Sommar jag fryser



En utav favoriterna i sommras, vem vill åka utomlands med mig NU??!!

Det är körigt med många jobb.

Jag kan inte förstå folk som är arbetslösa och säger att det inte finns några jobb. Hur kommer det sig då att jag har så mycket jobb att jag inte hinner med? Bara man är glad, possitiv och villig att jobba röven av sig så finns det jobb, tro mig. Och idioter som mejlar cv:n ni kan ju glömma. Bästa sättet är helt klart att söka upp chefen på plats och pressentera sig skak hand och LE!

Jag har fyra olika jobb och det ena jobbet måste jag som ni läst skutta upp klockan fyra för att hinna till. Visst det är tufft även för mig som är morgonpigg. Men det är bara ta sig i kragen och göra det med ett leende på läpparna. 
Däremot är det lite körigt när man slutar halv fyra i Linköping och börjar nästa klockan fyra i Väderstad. Speciellt när kollektivtrafiken kan ta sig i röven. Men som sagt det går!

Och tror ni inte att när jag sitter där på bussen att BK ringer och frågar om jag kan jobba ikväll. Men jag hade ju redan jobb. Dock glömde jag fråga tider, smart jag vet, hade det varit efter sju hade jag ju klarat det. Jag menar lektionerna slutade ju sju..
Hade jag haft sjuttioelva kopior av mig själv hade jag även jobbat på kommunen hela veckan. Men nu har jag inte det. Och tyvärr slåss dom om mig inne på US också. Jag behövs i köket och till cateringen. Fan vad jag måste va bra! Ingen kan komma och säga att jag är lat iaf. Nu ska jag städa. PUSS 


30e november 2010

God jävligt tidig morgon!

Hårt att gå upp så här tidigt, speciellt när man hade en dröm om att jag och Karin va på kreta igen och skulle göra hemmgjorda pizzor med rårörd potatis (!!??). Ibland blir det lite knasigt.
Slutar halv fyra idag och sen är det som vanligt gasen i botten hem till mamma och ja ridlektioner i kylan, brr. Sen är jag ledig i morgon och då ska jag sova läääänge! Hoppas ni får sova lite längre idag än vad jag får. Hör sen POK



Ny tisha

Disco med Håkansson




Är det bara jag som stör mig enormt mycket på reklamen där man kan "Ha en affär" som dom så fint utrycker det samtidigt som man har ett förhållande. IDIOTER! Har man det så tråkigt med någon gör slut då. Jävla fegisar, är man tillsammans med någon ska man inte behöva flörta omkring för att känna fjärillar i magen. Bajsreklam.

29e november 2010

Sitter her i min soffa med ett glas varm nyponsoppa med mandelbeskvier i och nya Solo tidningen. Härligt. Har jobbar på US hela dagen och efter det blev det ett stopp på ica för att handla massa mat. Nu viill jag bara krypa ner i sängen och sova. Men nu är det såhär att min granne har en helv jävla dansbandsbana inne i sin lägenhet. Låter det som iaf så just nu sitter jag och försöker överrösta honom, går sådär. Så jag får mysa ner mig i soffan istället och hoppas att han tystnar snart. I morgon går vi upp fyra, TAGGA!

Ha en underbar måndagskväll, puss.



Trötter

Hej mina bäverfisar.

Nu har jag jobbar och kämpat hela dagen igen. credd till mig. Just nu stinker fötterna fis, funderar på att duscha bort BK flötet. I morgon är det jobb på sjukhuset igen. Kanon med variation. (rimmar till och med!)

Min hjärna jobbar inte längre, semester tog den. Undra hur det ska gå. behöver nog sova. Vi hörs i morgon håll tummarna för att fötterna luktar gött då. PUSS

28e november 2010

God jätte kall morgon vänner.

Ligger i sängen och fryser, börjar jobba klockan elva. Satt uppe med fbchatten all night long, nöörd. Men det är kul på jobbet och jag tror det kommer vara sjukt mycket folk i dag också så det ska bli kul. Bara jag kyckas komma ur sängen vill säga. Det går segt det här ni, fast jag är ju bra sugen på frukost. Hörs sen POK.



Girls party västarna är påå

27e november 2010

Hej mina pungråttor!

