram tillsammans med några plussgrader =) Tack för mig, hej!

Nytt


Halsduk från Gina Tricot tror jag det var, blir skit fin i vår =)



Svart snygg body från Åhleens tänkte ha den till mina ljusa slitna jenasshort som jag inte köpt än :P



Min nya älskling har velat ha en sån här "Friluftsjacka" sedan jag såg en i moderepotaget i SOLO!



Äntligen, nya coola halsband det gillar vi (Y) Och de gigantiska runda örhängena slank med av bara farten.



En precent till min söta mormor blev det också, bara för att hon är så snäll!


Fruktsallad

Oj, oj mitt sparande har gått käpprätt åt skogen!
Skulle kolla på ett nytt stort halsband, slutade med tre styckna och massa mer. Alldeles för mycket, Emmys shoppinghysteri är tillbaka efter vinteruppehållet, SE UPP!!

Men nu är min shoppingmage sugen på fruktsallad så ska göra det tänkte jag, lägger in bilder på mina inköp senare, Älskar er alla.

Skolan

Sandra sötis plutti plutt sitter och jag väntar på att vi ska ha möte om öppet hus på fredag. Vi ska prata lite om det Natuvetenskapliga programmet. =) Har gjort ett alldeles bedårande vackert bildspel till det (Y) KANONERS!

Sen ska vi in till stan, jag måste kolla på en kamera och sen vill ja ha ett nytt halsband... Spara, spara!

                           /E




Kolla Karin alla är jätte engagerade utan hon, lite nonchalant den bruden ;)



KVINNAN BAKOM KAMERAN, HON ÄR FÖR FUL FÖR ATT VARA MED PÅ BILD =) Men jag tycker om henne ändå, jag lovar! Skojja hon är lite söt :D


Detaljer gör skillnaden

Nu känner jag mig gladare, tog på mig en röd palestinasjal (Y). Min mamma har lärt mig att man aldrig ska mixa olika möster med varandra, förlåt mamma. Men ibland har nöden ingen lag och det livade upp hela outfiten. Så jag var tvugen att bryta mot min mammas fösta modelag.. Stygga, stygga Emmy!

Har också haft ett litet trevligt samtal med våran baltränare och plockat ögonbrynen.. 
Känns som att jag och Sandra håller ihop hela balen ingen som gör något vi har fan fixat allt snart känns det som. Eller i alla fall baltränare och fotograf det är ju nästan allt ;)
Snyggingar, time for school!


Dresscode black and white






Fina flätor i håret idag





Vart hos läkaren nu och det gick faktiskt bra, inga större fel på mig ska fortsätta äta medicinen och hoppas att jag blir bra även när jag slutar äta den =)

Känner mig som världens tråkigaste människa idag, funderar på att byta kläder svart och vitt gör mig inte gladare.. Får se hur det blir med det, tar tåget in till skolan om en timma så har ju lite tid på mig att fundera. Hoppas ni har en bättre dag!

 


100126

God morgon sötnötar!

Här sitter jag i mina fluff fluff tofflor nyligen uppstigen från min underbara säng. Tänkte koka lite gröt och så nu, sen sminka mig för att åka till läkaren, igen... Vill inte dit, kan någon hålla mig i handen?
Hoppas ni ska göra något betyligt roligare, jag skulle hellre räkna matte och då är det illa, heh.PUSS



Dagens outfit

Inann jag somnar så bjuder jag på dagens outfit.
Leggins som byxor? Ja, jag har faktiskt börjat gilla det (Y)

Förresten om ni missat Though Love så har ni verkligen missat något underhållande. Sexigaste programledaren och en hel del blåsta tjejer, helt klart värt att kolla på!! Steve är grym!
     
 Men nu, Sov sött♥



   




Älskade morotskaka





2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
1/2 dl olja eller ca 30 g
smält smör
3 dl rivna morötter

Glasyr:
100 g Philadelphia-ost
30 g smör, ej smält
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosflingor


Gör så här:
---------------------------
Använd en liten långpanna, ca 25 x 30 cm, smörad och bröad eller strödd med kokos.

Vispa äggen och sockret poröst. Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker och kanel och rör ner i smeten. Häll i fettet och morötterna.
Grädda i 175 grader i ca 30 min.

Glasyr:
Blanda Philadelphiaosten med smör, florsocker och vaniljsocker till en jämn massa.

Bred över glasyren när kakan svalnat.



Som vanligt följde jag inte receptet, är så tråkigt, hehe.
Jag bytte ut florsockret mot lite smält vitchoklad och cocoskfett så att glasyren skulle stelna även utan florsockret. Sen hade jag även i lite citronsaft i glasyren, kan ta och tala om att det blev underbart!

(Tredubblade philadelphiaost mängden också, men sånt ska man inte prata högt om, tjockis Emmy!)

Glassbilen..

Fan glassbilen åker runt här och plingar?! Har han vaknat upp från idet?
Känns lite tidigt för honom att åka runt, vem kan tänkas vilja köpa glass av honom så här års. Skulle vara bättre med en varm oboy med grädde bil! =)
Det är liksom -10grader, nej glassbilen du får allt vänta kryp tillbaka där du kom ifrån!


Russy hat, i mitt hjärta och på mitt huvud!

Så himla härligt det är att simma efter skolan. Sitter på tåget påväg hem helt död orkar knappt hålla ögonen öppna tvingar av sig kläderna och, plask ner i basängen.
Se när man väl simmat det där förbaskade 1000metrarna är man som en ny människa. Underbart!

Men nu kurrar min mage som en hel traktor, den stackaren har inte fått något sen frukost!! Eller en banan men det är ju inget.. Ni som känner mig vet att jag äter som en häst och
är ständigt hungrig. Så nu ska jag tysta den lilla tjockisen till mage, hörs sen!




Mätt i magen

Min mage spricker snart.. Den är helt proppfull med massa god gröt, ägg och smarriga nutella mackor ;)
Nutella är väl inte det bästa men jag äter ju gröt, så då får man väl vara lite onyttig också? Eller?

Tänkte åka till skolan nu, Sandra är inte glad på mig.. Skulle vart i skolan 9.30 för att ha lite kemi men den va inte nödvändig och vadå ska jag sitta och kolla in i en vägg sen till klockan 12.30? Nej tack. Så hon fick klara sig utan mig, det gick säkert fin fint!

Men nu väntar tåget på mig, Kramar!



Vad är problemet!?

Haha upptäckte nu att mitt senaste inlägg igår publicerats typ hundra gånger! ^^ haha jag ber om ursäkt för det vet inte riktigt vad det tagit åt datorn, eller kanske ska jag skylle på blogg.se. Ja det gör vi, fy! =)

100125

God Morgon!

