Nu blir det utgång!

Äntligen hemma, tog tid att göra en provuppsättning inför balen, sen så var jag ju bara tvungen att springa förbi grillen en sväng.. Känner mig lite brunare och det är väl tur eftersom jag har tänkt att ha min korta blommiga klänning ikväll. Det kommer bli en underbar natt det känner jag på mig. Karin tar ju studenten på fredag så ska ut med klasskompisar till henne, vädret kan man ju inte tacka nej till heller. Men nu måste jag stressa om en timma ska jag hämta upp lite partypinglor från en förfest, ha en bra måndag älsklingar.


31a maj 2010

Hej på er galenpannor!

Nur är jag äntligen klar med allt!! Satt hela kvällen igår och nu va jag precis nere hos Karro och lämnade in det sista. Känn underbart, eller jag har ju matten kvar.. Men det löser sig! Ska försöka göra prov i morgon. Men ikväll blir det måndagsklubben med Karin och hennes klass, man måste ju fira lite.
Men först nu ska jag in till proffs och lärling för att prata balfrisyr. Hörs senare!






30e maj 2010

Snart klar med allt känns underbart efter en hel helgs plugg. Min hjärna är mins sagt grillad, friterad vore mer rätt ord! Sitter just nu faktiskt och lyssnar på vinnar låten i eurovision och jag måste faktiskt söga att jag gillar den! Jag blir liksom glad av den diggar hennes röst det låter fett konstigt men härligt och fränt på något sätt. Älskar texten också, bar den gör ju att man skrattar lite för vissa saker är ju så himla mitt i prick på mig, I even painted my toe nails for you I did it just the other day. Ingen kommentar mina vänner ni fattar. Hör senare, hoppas jag är klar då. Puss

29e maj 2010

Hejsan svejsan!

Ursäkta mig bloggen för att jag är så dålig men har så fruktansvärt mycket att göra till på måndag då alla skolarbeten ska in. Räknade ihop allt nu och det är två matteprov, en hemtenta, en labbraporrt och två stora uppsatser. Härligt jobbat Emmy du har lyckats skjuta upp allt till sista stund! Men det är ju en talang det också, right?
Så gårdagen spenderades ute i solen med min söta lilla rosa dator i knät. Faktiskt riktigt härligt men jag har mycket kvar så helgen lär spenderas sittandes vid datorn. Inget röj för mig inte. Men jag lär väl få så det räcker i ett helt år under studentveckan. Hoppas vädret ska tillåta mig sitta i solen snart så man kan förena nytta med nöje även idag. Hoppas jag överlever helgen, puss på er.

IDOITFORYOU

Nej men tjenis penis är ni här? Trevligt som tusan hehe. Fy känner mig alldeles frusen nu efter att ha stått i padocken och gapat på mina duktiga tjejer. Dom va riktigt jäkla duktiga idag jag blir så stolt över både dom och hästarna. Vem skulle våga travhoppa med stängda ögon? Knappt att jag skulle i alla fall.. 
Nu ska jag i alla fall vänta in Linus aka Linkan aka Larsson osv.. pojken har ju smeknamn så det heter duga. Hörs senare om jag inte drunknat i mina läxor. Puss.

Utkast: Maj 27, 2010



27e maj 2010

God middag mina vänner!

Lite dålig uppis men jag fick för mig i morse att jag skulle sola innan skolan så gick hemifrån straxt efter sex och åt frukost i skolan. Nu sitter jag hemma hos min mor i solen och pluggar till kemi provet i morgon. Brun jag e.
Ska snart ut och rida två busehästar innan jag börjar jobba. Hörs sen pusspuss

Chokladpastej

Jaja jag vet att jag tjatar om denna chokladpastej men nu är det en gång för alla. Tänkte nämligen ge er receptet så alla chokladtokiga tjejer kan äta och förstå mina känslor. Vem behöver killar när det finns choklad? Det är i alla fall kanon gott och går snabbt att göra så jag tycker allt ni borde prova så får ni berätta om ni blev lika förälskade som mig.

2.5dl cream fraich
½-1dl socker
150g 70% mörk choklad

Koka ihop allt tills chokladen är smält sen ska det bara stå i kylen tills det stelnat. Jag hade det i en avlång brödform men glömde att ha i bakplåtspapper så jag får äte direk ut, hehe. Meningen är att man ska kunna ta ut det och sen skära den i små skivor. Men men äta ur burken är alltid godast you know.



Två tummar upp av två möjliga, jag lovar jag hade hållt upp stortårna om jag kunnat!


Stallet

Nu har jag ridit mina tre små pållar. Niljkick hade dam, ingen som är förvånad? Nej inte jag heller. Häst jävel håller på att stegra över staketet så vi båda två hade ramlat rakt in i det, men på något sätt lyckas jag vända runt hästen samtidigt som jag hoppar av så han landar så han iställer hänger over staketet på magen. Den där hästen är inte riktigt frisk, han har inte alla hästar hemme med andra ord höhö.
Nu tänkte jag dra mig mot pappsen och sola lite innan jag tar bussen hem. Puss på er mina gullungar.