Vissa har ju jobbat och slitit hela dagen vad har ni lata jäklar haft för er denna soliga och varma lördag? Badat nakna? Det hoppas jag.
Jag är på partyhumör men jag ska ju jobba i morgon. röv. Fast jag älskar det så till den milda grad att jag jobbar julafton. Det ni.

Min mage börjar kurra nu, men röva är för fet kan inte lyfta på den. Jag växer fast här. PÖSSAR


När Elin intervjuvade mig förra vintern. fränn bild förutom att jag ser ut som en anemenone.


Same same but diffrent





Ge mig mina bruna ben och fina sommarkläder. Tack gud. Jag tycker ettan är finast, eller kanske sista. Hmm svårt älskar iaf min favokjol! 

Shalalalala

Sprang nästan hem från posten med mitt fina paket i handen jag tänkte att det va bra träning. INTE! Fan säg någon tjej som inte har bråttom när man beställt grejer. Slet nästan upp det innan jag fått av mig skorna.
And I´m so, so happy!! Visst skorna är aningens för stora men det fanns inte 36or och pälskjackan är lite kort i magen, men vad tusan. Jag tror jag kommer använda det flitigt ändå. Ska ha jackan idag när vi åker till simmhallen och tycker jag att den känns för liten åker den tillbaka, så enkelt är det.




Jag HAtAR min cam, mycket finare egentligen. Påminn mig själv om att köpa en kamera snart. Nästa lön.

26e november 2010

Goder morgon!

Skönt att entligen ha fått sova ut ordentligt, nu ska jag bege mig ner mot ica för att plocka upp mit paket sen ska min power puff pingla och jag simma. Känner att jag verkligen börjat bli bättra på att träna jag simmar visserligen inte så måcket men försöker gå pws ut till mamma eller så springer jag. Hoppas det börjar ge resultat snart men då måste jag nog sluta frossa i kladdkaka. Jag är inte så förtjust i godis eller chips har två påsar liggandes som jag inte rört på en månad. Men kladdkaka, mmm! Måste nopg börja tygla mig själv, på med tränset!

Och dagens konstaterande: Situps ger träningsverk. AJ!



Dom har misshandlat min cam grovt upptäckte jag nu, död åt tengil!

Någon gång i november

Den där jävla Karin bara tjatar. Jag ska bära säng med henne hon tvingar mig att blogga och inte minst tvingar hon i mig chips och dipp..
I morgon ska vi i alla fall simma. Duktigt. Men först ska jag ställa mig utanför ica och banka på tills dom öppnar för min beställning från Nelly ska ha kommit. Annars vet jag några som får en gurkstav uppkörd någonstans där solen inte lyser. Tro mig.

Idag klev jag upp klockan fyra, börjar bli en vana och jag känner mig till och med pigg. Blev disco i bilen. Slutade halv fyra. Fyra började nästa jobb. Härligt! Så nu tänker jag krypa ner i sängen och ladda batterierna för i morgon. POK.



Där solen inte lyser. Skitsvart. (Asgarvar åt mitt otroligt finurlika skämt, emmy rockar)

20e november 2010

Tjenis penis!

Nu är lägenheten städad, tog en timma att tvinga mig upp röven från sängen efter gårdagen. Himla lyckad kväll med mina två bästa vänner. Ni är superduper bäst! Först blev det pizza för Karin och mig eftersom Linus stressade röven av sig så dissade vi dom. Men när magarna var mättade drog vi oss mot boxholm. Ja ni görde rätt! Världens ände!
Men vi hade det riktigt trevligt Jag, Linus, Johan, Adam och Karin. Dunka musik så huset skakade och proppa i oss godis. Det är våran grej.

Nu ska jag dra mig mot mamma för äntligen kan jag komma ut genom dörren. Skräper ät borta! (förvånad) Ska mocka bajs och rida om jag hinner. Klockan fem börjar jag jobba och sen så kör vi på party för hela slanten och natten lång. Hoppas barnvakterna skärper sig denna gång så jag slipper ligga på badrumsgolvet hos kära mormor och garva tills jag somnar. Ha en underbar kväll mina fina. Älskar er.