Oh vad jag har sovit gott, när klockan ringde la jag mig och bara myste i sängen. Känns på något sätt skönt att det är skola igen, allt blir så mycket mer normalt. Och så blir det av att jag faktiskt pallrar mig iväg till simhallen, hehe.
Hur ser eran dag ut? Jag börjar inte förens 12.30 lite små tråkigt hade hellre slutat tidigt!

Men nu era små busar ska jag hoppa in i duschen innan smutsen fastnar på stolen här. PUSS


Fräckt!

Förlåt, förlåt har visst blivit blogg galen.. Men checka in den här bruden! Jag vet vad jag ska ha på mig så fort jag köpt en tillräckligt snygg BH!!



Fräckt!

Förlåt, förlåt har visst blivit blogg galen.. Men checka in den här bruden! Jag vet vad jag ska ha på mig så fort jag köpt en tillräckligt snygg BH!!



Fräckt!

Förlåt, förlåt har visst blivit blogg galen.. Men checka in den här bruden! Jag vet vad jag ska ha på mig så fort jag köpt en tillräckligt snygg BH!!



Fräckt!

Förlåt, förlåt har visst blivit blogg galen.. Men checka in den här bruden! Jag vet vad jag ska ha på mig så fort jag köpt en tillräckligt snygg BH!!



Fräckt!

Förlåt, förlåt har visst blivit blogg galen.. Men checka in den här bruden! Jag vet vad jag ska ha på mig så fort jag köpt en tillräckligt snygg BH!!



Att rapa när man simmar

Helt omöjligt, tro mig! Ibland, även när man simmar så behöver man faktiskt rapa! Även fins små flickor, nöden har ingen lag med andra ord..
Men när man är i vattnet är det skit svårt. Det liksom är som att vattnet trycker in lugorna så det inte går att rapa, höll på att flaxa fram i vattnen för att försöka få ut något men dränkte mer mig själv.
Men tillslut kom den lilla rackaren, tur för honom det!

Slutsatsen: Drick inte massa läsk innan då kommer det bli ett helsike! Som tur var hade jag inte gjort det för då hade jag drunknat! (Y)
Kanon brudar, men nu är det film!



Bingolotto

Yes nu har jag simmat! Något vettigt avklarat. Riktigt härligt var det så nu är jag slut i hela kroppen.
Tänkte sätta mig och bläddra lite o Solo sen blir det Bingolotto med mormor för hela slanten, YEAAH!

Peac out!



Sitt inte lottlös ;) hehe


Skärpning!

Har suttit nu och försökt plugga, men som ni märkt små bloggar jag typ var tredje sekund. Ska fan gå upp och käka lite och sen dra iväg till simmhallen, hoppas jag får kramp!




Smycken

Sitter och klickar runt lite hittar grymt fina saker, tex en bokstavsring! Ett E till mig, tack! Men den va ganska dyr 300kr.. Men man kan titta och njuta, kanske har man snälla föräldrar som sticker till mig lite pengar om jag ber snällt! =)




Hur coolt är inte det här bensmycket?! Det kommer klä mitt ben i sommar, helt klart!



Fruktansvärt snygg!


Vår 2010

   

 

Åh vad jag vill ha vår och sommar nu! Tänka alla snygga kläder. Här är i alla fall mina måsten till våren! Tänkte ge mig ut på lite vår shopping när jag fått min lön (Y)
Behöver verkligen ett par snygga kilklackar, helst i mocka. Har lite hat kärlek till kilklackar men nu känns det som att jag verkligen MÅSTE ha ett par tillsammans med ett riktigt feting stort halsband of course!


100124

God morgon!

Precis ätit en mumsig frukost och kollat på en intervjuv med Carolina Winberg, hon är cool hon.
Idag tänkte jag att jag skule ha en pluggdag, får se hur det går med de men det är verkligen något jag behöver.. Inte så kul men fan jag måste! Skärpning Emmy!

Bara 11månader kvar till julafton nu också! Kan vara bra att veta för er som gillar att planera. Puss och hej!


Sherlock Holmes

Kom nyss hem från Linköping, kollat på Sherlock Holmes med mina bästa vänner =) Firade Elins födelsedag lite i efterskott. Jätte mysigt med film först och sen lite middag på Steve´s.

Jag var faktisk lite skeptisk till filmen då jag inte hört något om den, och jag förknippar Sherlock Holmes med en gammal detektiv.. Men den va riktigt, riktigt bra faktisk! En film som jag verkligen rekomenderar, dock så va den lite tråkig då huvudpersonerna i princip sprängdes i luften utan att dö, men annars toppen film(Y)

Nu ska tråkiga tant Emmy slänga sig i sängen och sussa så sött. PUSS

Bio

Stress som vanligt, glömde helt bort tiden..
Satt och fixade lite med mammas hemsida hemma hos henne. Helt plötsligt kollar jag på klockan, 16.07. Får lite smått panik kastar mig i bilen hem, och nu sitter jag här och försöker lugna ner mig slängde på mig första bästa och släppte ut håret, tur att Elin är allergisk och att jag hann duscha(Y)
Hoppas min vanilj parfym döljer det värsta. Vi hörs sen!



Mormors coola ring, men nu är den min! hehe



Dresscode stallet


Vårens nya trend, REFLEX. Kommer starkt, jag lovar (Y)



Hästasvans for sure




Sexiga höga ridbyxor, Oh yeeaahh hästarna diggart!



Snygg i stallet? Klart som tusan känner mig så läcker. Nu är jag i alla fall färdig i stallet blir att åka hem till mormor i stan för att göra mig finer inför kvällen. Puss

100123

God morgon!

Uppe med tuppen idag, nej då men nu ska jag faktiskt iväg och jobba, ska se om jag får igång min kära bil fösta =)
Började morgonen med att betala räkningar, mindre roligt men skönt att ha det gjort!

Känns kallt ute men det är bara att ta på sig något varmt och sen ut i stallet och köra järnet (Y)


Pensionärs Emmy?

Man kan ju faktiskt undra sitter här hemma alldeles ensam kollar på Let´s Dance.
Ringde nyss mormor och frågade när hon skulle komma hem och hon sa det skulle bli sent, aha här sitter jag då utan liv.. heh.
Ringde morfar också som jag skulle ha hämtat nio trodde han, svarar gör Lasse full och glad i hågen. 
Han meddelar att de bygger en rymdfärga?! :O haha va fan min mormor och morfar är ute och roar sig en fredag och kommer hem sent medans jag har funderat på att gå och lägga mig sedan klockan åtta!

Morfar kommer må bra imorgon, haha får väl ta hand om honom lite då..
Man kan ju undra om det är omvända roller, eller så har jag bara oerhört coola morföräldrar, så är det nog!
Dom rockar helt klart!  =)

Men nu måste jag sova, faller ihop snart. Imorgon blir det jobb så att jag har pengar att gå på bio med mina vänner. God natt mina älskade hoppas ni är piggare än mig.