Mot Väderstad!

Nu har jag ätit, gröt faktiskt, ringt våran DJ som vi ska ha på balen och svarat på massa himla mejl. Nu tänker jag ta the buss till min mor och rida lite vi håller tummarna för att det inte börjar regna, fast iofs kan det vara mysigt. Eller nej kanske inte, eller jo det är skönt att bli blöt när det är varmt ute. Hoppas alla tjockisar som läser det här ska ut och röra på sig lite också så ni inte får hjärtproblem eller något annat otrevligt. Ta på er löpardojjorna och ge er ut på en feting löparrunda! Jag tycker om vältränade läsare, mormor sluta läs! Nej skojade med dig lilla mormor, det är gosigt på dig med lite fett men bara om du slutar klaga. höhö.

13:25

Jag älskar chokladpastej, helt underbart kan inte sluta äta. Måste tillbaka till kylskåpet jag hör hur den skriker efter mig, ciao!



26e maj 2010

God morgon snyggingar!

Vilken bajsig morgon, moln och regn. Fast å andra sidan tar man nu inte på sig shorts när det är sånt piss väder direkt på morgonen, för det misstaget har jag ju gjort några gånger nu.
Idag är det bara en lektion matte som vanligt sen tänkte jag dra mig mot min mors hus för att rida ett gäng pållar och kanske plugga lite där beror på vad klockan blir.

Innan jag drar mig mot tåget öser jag in lite bilder från gårdagens kemilektion där vi skulle analysera vatten.






Datorn vägrar sammarbeta...


Speedway för hela slanten





Årets första tripp till Biltema arena för att kolla på piraterna. Älskar den här jäkla sporten, underbart roligt och underhållande men kallt som tusan men det är de värt. För fy vad mysigt det är att stå med min far där i regnet och tugga på en hamburgare. Men nu är jag kall och frusen så ska duscha hörs sen.


Någonstans där finns vår plats

Nu är magen äntligen mätt så nu sitter jag här i bibliotket och kollar ut genom fönstret. Kan tala om för er att det är ingen vacker syn, moln så långt ögat kan nå. Känner att mina shortsbeklädda ben inte riktigt kommer trivas när jag går utanför dörren senare idag. Det va ju jätte fint väder i morse, klarblå himmel! Vad vill gud mig egentligen, vart har han gjort av sommaren och alla snygga killar? Bra fråga om någon har ett svar kan ni ju skicka ett brev till mig.. Pussigull




Blub blub



25e maj 2010

Hej och goddagens!

Älskar att vakna utav solen som lyser in genom mitt fönster helt underbart! Tänkte stressa iväg mot tåget nu, Sandra och jag ska sola idag. Jag vet, jag vet fel dag men vad tusan gör man inte när vaxningen igår drog bort min sexiga bränna? Jo det ska jag tala om för er. Man gör precis ALLT för att få tillbaka den, hajar ni eller? Måste jag förklara tydligare? Karin har du tagit cp-tabbletterna? GUUT!. Nej hörrde ni sånthär har vi inte tid med, puss hej leverpastej!

Plugghäst!

Morfar tog bilen för mig så blev inte någon sväng till mor min. Pluggade istället och så slängde jag ihop lite chokladpastej sådär emellan säger bara ett ord! CHOKLAD JAG DÖR! Blev visst tre ord, höppsan. Men nu ska jag ladda med en kopp te och krypa ner i sängen med böckerna i högsta hugg, se you later aligator!



Berndtzonbusen och jag






24e maj 2010

Hej mina älskade!

Vilke underbar dag jag haft! Har kännt mig som en liten prinsessa. Vi har varit på spa med klassen hela dagen lång. Så nu är mina ben vaxade, naglarna och tårna snygga och fräscha! Har också fått massage och ansiktsbehandling i över en timma, så medans jag snarkade gjorde hon så mitt söta ansikte mådde bra. Den här dagen har verkligen varit kanoners, och pricken över I är ju att man kunnat gå i shorts, underbara älskade solsken! Nu tror jag att jag ska sno mormors bil och tuta iväg till min mor(min bil är fortfarande trasig) vi hörs era små tutterduvor.

Utan gröt vore jag död

Dom senaste veckorna har jag levt på gröt, kanelknäcke och kokt ägg.. Hmm? Eller jag har alltid ätit gröt till frukost men nu även middag och kvällsmat.. ILLA!! Men det är så grymt gott, speciellt gröten som jag syftar på då. All slags gröt slinker ner, fett smidig mat man behöver ju knappt tugga för tusingen. Och det värsta är ju att jag skulle kunna leva på det. Så nu vet ni mina smala giraff ben är skapta utav gröt i mängder, roligt att veta va?







Satan jag är så korkad!

Två söndagar i rad har jag nu missat mitt älskade Glee. Ofta dom låter det gå klockan sex en jäkla söndag! Nu är jag sur, inte ens våfflor kan trösta mig nu. Inte går det på Tv4 play heller, vad fan är det här för jäkla land?! Hela kvällen förstörd så nu kan jag lika gärna sätta mig i ett hörn och gråta. Första serien sen skilda värdar som jag följer och älskar. FY TUSAN FÖR TV4!!!