18e november 2010

Idag är ingen bra dag. Känner mig bara allmänt deppig över allt och inget. Vill bara bädda ner mig i sängen och vakna upp i morgon och förhoppningsvis en bättre dag. Min lägenhet stinker förresten. Förstår inte varför den äckliga lukten som va när jag flyttade in inte försvinner. Nu har jag i alla fall haft fönstret öppet hela natten, och JA jag frös! Men det va de helt klart värt. Nu är doftljusen tända så hoppas det luktar bättre snart.

Tänkte städa trapphuset och sen snöra joggingdojjerna och dra mig ut till mamma. HEJ!

Flöötig som få

Det värsta med mitt jobb förutom att man ser massa snygga killar är att man blir så himla flötig. Känner mig som en friterad bakelse just nu. Fick börja tidigare idag för att det skulle komma två busslass. Så där står man supertaggad i kassan allt är påfyllöt och klart och inväntar bussen. Jag gissade på ett lass med pensionärer. Men icke ett lass med fransmänn. askul.

Nu ska jag dra mig hem mot mammsen ridlektioner och en tur på mig häst. Övernattar där också för i morgon bär det av mot ullaredet. OM jag längtar! Så vi hörs i morn kväll när alla pengar är slut. puss på skinkan.

Och juste mormor, jag är jätte snäll så jag vill gärna ha pannbandet nu iaf. TACK :D




16e november 2010

God morgon, pigga och glada? Fick precis ett samtal från jobbet om jag kunde börja jobba klockan tio istället för halv tolv som dom ringde om igår. Känner att nu får jag stressa. Bajs. och jag som hatar att stressa på morgonen. Vi hörs sen mina gullesvin.


Ullaredslista

Nu har jag kommit hem, mormor köpte eller budade hem ett stickat pannband och en matchande halsduk till mig. Antar att det bli en julklapp, men jag vill ha det nu!!

Melvin och jag ska göra en ullaredslista i morgon. Han är så söt den ungen, lillgammal om något. När jag berättade för mor att jag hade börjat göra en "ullaredslista" inför onsdagens tripp dit så sa bullen att han också ville göra en ullaredslista. Fast han visste inte riktigt va det va så mamma skulle hjälpa honom tyckte han. Go´ unge!

Men nu ska jag mysa ner mig i min nya fåtölj och invänta lite myssällskap. Puss och godnatt älsklingar.

Raggsockar

Nu drar mor och jag på auktion. Och inte vilken sort som helst utan den bästa sorten. Det är nämligen en massa snygga tanter som min mormor som har sytt och stickat massa coola grejer. Hoppas på att kunna buda till mig ett par fräsiga raggisar som jag kan stoppa i mina super snygga höstskor som nu börjar bli för kalla. Skitsnyggt. 
Bullen hänger självklart med också, min pluttesnutteknorrebror. Oj nu skriver jag vad jag tänker. Friska tankar. Hörs senare alligatorer.



15e november 2010

Har legat halvvaken i flera timmar nu, så är livet som morgonpigg. God morgon förresten! Tänkte dra på mig löparkängorna och ta mig en liten tur till mamma för att  rida Nova. Världenn bästa häst. Helt klart.
Nu känner jag att det trycker på lite i blåsan. Morgonkisset vill ut. Lid med mig, orkar inte resa mig än. Smell ya later.


Kladdkaka fungerar alltid

Lockade hit bror med lite kladdkaka, ska gå och möta honom nu. Bra med motion och kladdis. Jag kommer iaf inte bli smalare även om jag önskar. Mat är gott!

Fethaja

Snigelsmaken sitter kvar i munnen. Inte trevligt. Försöker annropa min feta bror men han är döv eller så har han bara klistrat fast mobilen i taket. Kan han inte fatta att jag vill gå ut och gå, har bestämt mig att jag ska vara vaken till ett i natt. Och jag har inte städat en. Duktig flicka!




Sniglar i maten

Efter min lilla ridtur var jag himla hungrig så slängde ihop lite korvstroganoff och så kokade jag lite blommkål till och tror ni inte det simmar en liten jävla äckel snigel i maten när jag häller upp det sen. Kastade givetvis blommkålen men det enda jag kan tänka på nu är hur det skulle kännas att tugga på en snigel. Jag mår riktigt jävla illa, den förstörde helt klart min måltid.