Sommaren för två år sedan skulle jag tippa på. Min coola morfar och söta bror =)


Turkost

Älskar mitt nya nagellack! Skit snyggt verkligen, så nu är naglarna målade och fina.
Tänkte ställa mig och laga lite mat nu blir en myskväll för mig själv tror jag, har inte mycket ork till något annat.

Vad ska ni göra ikväll, hoppas ni ska ut och svänga era lurviga! Ohh blev lite sugen på att dansa nu, dansa åt mig ni som ska ut ikväll!











Dresscode polkagris



                   


Fy vilken dag, började med läkaren var där en timma och de tömde nästan hela mig på blod, flera rör!
Klämde och kände på ming mage och så fick jag ut massa medicin.. Ska på återbesök nästa vecka när dom fått svar på alla prover som de ska ta.
Hoppas inte att jag är gluten, hoppas bara att jag är lite knäpp =)

Mumsade i mig en fin lite semla sen tillsammans med mor morfar och lille lille bror.

Nu är jag nyligen hemkommen från stan, köpte bara att jätte fint nagelack och en ny mascara. Måste spara till studenten. Kan inte fatta att jag tar studenten i år, känns skönt men samtidigt får man lite lätt ångest. Men det ska nog ordna sig.

Men nu hörde ni era gullungar ska jag sätta mig och mysa med mina nära och kära innan alla lämnar huset, ska försöka pallra mig ner till simmhallen innan de stänger också. Puss och hej leverpstej.


Åt helvete, stressig dag

Stressar hinner inte blogga. Vart hos läkaren stress till mamma åkte med henne in till stan för sista lektionen, Nu blir det stress till bussen in till Ikano huset för att möta upp mamma för middag.
Kolla efter sömmerska.. Bloggar när jag hinner Puss

Röv skav

Upptäckte idag att jag får skav av att sitta still i skolan så länge! Haha, skav på röven? Fy måste vara mycket som inte stämmer med mig men jag klarar inte av att sitta på skolan hårda stoljävlar! Jag får ont o rumpan, så är det bara!
Inte blir det bättre av att man måste sitta vad datorn och plugga massa hemma också, i och för sig skönare stol men ändå.
Men nu saknar mitt svenska arbete mig otroligt mycket tillbaka till skrivandet! ♥



Nutella!

Vart och handlat på City Gross med min kära mormor och jag vart så grymt sugen på nutella!
Så när vi änrligen kom hem ställde jag mig för att bre några underbara nutella mackor. Det är så himla gott, mumma! =) Känns som att vara i himlen, tror ingen kan förstå känslan?!
-Bestatt? SÅ IN I BOMBEN!

Men som vanligt när jag tycker om något så verkligen älskar jag det i typ några månader sen avskyr jag det, likadant med nutellan för typ två år sedan var jag helt galen i det så galen att jag tillslut bara ville spy och kasta ut den genom fönstret.. Men nu är den lilla bruna burken tillbaka för att stanna, hoppas jag!

But know bitches, back to my homeworks! Tschüüss!



Gårdagen

Igår va Sandra och jag jätte duktiga, hade balmöte och vi kom fram till mycket bra saker och vi va oerhört aktiva (Y)
Gick till rektorn och hon hatar alla utom Sandra och mig för vi kan fjäska och se söta ut =) Så Romme resan blir av!!
Pratade massa och kom med ideér till våran student som hon också gillade, bra dag!

Som sagt prövade också balklänningar efter skolan, eller jag gjorde det Sandra tog mer på sig bakelser.. 
Jag har ju en liten kärleksaffär med sådana med bar rygg... hehe hittade två såna och en annan jätte söt.


               

   
Typ ingen är rätt storlek eller färg det får man beställa sen :) Kan inte bestämma mig!? Skit sexigt med BH under jag vet! (Y)



100121

God Morgon!

Sitter i skolan nu, snoret rinner ;D Fy hatar att vara förkyld.
Dåligt med bloggandet igår, Sandra och jag var och kollade på balklänningar. Fast jag vet inte ens om jag ska gå än inte så roligt på min skola..
Tydligen hade vi ingen engelska och jag har ingen lektion heller sen, suck kunde sovit istället..
 








Någon som missat att jag älskar klockor?

En bästa vän

En bra kompis för mig är en sån som man kan sitta helt tyst breve, inte ett ord ska behöva sägas. Tystnad är något som visar förtroende, det är svårt att sitta tyst brevid en främling och samtidigt känna sig bekväm.

En bra kompis är någon man kan ha fruktansvärt kul med och samtidigt även tråkigt med. Någon man kan dela alla stunder med, upplevelser och sorg.
En kompis är någon som vad som än händer vad som än sägs alltid håller med och finns vid din sida. Man ska kunna bråka och säga förlåt, veta allt om varandra men ändå förstå.

Min allra bästa vän har jag känt hela livet i princip vi har så många helt otroliga minnen tillsamman vi har vart fruktansvärt barnsliga ibland, gråtit tillsammans och delat tusen tankar och funderingar.
Det är någon jag känner att jag alltid kommer ha kvar i mitt hjärta, hon kommer alltid finnas där.

Fösta tanken som slår mig när jag tänker på våra minnen är fågelboet haha, jag menar hur kul hade vi inte?
Sanden i Rinna, Öland för två år sedan? Gothia cup? Gången vi red två på Jakarus och galopperade barbacka i full fart hemmåt och jag höll på att dö av garv utan att kunna bromsa!!

Karin du vet att det är du, JAG ÄLSKAR DIG!! ♥


God Morgon!

Försov mig trodde aldrig jag skulle hinna, men det gjorde jag. Fick hoppa över min älskade frukost bara. Men hann packa ner lite frukt och en macka =)
Men kan tala om att jag hade stor lust att lägga tillbaka huvudet på kudden igen, har engelska sen håltimma men jag har lovat mig själv att kämpa! Så här sitter jag nu och tuggar på min macka samtidigt som jag letar spa hotell till våran engelska uppgift.

Skänkte nyss 10kr till rädda barnen, man kan faktiskt göra något!
SMSa 10katastrof till 72950
Tycker alla har råd att skänka en ynka tia, jag merna folk dör faktiskt?! Så jag hoppas att alla ni som läser detta skickar ett sms nu, annars kommer jag och jagar er med en slangbella =) Skriv en kommentar när ni messat så vet jag vilka jag inte ska jaga, KOM IGEN NU KARIN AXELSSON!!!


                              /E

Nyttiga muffins, wtf!

Oj, oj, oj tänker ni nog nu! Hehe och Yes dom är nyttiga eller nyttigare i alla fall. Bakade dem aldeles nyss och I'm in love! Helt underbart goda med glass till =)
Inget socker bara honung, och hur onyttigt kan det vara liksom?! Gick väldigt fort också ännu bättre, nu skajag faktiskt sluta göra kladdkaka jämt nu blir det dessa godingar som gäller!

Det som behövs är helt enkelt massa skit från skafferitet jag hittade ett recept och ja hade inte allt hemma så bara rörde ihop och ändrarde lite..

1L mjöl av olika sorter (jag tog havregryn, linfrön, rågsikt, vetekli, grahamsmjöl och vanligt vetemjöl)
4tsk bakpulver
3msk honung
(jag tog sirap)
1tsk Salt
100g Smör
4dl Mjölk
ca:1dl marmelad av något slag
(Plommonmarmelad blir kanoners)


Blanda ihop allt in i ugnen 225c 15min och FÄRDIGT!
Kom på mig själv med att sitta och kika in i ugnen som man gjorde när man va liten, hehe.
Blev i alla fall sjukt goda, men ska nog ätas varma och med vaniljglass till. MUMMA, MUMMA.



Right now

Pysselverkstad här i skolan, Sandra och jag gör klart våran "Byta bil planch" haha glitter och allt, grejer det!
Tror Babbsan kommer gilla den, redovisning i morgon.
Nu låter jag er bara njuta av våra vackra konstnärliga talanger =) ENJOY




       
                                                  Lim som läpstift, nya it grejen for sure

100119

Hej mina älskade vänner!

Stolt över mig själv att jag hoppade upp ur sängen i morse för att simma trots att jag börjar 12.40! Riktigt skönt var det också, man blir så himla mycket piggare. Så nu när jag ätit en tallrik gröt och ett kokt ägg ska jag göra mig iordning för att gå till tåget, tänker åka in lite tidigare trots allt och jobba lite innan.



Ny tröja fån Bik Bok, mina älskade converse åkte på också, höll på att bryta benen igår med klackarna, SVIN HALT!!




A cup of thea

           






                            



Jag låter bilderna tala för min kväll, nu; Slutet av Idrottsgalan =)

Powerwalk

Försöker tvinga iväg mig själv på en rask promenad eller något men min mage skriker NEJ! Har precis vräkt i mig mängder med mat efter en lång skoldag, kommer få håll om jag rör på mig..

Va hos studierektorn idag också och strök FysikB från min studeieplan, känns riktigt skönt! Nu kan jag satsa på matten ordentligt, MVG här kommer jag =) hehe troligtvis inte men positivt tänkande, positivt tänkande!
Var med Sandreew och sökte stipendium också, vi ska bli sexiga bartenders i Grekland! Raaewwr.

Känner att jag borde röra på mitt fläsk nu, ska nog svänga förbi Medley då och betala årskortet, känner mig pepp på att skaffa det nu för då måste jag träna (Y)
Okey nog med att försöka öertala mig sjäv mentalt, bara att ge sig ut i snön! Yeeahh, då kör vi brudar!

100118

God Morgon!

Hoppas alla sovit gott? Inte jag, kan fan inte somna..
Dålig hårdag idag, snacka omatt det förstör allt! Eller jag har dålig hårdag jämt, måste verkligen beställa tid för klippning så att jag kan klipp upp det lite. Volym, tack!

Inte kan jag lägga in några bilder heller. Inte min dag idag, lovar att jag kommer ramla påväg till tåget nu också, hehe. Måste nog rusa till det nu också annars missar jag väl det.. Puss

Designen krånglar också, fuck off :D


FÖRÄNDRINGAR

Suttit här vid datorn med tanken att jag skulle plugga, men som ni ser har jag inte gjort det..
Och nu är jag hungrig så tänkte äta lite gott, mormor och morfar har kommit hem så nu har jag sällskap, vet inte riktigt om jag vill ha det. Skönt att vara själv =)

Känner mig skabbig och lat också, borde nog duscha.. Och måla naglarna, träna och plugga. Hjälp nu blev det mycket orkar inte göra något när jag är sjuk så skyller på att jag vilar mig så jag kan gå till skolan i morgon! hehe. Men duscha borde jag verkligen göra, får se om jag orkar sen kanske, eller imorgon i alla fall. Imorgon säger vi! =)

      
                               /E

Feber

Inte kunnat sova inatt har feber plus att jag är ensam hemma och mörkrädd, lite synd om mig faktiskt!
Känner att jag ändå måste ta tag i skolan lite idag, har massa arbeten som ska in.
Men jag orkar bara inte, ska kolla upp om man behöver FysikB för att bli bioanalytiker eller sjuksköterska. Om inte så ska jag hoppa av den känner att jag behöver lägga tid på matten vill ju liksom ha MVG.. SUCK skolan suger för tillfälligt men bara att ta tag i det, PUSS



Jördnötssmör

Sitter här och vräker i mig jordnötssmör.. hmm? Vad hände med att jag skulle bli nyttig, men jag är faktiskt sjuk! Känner att jag börjar få feber också, tråkigt. Jag som är själv hemma i helgen hade tänkt busa runt, men det ville inte gud. Hoppas han har dåligt samvete nu när jag får äta jordnötssmör som tröst.

Nej fan måste få i mig något vettigt i magen, kanske slänga mig  i duschen också känner mig äcklig efter städningen.
Sen går ju benknäckargänget på Tv ikväll får bänka mig framför det tillsammans med masa filtar, och min kära burk.
Hörs kanske sen om jag inte dött av ensamhet, kvävt mig själv med mitt eget snor eller druknat i jordnötssmörs burken, PUSS





Mina skor har kommit också, lite stora runt vristen tyvärr :( Hoppas skois kan fixa till det ska gå dit och kolla i morgon om jag lever vill säga =)

Sandra din söta boll, bilderna från igår?! Varför har jag dom inte i min dator, fixka det! TACK :D<3


Sjuk

Vaknade förut(halv ett) aldrig sovit så länge.. Har blivit sjuk, känner inte för något men har lovat pappa att hjälpa honom med en lägenhet som behöver städas.. Hörs sen :*

Stålklackarna på, nu kör vi!!

5575608267ae854656a00754dcbe3d3a.png

Kolla varifrån!

Stålklackarna på, nu kör vi!!


100115

God Morgon!

Tror ni jag vaknade i morse eller? Nej, självklart inte... Stressade igen, sen va ändå min buss inställd, hata kollektivtrafiken för tillfället! Sitter här i skolan nu, tänkte kolla lite på naturkunskapen.


 







Röttröttrött




Mina bilder vill inte som jag vill annars hade ni fått se världens största apelsin, jag lovar!? Shit dom va som stora silikon tuttar!! Hehe, skojjar inte.
Men nu ska jag lägga mig i sängen, försöka tvinga mig upp klockan fem i morgon.. Powerwalk om jag vaknar av klockan. PUSS

 


tröttsomfan

Suttit på en buss jävel i en timma nu för att tågen är inställda! Så en resa som normalt med tåget tar 18min tog 60min med bussen..  Trångt och jävligt också.
Så för att muntra upp er alla nu när jag är på dåligt humör lägger jag in extremt seriösa bilder från matten idag på mig, Sandra och Russy hat, enjoy =)

               



Ridbyxor?