Nu ska jag städa och hoppas jag kommer på bättre tankar, pööss.



14e november 2010

Adjöken sa fröken!

Nu har jag kommit hem från min lilla övernattning hos mormor. Vi tog en runda i simmhallen i morse och nu känner jag mig helt mör i kroppen. Ut till stallet för att hoppla på min polle alldeles straxt. Men först måste jag ut till pappa med grejer från min nya frys som inte fungerar, kanon kallas de (Y). Emmy är inte världens gladaste just nu.. Mitt nybakade bröd blir ju förstört, gaah!!

Lysande sickan

Nu när jag klev ur duschen slängde jag en blick på mina pillisar för att kolla om jag verkligen tagit dem och då inser jag att jag tagit söndagen också, men jag minns inte att jag gjort det idag och igår tog jag någon då ens? Aja alla är borta iaf, knepigt. Måste ha trott att det va söndag igår, hittelön till den som lyckats återfinna min hjärna för den ät jävligt saknad!



Heting såhär på lördag kvällen! ALL IN SÄLSKINN!!

Hem till mormor

Nu har jag hållt igång hela dagen, ridit, mockat bajs och burit höpåsar. Benen bar mig knappt de 3km hem, så nu tänkte jag slänga mig i duschen och sen kommer mormor och hämtar mig. Svetten lackade så nu tycker jag att jag är värd lite pizza nu när det inte blev någon utgång heller. I morgon ska jag släpa mormor till simmhallen tänkte jag. Ha en underbar lördagkväll, puss.

 

13e november 2010

God morgon vänner!

Nu ska jag gå ut till min mor och stallet så orkar inte skriva mer puss på skinkan.

Äckligt fet

Att vakna varje morgon och se sig själv i spegeln och undra om det är möjligt att vara så ful är inget jag vill. Jag tycker jag är fet, äckligt fet. Och då överdriver jag inte. Jag vill vara smal, väldigt smal. Jag mår så sjukt dåligt över min kropp eller hela mig själv. Jag vill vara vacker och ha ett självförtroende av stål. Men jag kan inte, för jag ser inte det folk säger åt mig. Komplimanger rinner av mig som vatten, det tränger inte igenom känns som att folk ljuger för att göra mig glad.
Och när folk säger att jag säger såhär för att få medkänsla från vänner runtomkring vet dom inte vad som rör sig i mitt huvud, jag kan verka självsäker men det är bara en fasad för innombords funderar jag ständigt på om jag duger. Om jag någonsin kommer bli omtyckt för den jag är? Om det verkligen kommer finnas en kille som kommer tycka att jag är vacker när jag vaknar på morgonen. Som kommer älska min knasiga sida, den galna Emmy som jag faktiskt är.

Jag vill vara nöjd med mig själv och jag vet att jag måste försöka. Men hur jag än gör får jag en klump i magen när jag ser mig själv i spegeln. Varför kan inte jag få vara pang snygg? Dumma jävla gud!

Just nu sitter jag och har ångest över att magen putar ut, jag sträcker på mig hela tiden och försöker dra in magen, och jag känner hur jävla sinnesjukt och patetiskt det är. Men hur ska jag kunna sluta? Varför måste jag ha så höga krav och ideal. Det har hänt mer än en gång att jag börjar gråta nä rjag är bland folk för att jag är rädd att mina vänner eller kille skämms över mig. Att jag inte duger till och att de endas umgås med mig för att jag ska vara glad. Jag avundas alla snygga tjejer på denna jord. 
Jag ville bara få ur mig allt det här, känns så skönt att skriva av mig. Finns nog bara en enda människa i hela världen som vetat om hur dåligt självförtroende jag har. Och nu vet alla, och det är inget jävla "tyck synd om mig bullshit" Det här är mina tankar och min syn på mig själv. Och antagligen är eran bild jävligt skev eller så borde jag skaffa glasögon. Puss på er som orkat läsa.



12e november 2010

Jag vet inte vad klockan är, vilket datum eller dag det är. Min hjärna har tagit en liten paus. Känns som klockan är sent på natten och det enda jag vill är att bädda ner mig i sängen och få en sovmorgon till klockan åtta i morgon. Då blir det pw till mor för stalljobb all day long.