Vet inte vad jag tycker men lite colla är dom, ska nog köpa mig ett par för att testa! Kommer kännas som att jag är i stallet.. Men med converse eller något i vår kan det bli fräänt :D

100114

Sitter i skolan nu har matteD snart, fy på det men vi har det mysigt i vårt lilla matte träsk :D
Efter det är skolan slut och jag ska bege mig hemmåt, alla tåg är inställda så går bussar ist, seeegt.

Vi hörs sen, slänger in lite gulliga bilder då (Y)

Kravmärkt gurka

Satt och funderade lite på varför jag egentligen börjat träna? För min egen skull eller för att kuna mäta sig med alla krav?
Man har såna jävla krav på sig överallt, utseende, skolan, hemma. Inte ens en jävla gurka får se ut som den vill i det här landet, den har vissa krav på hur böjd den får vara, bara va fan?! :O Haha en gurk jävel!

Men jag har bestämt mig! Jag ska inte göra något jag själv inte vill, och jag vill träna! Jag vill känna mig snygg på stranden i sommar istället för att gömma sig under en stor T-shirt för att man inte är nöjd med sig själv!
Jag har inget emot lite större människor, jag tycker det är vackert till en viss gräns såklart. Men så länge man är nöjd med sig själv är det väl bra? Då uppfyller man sina egna krav och enligt mig är det de viktigaste av allt.

Fan vad jag pratar nu men är så trött på alla krav, uppfyll dina egna först! Man lever bara en gång och varför ska man då rätta sig efter andra? Live your own life bitch! Puss och knull nu ska jag sova!

Mätt i magen, trött i kroppen

Nu har jag förflyttat min feta rumpa från köksbordet till datorn, duktigt :D
Blev att simma idag också, känns faktiskt riktigt jävla skönt! Men att jag vräker i mig massa mat sen är ju en annan sak, hehe.
Mitt mannagrynsgröt beroende har övergått till mörkchoklad, inget vidare det. Men efter ett års ätande av mannagrysngröt typ 3portioner om dagen så förstår jag att min mage vill ha något annat.

Tänkte sätta mig och läsa ut den där förbaskade boken nu kanske kolla lite på kemin, om jag orkar..
Sen är det ju Halv åtta hos mig (Y)

Skolan idag, träningsverk i magen försökte att inte skratta gick inte så bra speciellt inte efter Sebbes lilla kommenatar
"Ta stolen och sätt dig i soffan" haha han är för gullig.
Engelska första OCH sista lektion, hur tänker dom? Måste vara någon med kuk som gjort schemat denna gång.

Sandra är och handlar med Andreas idag förresten. Hans födelsedagspresent till henne va en dag på stan, hur vågar man?! Jag skulle handla ihjäl mig, någon annan som betalar och bär, KANON.
Men inte Sandra inte lovar att hon kommer imorgon och typ köpt en tröja, hon är för snäll tänker på stackars Andreas ekonomi. Han har jobb och pengar gumman shoppa för i helvete, shoppa!!! Puss på skinkan!




Spana in Sandras kamera, imorgon är den min snor den när hon sover, smyger in naken genom fönstret!



Mitt nagellacket matchar mina antecningar, haha jag tänker även fast jag inte är medveten om det.  


Mätt i magen!

Stressade rumpan av mig i morse, det värsta som finns! Jag älskar morgonen går upp halv sex, duschar, kokar ägg och gröt, sminkar mig, fönar håret.. Ja ni vet? Men nu vaknade jag sent, fick stressa och slänga i mig lite yoghurt med massa frukt.. :( Jag höll på att dö innan lunchen min mage måste ha mat, och det i stora lass! =)

Men nu är magen mätt och glad! Sitter och väntar på att vi i balkommitén ska ha möte, sen blir det kemi. '
Alla tiders det! Efter skolan möter jag upp mormor för ett dopp i det blå med den snygga badvakten, YEEAAH ! Peace out people!



Today

Dags att sova

Har nu tänt massa ljus i mitt rum tänkte lägga mig och läsa en utav böckerna vi skulle läsa i svenskan. Började läsa lite förut den är jätte sorglig.. Hemskt med självbiografier när fölk ska dö, Ro utan åror heter den om någon läst den? Känner att slutet kommer få mina ögon att rinna som floder, hehe. Vilken liten mes jag är..

Sov så gott mina kära!





Mys pys!

I'm in love

Klickade hem ett par skor från nätet alldeles nyss, ligger i min brevlåda om 3dagar, lycka! :D
Skit snygga är dom! Har vart inne och kikat på dem tusen gånger. Och nu är de entligen mina! Bruna och snygga också äger nästan bara svarta skor trots att jag älskar färg?!
Tänk sommar, bruna ben och ljusa slitna shorts och sen dessa snyggingar? Kan det bli bättre? Nej skulle inte tro det! Hoppas bara de passar nu fanns inga i storlek 36 så fick ta 37 men det ska nog gå vägen.
Klackar i mitt hjärta!! Tschüss.









Missade halv åtta hos mig idag också för att jag handlade mat :( Inte ens Martin Timell kan rädda mig nu...


Martin Timell och analplugg

Äntligen hemma! Hehe..
Vi va inte speciellt duktiga på matten idag, som vanligt satt mest och busade =) Sandra fick sin försenade julklapp. Bättre sent än aldrig. När jag gav henne den sa jag att det fanns en baktanke med den så hon fick för sig att det va en analplugg?! Vart fan fick hon det ifrån, knäppa människa.
Sandra ska alltid gå över gränsen med allt, hon vet liksom inte när det är nog. Tillslut blir allt bara pankaka likadant idag, vilket alltid blir ett hett samtlsämne mig och Sebbe emellan.. Mongo Sandra :D

Efter att vi slutat skulle jag iallafall lämna in min mobil men inte hade dom fått in några lånemobiler :( Kändes väldigt onödigt att åka in dit då, om det inte hade vat för att vi såg Martin Timell, det gjorde min dag han är frään.

            /E


Gå över gränsen Sandra dansar (Y)

Natural beauty

Tänkte lista mina tre kommande vårfavoriter, har vårkänslor till tusen konstigt nog?! Det är ju liksom jätte långt kvar, men alla vår kläder i affärerna och snack om att Alice i underlandet ska bli vårens mode ikon får mig liksom, glad! Oh tänk snart börjar fåglarna kvittra solen tittar fram, mmm underbart..

Mina favoriter i vår ;


Nya parfymen, tog på mig den nyss och känner mig som en liten söt jordgubbe! Hihi. Tänk att en parfym kan få en så glad, VÅÅÅR! Nu tack =)


Min lilla röda klocka! Fick den när jag va jätte liten, bytte batteri igår och nu är det min lilla favorit, den kommer användas flitigt kan jag lova!


Natural is beauty, behöver jag säga något mer? Bort med allt kladdigt smink. Skönhet sitter på insidan.
Lets show the guys some looove!


100112

God morgon mina sötnosar!

Kom precis hem från simmhallen, hurtiga jag och medtvingade mormor har varit och simmat =) En kilometer blev det idag också. Kommer bli lätt att gå dit ofta nu, badvakten är riktigt snygg. Undra om jag ska låtssas att jag har fått kramp nästa gång.. hehe.

Nu blir det frukost för hela slanten, bästa måltiden på hela dagen helt klart! Börjar skolan 12.40 idag och har bara en lektion idag ocksåm MatteD! Inte precis något jag ser fram emot, men vill man bli något gäller det att ligga i!
Sandra och jag skakade hand i början av ettan att vi skulle ha MVG i allt.. Hmm? Ja det går väl sisådär med det, men inte långt ifrån fast nu i trean känns det som att det bara kommer bli ännu sämre. Keep on fighting!! WOHO Puss i gull knull :D

Sängen nästa!

Nu längtar jag verkligen efter min lilla säng ska bli så skönt att få gosa ner sig under täcket :)
Suttit och kollat på lite tv och bakat en kaka nu, det var tänkt att jag skulle börja bli nyttig och börja träna. Beach 2010 you know?! Men icke.. haha. Tränat har jag börjat göra men maten, värre på den punkten.

Men som sagt sängen väntar men först ska jag pressentera my new partner in crime http://nordadam.blogg.se/

Sov så sött :)

Duktiga lilla jag :)

Den som säger att det inte är jobbigt att simma ska jag pesonligen dränka!
Simmade 1km nyss och när jag klev upp ur vattnet var jag fan lite skakis.. Kanske har jag dålig kondition, men nej det tror jag inte! Varvade ju folket som simmade, men å andra sidan var det mest tanter och gubbar hehe vilken bedrift ^^
Känner att jag är mycket piggare nu efter lite simmning och bastande, nymålade naglar har jag fått också! Eller fått och fått jag har själv suttit och kladdat på dem lite färg, riktigt våriga blev de faktiskt mina små naglar.
Och på tal om det! Affärerna har börjat ladda med skit snygga vårkläder, blommor, färger RAAAWWR säger jag bara, vill ha!!! Man blir så lycklig så fort det kommer lite färger på kläderna, men det är bara januari än, suck!
Jag gillar vintern men nu är det fan i mig nog. Ingen om håller med? Sommar? JA TACK!

Men nu hördeni era datanördar tänkte jag tvinga med mormor på en promenix.. Tror inte jag lyckas hon sitter och klagar på hur trött hon är i benen efter simningen, finns det ingen GO i den kärringen va? ;) Sitter där och rabblar upp alla program hon ska se.
Bara jag får se Halv åtta hos mig och Tough Love så är jag nöjd. Helge Skog är min stora idol, han gör fan hela programmet ni som inte sett halv åtta hos mig, SE DET!
Sandra och jag sitter och garvar ihjäl oss. Nördar(a) Älskar er!



Helge tuffingen :D

Nybakat bröd

Kom nyss hem från skolan, sitter och mumsar på nybakat bröd! Finns nog inget bättre så himla gott måste nog ta mig en till lite bit, och ett glas mjölk, mmm =)

Segt som fasen i skolan och ändå hade jag bara en lektion satt bara och väntade på att jag skulle få sluta.. Det bästa är att man får träffa alla igen, eftersom det är riksintag på min skola så är det ju folk från hela Sverige så man ses ju bara i skolan, trevligt!
Efter skolan skulle jag lämna in min och morfars mobil på lagning tyvärr fanns inga lånemobiler(som vanligt) Men en gullig kille lovade att lägga undan en till i morgon.
Hatar att gå på stan också blir bara att jag köper massa blev en tröja ett gäng ringar, någon grej till min kalender och en parym, not good! Parfymen luktar jordgubb, lite sommakänslor på den.
Men Sandra va fan värst hon köpte dyra fina jeans så nu får vi leva på luft tills lönen kommer om typ 2veckor.

Tänkte jag skulle leta reda på min kära bullbakande mormor nu och tvinga iväg henne till simmhallen och simma någon kilometer, kanske sätta sig i bastun en sväng också, mysigt! PUSS


20100111

Idag är det Sandras fördelsedag, HURRA, HURRA, HURRA :D Grattis på henne!

Har bara en lektion idag i skolan idag, fysikB. Skönt med en liten mjukstart sådär =) Efter skolan måste jag lämna in min mobil, byta batteri i min klocka och köpa lite nya saker till skolan. Känns faktiskt skönt att börja skolan igen, u blir allt som vanligt!

Men nu måste jag faktiskt rusa iväg till pendeln annars hinner jag aldrig.. STRESS!!

                       /E




With love

Hej på er!

Har nu varit ute på en promenad med min kära mormor, hennes kondition är inte den bästa så jag frös och hon svettades som en liten fet gris! Hon skyllde på att hjärtat skulle stanna om hon gick fortare, sicka ursäkter hon har min lilla mormor =)

Har funderat lite över Christoffers och min vänskap också, ganska komiskt egentligen.. hehe. Har kännt varandra i 3år tror jag det är nu, eller 3½ kanske? Och allt tack vare en liten snorunge som va lite kåt och såg två snygga killar!? Vi får väl ta att tacka henne :)
Och jag har kommit på att det är ju skit bra med någon i Göteborg då det är min favorit stad, (efter Väderstad såklart!! hehe.) Nu kan jag åka dit hur mycket jag vill och på köpet får jag träffa min underbara vän, kan inte bli bättre :D

Men nu ska jag krypa ner i min säng snart så att jag orkar upp i morgon. Om det kanske inte går någon bra film förresten för jag börjar sent.. Vi får se vart min lilla röv landar helt enkelt, i soffan eller sängen?! 
God natt mina vänner och övänner, dröm sött älskar er alla!




Göteborg bilder!

Nu har jag fått bilderna, och jag kan bara säga såhär någon jävel gillade närbilder, hehe-


tåget ner till älskade Göteborg med älskade vännen :)


haha, den ena full och den andra galen :D









Mer bilder kommer snart datorn pallar inte med alla göteborgare så den måste få en liten powernap :D



jag undrar vad jag har hittat i Karins mobil?!



Närbild :D


<3




Vet inte om det finns någon normail bild? haha men kul har  vi haft! Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag ringa Christoffer och se till att han dammar fläkten!! Fy fan den är fin den :D PUSS


Städat

Nu har jag varit duktigt och städat mitt rum, dvs plockat upp alla kläder och dammat på de ställen där jag inte behöver flytta på saker för att komma åt.. Lite lat, men det ser mycket bättre ut=)

Gjorde en fruktansvärd upptäckt också, har ingen mer plats i mina garderober, borde kasta massa saker som jag inte använder.. Men det är mina kläder alltså mitt allt! Oh tänk om man hade en sån där stor walk in closet, det vore min dröm! Tänk vad mycket kläder som skulle få plats!? :O

Men nu borde jag plugga, fy... Men ja det är skola i morgon och börjar få lite ångest inför det! Måste hitta några snygga kläder att ta på mig, läsa ut två böcker skriva om dem och göra klart hem provet i Kemi, Emmy du är så duktig som sparat allt till sista dagen. Peace out.