Har även insett att jag antagligen har tagit mig jävligt mycket vatten över huvudet angående jobbet. Jag ska alltså laga mat heelt ensam och jag är som en yr höna på liseberg i det där gigantiska köket. NÖFF NÖFF. Nej men det är ju andra där men alla har sina uppgifter och jag är skit skraj, men det blir en utmaning!

Tur att min söta häst är bäst och vi ligger i hårdträning inför våren då ska vi börja tävla på riktigt. Ho ä en wrreedig pärla min polle.





Avslutninggsbalen i 9:an, hur söta är vi inte?


11e november 2010

Ligger däckad i sängen med min rosa kärlek i knät. Direkt efter jobbet på US hade jag två ridelektioner och ligger nu här halvt medvetslös. I morgon står klockan på 04:15, eller morgon och morgon det brukar vara då jag raglar hem om lördag nätterna. Känns overkligt, galet och fruktansvärt tungt.
Men jag njuter, det är grymt kul att få stå och röra med meter långa vispar i grytor som rymmer 200L.
Sen finns det ju även lite godis för ögonen, även om det är maten jag borde tänka på..

Matlådan som jag snodde hos mamma står i kylen och tänderna är borstade, nu har jag en dejt med min kudde. Adjöken!




Matlåda

För första gången står jag nu och kokar ihop mig en liten matlåda till morgondagen då jag ska återvända till US. Det har varit en kämpig dag med massa nya saker att ta in men jag tror att det kommer bli bra. Eller rättare sagt TRODDE tills jag fick reda på att jag börjag 06.30 i morgon. OH SHIT!! Jo men det ska väl gå bra skutta upp klockan halv fem är ju ingenting. Jag kommer vara helt död i morgon när jag äntligen landar i sängen efter en vända till mitt andra jobb, ridlektioner.

Nu står risotton och puttrar på spisen, när den är klar så kastar jag mig i sängen. Puss på er

10e november 2010

God morgon solstrålar!

Nu är jag mätt och belåten, frukoten satt som en smäck. Nybakat bröd och havregrynsgröt. Och vad tusan gör jag uppe så tidigt, och jag skulle varit uppe tidigare men jag rååkade visst försova mig. Ska i alla fall snart dra mig och set in mot Linköping för lite jobb inne på US. Hoppas på det bästa, jag är lite nervös. Puss på er.

Frysta prinskorvar, mmm

Ja precis så ser mina fingrar ut nu. Hel*ete vad kallt det va att ha ridlektioner idag, nu sitter jag här och håller på att tina upp känns som om tårna och händerna brinner. Varför gör det så himla ont? Finns det något som vet de?
Som tur va fick jag skjuts hem så jag slapp att gå, i mörkret och stormen. Men det va riktigt skönt dit tror att det är min grej det där med storm. Började till och med att springa efter ett tag och det va riktigt skönt i snön. Värsta kicken, nu låter jag knasig men det va grymt underbart!

Tänkte baka lite mer bröd och sen sätta mig med en kopp te framför Tv:n, mys! 

 

Filmjölksbröd

Det blev en kilometer i badet idag och efteråt när jag var på väg ner bland bubblorna kom en gubbe som jag varvat några gånger och berömde mig för att jag simmade så snabbt. -Ja lilla gubbe tänkte jag, det kanske är så att det är du som simmar långsamt?

Nu har jag bakat bröd och ska snart börja min pwalk mot mammsen, men först tänker jag vara så snäll att ge er receptet på världens godaste bröd.

6dl Filmjölk
6dl Mjöl
6dl Grahamsmjöl
1dl sirap
4tsk bikarbonat

Rör ihop och släng ner i två bröade brödformar 200grader i nedre delen av ugnen i ca: 30min, KLAART!

Jag bytte ut mjölet mot rågsikt och sen hade jag i 2dl linfrön, bara för att jag börjar mitt nyttiga liv idag.
Och hade inte klantröven på ljudbutiken gett mig fel laddare när jag va och hämtade en ny hade jag kunnat slänga upp en bild. Men som sagt han va en röv!