God morgon era pissråttor :D

Nu har Karin och jag vaknat, började med att jag gick och hämtade resterna utav våran kladdkaka som vi åt upp i sänger, MUMMA!
Och nu ska Karin busen åka hem :( Och jag blir alldeles ensam, måste plugga..

Blev ingen utgång igår heller, ingen var speciellt pepp! Så när Hanna konm hit började hon riva i min garderob vi kände hos skabbiga som fan! Karin kände likadant så det blev lite mys i i min säng. Sen en sväng till donken för att införskaffa ett helt gäng med cheesburgare! Grejer det.

När vi kom hem gjorde jag kladdkaka sen blev det film mys, somnade breve min lilla plutte snutte gull gull :D Sååå mysigt! Feting pussar på er alla!

Parteeej!!

Nu drar vi snart till Linköping mina brudar och jag, hoppas vi hinner med nio tåget, inte så troligt :P
Mina läppar är målade röda de lårhöga stövlarna är på, så nu väntar bara dansgolvet. (Y) Har faktiskt jeans idag också, är så väldigt kallt ute och jag är inte så jävla peppe så det blir som det blir! Men det kommer bli en crazy night, kan inte bli annat med mina sexiga brudar :D
Puss på er andra hoppas ni får en toppenkväll!


Emmy din klant!

Kom precis hem till mormor, tror ni inte att jag glömde min väska med plånbok med pengar, kort och leg hos mamma? :( Jag som ska ut ikväll och allt! SUCK!
Jag är så himla klantig ibland, nu är jag inte alls pepp längre vill bara lägga mig under täcket och sova. Men jag vet ju hur kul det är sen. Får väl ta arslet ur vagnen och åka tillbaka till mamma och hämta det, men det är långt och det är kallt ute och jag är hungrig!!

Och vet ni vad? Jag gjorde världens upptäckt idag, tydligen så är jag skelögd? :O Hell yeaah! Konstigt jag måste vaknat upp härom dagen och bara blivit det annars hade ju mor, far och vänner upptäckt det menar jag.. För sånt syns ju ganska väl?
HAHA, seriöst folk säger jag bara! Peace out people nu ska jag sätta mig i bilen, igen..


Karin och jag i Göteborg, fler bilder kommer med Karin, later..:D


Lördag

Kom precis in nu, har fikat lite och snart blir det ut i stallet igen. Slutar klcokan fem idag sen blir det till att göra sig lite vacker för utgång med mina flickor! (Karin vi tvingar dig!!)

Ska lägga upp lite bilder från Götet sen också när Karin busen har skickat bilderna till mig. Min mobil tar inte så jävla bra bilder, hehe. Juste måste lämna in den på lagning, igen!! Så fruktansvärt trött på den kan fan inte svara när folk ringer och knapparna byter plats och den låser sig själv sen går det inte att låsa upp!
Ja ska fan slänga den i papperskorgen, Min gamla samsung är tusen gånger bättre, men också tusen gånger fulare.. Men den går ju i alla fall inte sönde, dagens mobiler är sämst!

                            /E

Hemma

Så var man hemma igen, har lämnat underbara Göteborg och underbara människor som vi redan saknar Karin och jag =)
Har varit en helt underbar torsdag-fredag och nu är jag trött som fasen! Låg vaken till halv åtta i morse för att en liten Christoffer låg och fnissade i mitt öra hela natten. Plus att Karin snarkade på andra sidan utav mig.. Men dom är så söta så det gör inget, för jag tycker om dem ialla fall! Mina busar :D

En hel del shopping har hunnits med handlat massor nytt så himla kul i jul!
Var ute på krogen också, det sämsta stället enligt Jocke, men det var helt OK kan inte bli annat än bra när Karin och jag är med.. Skaka lite tuttar och skaka lite rumpa sen blir ala nöjda, hehe förlåt (a) Är bara så himla glad, omges av så himla underbara människor!

Under helgen har bästa bustis och jag;

Jagat en älg med ett tåg :D

Shoppat massa skit snygga kläder.

Vart på krogen i Götet för första gången (Y)

Legat och myst i världens skönaste säng.

Jag har slagit karin och Jocke i ULLABELLA!

Yrat runt i kylan mitt i natten och tagit en goding burgare på donken(mindre roligt, jäkla taxi)

Blivit filmade på krogen av äckel gubbar.. fy fan!

Men framför allt har jag fått återse min kära förlorade vän Christoffer, gulle gull! Jag och Karin är snart tillbaka det lovar jag, Tack för allt <3

Bilder kommer sen, datorn vill inte som jag vill.. :( Pussisar från er älskade och saknade Emmy :D




haha, bästa bilden! (Y)

 


Multi vitamin spelat?

Sitter hos Berg och myser lite, börjat dricka precis! Sen blir det dans hoppas vi på :) Bönderna här spelar multi vitamin spelet, någon som vet? haha
Puss och knull Emmy och Karin

Vi diggar Falköping starkt :D <3

0-28dd9bbeb0373a40665a1fdf6f180387.png

Kolla varifrån!

Vi diggar Falköping starkt :D <3 Dom klär sig coolt och pratar som fan..


karin the king gästbloggar

Tja tja, alla Emmys läsare! ja sitter nu vid datorn som är i emmys mormor och morfars rum. De ska sova, hör lite snarkningar från hennes morfar då och då. HAHA. Nu fixar emmy te till henne och mig som vi sen ska klunka i oss sen. Det blir najs, hon är dessutom hungrig så hon ska säkert äta gröt eller kanske en smörgås också. (vi åt en pizza var för en halvtimme sen. En hel kebab var kan tilläggas) TJOCKIS. ska gå ut i köket till min mongo kompis nu. hon är så dum så jag ska nog slå henne lite också! MOHAHAHA.
Ska låta den äldre tanten och gubben sova också, känner att jag stör lite granna, hihi. Nu kommer inte Emmy skriva mer blogg på några dagar för vi drar till götet imorgon! fyfan vad nice. ska shoppa röven av oss.

Ska dricka en liter te nu med kanelsmak, HÖRS!


Väntar..

Nu sitter jag här och väntar på att min bästaste bäste vän ska anlända, GÖTEBORG!! (för er som glömt, hehe)
Väskan är nu packad, jag är nyduscha och har snyggat te´mig lite, kvar är bara att måla naglarna sen är jag redo för stor stan. hoppas den är redo för Karin och mig =)
Klockan 12.00 anländer vi imorgon och då blire shopping för hela slanten!

Sitter här och funderar på om jag gillar eller inte gillar Jennifer Lopez klädval till showen hon var med på nyårsafton? Jag tycker på ett sätt att det är riktigt jävla coolt att våga ta på sig något sånt utmärkande och jaa tajt.. Att våga utmärka sig lite bland alla andra som följer trender slaviskt och kändisar som bara bär fina perfekta klännignar! Fast ändå den visar ju lite föör mycket, eller?

Fast jag tror nog ändå att jag diggar det! :D Hon har ju faktiskt jäkligt snygg kropp för att ha fött tvillingar, om jag har så snygg kropp när jag fött barn skulle jag vara lycklig.
Men den är ju faktiskt väldigt tajt.. hehe. Men det är sexigt! Ulala

                   /E


Onsdag

För trött för att skriva, åker hem till Mjölby snart hämta ut biljetter och så. Men först nu blir det film..

BULLAR

Nu har jag bakat massa goda bullar! Blev några vanliga, kanelisar och några vaniljbullar=) MUMMA!
Tänkte sätta mig och glo på lite hockey nu, sen sova upp och jobba i morgon igen.. Hopppas att det är lite varmare så att tårna inte trillar av.
Har ingen motivation till att blogga nu men tvingar mig själv har lovat Sandra att jag ska vara en duktig flicka. Annars brukar jag inte kunna välja vad jag ska skriva men nu har min hjärna lagt av, den är för trött och fullproppad med goda bullar!

Så nu era busungar får ni ta och lugna ner er, hörs i morgon mina kära blogg, PUSS


Tisdag

Har varit ute tills nu och för att upplysa er så är det -22 grader ute! Fy! Men måste jobba, pengar pengar! Hehe.
Ska snart ut igen sen blir det bull bak med lille bror. Och förhoppningsvis en långpromenad idag med, måste få bort all jäkla julmat, ;)

Kom ihåg att all skönhet på jorden
bor i de eviga orden
"Jag älskar dig"

Sov så sött


GULLUNGAR!

Väldigt bra dag! Lyckats gå en halv mil, OCH jobbat helda dagen! (Y)
Ätit en efterlängtad banan, fy tusan så gott, hehe.
Så nu är jag värd lite sömn, upp och jobba i morgon igen och den där jäkla soffan/säng jag sover i här suger! Vaknar tusen gånger om..

Men sov så gott nu alla söta, speciellt Karin puss på stjärten gullunge :D ♥


Dumpa honom

Fick en bok av Johanna igår började läsa direkt och efter två sidor så kan jag konstatera att ALLA tjejer ska läsa den.
Den är underbar, hur många gånger har man inte legat och gråtit för att pojkvännen inte hör av sig inte vill prata när han är med sina vänner, säger att han glömde.. Ja ni vet? Säkert hundra gånger jag lover, det kan nog alla tjejer hålla med om =)
Den här boken får en att ta tummen ur röven och dumpa honom, KANON! Fan man är värd någon som alltid visar uppskattning!

För att citera en bit ur boken:
"Om en karl inte ringer dig när han sagt att han ska ringa, eller inte ser till att du verkligen vet om att ni är ett par, då har du ditt svar.
Sluta hitta på ursäkter för honom, han agerande vrålar ut sanningen:Han vill faktiskt inte ha dig!

Om du bara kniper käft och ringer vid precis rätt tillfälle och förutser hans humörsvägningar och inte förväntar dig något så är han din!
Men bli för guds skull förvånad när han dumpar dig eller fortsätter släpa dig fram genom ett fullständigt otillfredställande förhållande."

Den här boken ger en grymt självförtroende! Fan vi tjejer är värda den bästa!

Måndag

Jobb, jobb och åter jobb.. Har varit ute sen klockan nio i morse nu är jag äntligen inne. Eller gick in en svnäng och gjorde dumlakakor barnen fick klara sig själva, hehe.
Nu sitter jag här kollar lite på Tv med min söta bror. Ska snart ut igen hästarna vill ha kvällsmat de små asen!
Hur har eran dag varit? Skolan börjar ju snart också måste ta vara på den sista veckan!

När mammsen kommer hem blir det bullbak. Nybakta bullar med mjölj, kan det bli bättre? Skulle inte tro det=)

 
                         /E

Today i ́m wearing this

Åket till mamma nu, ska gå ut och gå där istället få mormor åkte dit och förut för att sitta barnvakt. Tråkigt att gå själv..
Sen ikväll kommer Johanna och vi ska ha lite jul(sent jag vet) hon är min gamla barnflicka och en utav mammas bästa vänner =)

Dagen till ära har jag jeans!? :O

                       /E




Söndag

Jag försov mig, som vanligt hade tänkt gå upp vid åtta tiden så att jag hunnit simma innan simmhallen invaderas utav små barn.. Men icke! Blir till att gå en sväng och sen inhandla biljetterna, åker på torsdag! =)
Så nu tar jag min pålsmössa och drar, PUSS


Bild från nyårsafton


God natt

Tänkte gosa ner mig i min sköna säng nu, var längesen jag låg i min egna! Faktiskt så var det hela 3veckor sedan! Tänka sig, den saknar mig nog=)
Imorgon bitti blir det promenad med mormor och sedan vidare till simmhallen eventuellt för att simma någon kilometer! Känner at jag borde ta tag i fettet kring magen nu när jag fått träningskort och allt! hehe.

Fast på ett sätt är jag glad att jag inte är lika smal som förut men va fan det sätter sig ju på fel ställen?! Jag har alltid hatat mina långa smala ben ser ut som någon jävla giraff! Och min lilla rumpa ska vi inte tala om! Men allt jag äter lägger sig på magen istället, där jag inte vill ha det... SUCK! hehe men nu när jag ska börja träna kanske jag kan rätta till det som hamnat fel. Okey jag är verkligen inte fet, men ni vet hur självkritisk man är? Om jag bara såg ut sådär.. Om jag bara hade större tuttar bla, bla haha.

Nej fan Emmy nu är det dags att sova innan jag blir deprimerad av allt snack, imorgon blir det att boka Göterborg biljetter också. Kommer blir great där nere med alla goa göterborgare och min lilla goding :D Sov så gott!

Lördag

Jag vet, jag vet har inte bloggat! FYY!! Men har varit upptagen med massa annat=) Nu har jag och bror precis gjort en trerätters middag till far och Pernilla, deras julklapp från oss. Och vi klarade det, maten var utsökt hehe.

Kommer lita bilder från nyår här med, hoppas på fler sen från middagen och så när Hanna vaknar upp från sin dvala, vet inte vart hennes bilder är:O Puss på er era sexiga jävlar!











Nyårsoutfiten, tråkig tycker jag men glömde helt bort att köpa något men med mina killer heels blev det greeaat!


Paartyy, :D


Jag, elin, Karin och Hanna


RSS 2.0