Osminkad dam




Osminkad och ofräsch drar jag mig mot Mjölby för att simma, sola, besöka studiefrämjandet och handla mat. När jag kommer hem ska det bakas bröd. Det är så gimla mycket godare med hembakat än sånt man köper. Och filmjölksbröd är nog det absolut godaste som finns! Kan slänga upp receptet sen för det är såå gryymt gott och för jävla lätt att göra bara köra ihop och sen in i ugnen, glöm jäst och jäsning det här är för simpelt för att vara sant, det är som smurfarnas hallonsaft!

9e november 2010

Vaknade precis, ser att jag fått ett sms av jocke att det är pissväder ute. Och jag som hade tänkt gå ut och springa, men stannar nog kvar här i sängen, fy tusan det räcker med att jag ska gå till mor ikväll!

Edit: Jag måste erkänna att jag har god lust att plåga mig själv ute i stormen, känns ganska härligt på något vis? Eller är det bara jag?

Funderar på att anfalla simhallen istället, känns något varmare, men först en ordentlig frukost för att orka besöka studiefrämjandet klickan tio piiiip.

ps. Jag kan konstatera att några timmars lövkrattning gör susen för magmuskklerna, tusan jag har träningsverk. Inget skrattande för mig idag!




Webbisen har grym kavalite! OHJA

Jag kan konstatera

Att gräsklippning och Emmy inte går ihop. Tungt, jobbigt, tråkigt.
Efter en hel dags jobb med start klockan sju, däckar jag nog snart här i sängen. Tror inte jag varit såhär trött sen jag låg i mammas mage, GAAH! Snart kommer jag väl somna sittandes, det skulle vara jävligt skönt. TOOODELS

8e november 2010

God morgon!

Nu är magen mätt och löven krattade, ska ner och kolla till tvätten snart. Det blir jobb hela veckan och jag kan ju inte precis påstå att jag ser fram emot det. Men pengar rullar in som det ska!

Havregrynsgröt med russin och massa frukt är det bästa som finns på morgonen, frukost de e grejer de!


Tvättmaskinen och jag

Hemkommen från farmor och det måste erkännas att det va trevligt. Nu har jag precis fyllt en maskin med tvätt och hoppas på det bästa, håll tummarn åt mig är ni gulliga.
Funderar på om jag ska koka mig en kopp te och mysa ner mig i soffan och fortsätta tvättandet i morgon. Efter att jag krattat löv med far klockan sju på morgonen vill säga.. Fy fasen okristligt tidigt för lövkrattning.

Sen har jag tänkt på en sak, fasen vilka är ni som läser? Det är ju bara Lillan eller Sandra som kommenterar jämt och ni är betydligt fler. Hallå ni andra busar då? Hemliga beundrare, ex, mördare? Tell me!


YouCam






Nu kör vi, älska släkten!


7e november 2010

God förmiddag!

Sitter i soffan och myser har städat och varit ute på en turbo powerwalk, känner mig duktig! Ska snart iväg till farmor som fyller 70år. Tydligen är det någon stor mottagning. Och alla vet hur mycket jag verkligen ääällskaar att umgås med min farmor och farfar, NOT så jag ser verkligen fram emot dagen. Hade hellre varit hemma och tvättat hela dagen mn det får bli ikväll ist.

Hoppas ni får en bättra dag i det här underbara vädret, puss på rööva.

Jag ger det en chans igen.

Kanske kan jag efter mycket om och men börja blogga igen, har nu i alla fall internet till lägenheten vilket är en hyffsad fördel.
Under dom här veckorna, månaderna, dagarna eller hur lång tid det nu gått sen jag bloggade senast har jag hunnit flytta hemifrån på heltid. Det är ensamt men skönt, måste erkänna att jag älskar de!

Så nu när jag sitter här i min lägenhet äntligen ledig efter 11dagars konstant jobbande och känner jag mig väldigt ensam, tar upp telefonen och ringer mor. Jag är nog inte så duktig på att flytta hemifrån ändå. Sällskapssjuk om något. Om ni har tur hörs vi i morgon, då ska jag tvätta för första gången, undrar hur mycket som krymper? Ge mig en lycko spark gott folk!


RSS 2.0