Från gårdagen







23e maj 2010

Adjöken sa fröken!

Satan i gatan vilken cp natt, allt va bra tills Linus och Carl inte kom in på Platå. Helt stört! Vi hade jätte trevligt hemam hos Linus med god mat och trevligt sällskap. Synd bara att det blev som de blev sen, men inget att gråta över spilld mjök så att säga ;)
Kom hem från min mor nu, mormor fick hämta mig i Mantorp i morse då det kom lite hästspekulanter. Nu är jag helt död så funderar på att fälja min mormor förslag och sova lite middag innan jag tar itu med skolböckerna. Men hur som hels ska jag slänga in lite bilder först. Puss på rumpan.

Hemma hos Linus

Nu har vi handlat inför kvällen nu inväntar vi bra folket sen blir det grillning och krogen. Kommer säkert bli alldeles underbart för vädret verkar ju vara på våran sida. Hörs imorgon om jag lever, puss.


Sommarbilder



22a maj 2010

Tjobre!

Kom nyss hem från min mor har ridit lite pollar. Ska göra mig iordning för kvällen, Linus kommer snart och hämtar upp mig så ska vi förbereda lite för grillning senare. Sen ikväll bär det nog av mot stan och krogen, hörs kanske senare om jag hinner annars får ni ha en super bra lördag!

Turkos tischa



Lindex Shop Online


Så ska det låta

Stannade kvar hemma hos mammsen, behöver en lugn kväll har riktigt ont i huvudet. Vi har precis käkat pizza så nu känner jag mig tjocker så frågan är hur balklänningen nu kommer sitta?!
Jag har tagit riktigt fina bilder på Melvin och fölungarna idag innan ösregnet och åskan kom vill säga. Fy tusan! Och jag som trodde sommaren var påväg men icke sa nicke! Lägger in alla söta bilder i morgon har ingen sladd till kameran här. Men nu ska jag kolla så ska det låta och käka godis, puss.

Nu är stan säker igen

Nu är vi hemma från en liten snabbis på stan, köpte lite smycken och en skit snygg turkos T-shirt. Fy på dig Emmy.. Kan visa sen men nu ska jag äta lite middag nu sen åka ut till min mor för att rida lite hästar och skicka iväg lilla Niljljus som vi har sålt till Örebro. Han kommer få det super bra den lilla busehästen.
Älskar det här underbara vädret! Har gått i shorts för första gången i år, riktigt varmt nu håller vi bara tummarna för att det håller i sig så vi får en underbar student och bal.






21 maj 2010

God morgon mina älskade!

Sitter här och bloggar i min balklänning, känner mig som en liten prinsessa höhö. Kollar lite vilken väska jag ska ha till, vantar mm.
Men det bästa jag upptäckte när jag klängde mig i min rosa lilla klänning var att jag blivit smalare!? :O Hur fasen gick det till, men det är riktigt stor skillnda. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, bäst att inte göra något utav det. Så nu sitter den lite sådär över tuttarna och i ryggen sitter den faktiskt bättre för förut satt den åt som bara den.
Ska snart ner till stan med min mor, vi hörs senare!


Måste bara säga att jag älskar det lilla magkorta blommiga linnet jag hade på bilderna med mina shorts. Tror jag visat det förut, det är i alla fall ganska nytt. Tänker de och sen några utav mina snygga shorts i sommar och sen en kavaj. Nu ska vi bara vänta in solen...

Jeansshorts gånger tre

1.




2.




3.



Själv tycker jag bäst om de sista. Kanske för att ja la ner mest tid på dem. Dom andra bara åkte med i farten hehe. Billigt och bra blöev det i alla fall. Så gott folk klipp sönder era gamla jeans för tusan!!


Ibland får man tänka budget

Har kommit hem nu, känner mig lite bättra men ksa nog sova snart i alla fall. Tänkte först rota fram lite gamla jenas och göra shorts av dem. Köpte ett par nya häromdagen men om jag själv lyckas med mitt lilla uppdrag så tänker jag lämna tillbaka dom. Ibland får man vara snål speciellt när det närmar sig studenten! Slänger in bilder sen så får vi se vad ni mina kära vänbner tycker. Puss på rumpan sålänge.



20e mars 2010

Härligt med åska och både i huvudet och ute. Mår inte alls bra, känns som att huvudet ska sprängas i tusen bitar. Med andra ord inte alls mysigt.
Hämtade min far i Motala på kvällen, det härliga börjar när bilen pajar. Underbar gårdag och natt. Eller inte! Dagen spenderas i vågrätställning sovandes med andra ord. To bad att jag måste jobba, men med ipreen går allt.
Skriver när jag är piggare och slutat gråta över min trasiga bil. Helgen kan nog bli bra om jag blir bättre, det glädjer mig. Puss på mina turturduvor.



Jo visst jag pluggar..

Jo men det går ju alla tiders med pluggandet, har faktiskt trots min sarkasm åstakommit en hel del. cred till mig. Väntar på Elin och Karin bus snart drar vi. Klänningen åker på underbart väder. Underbart va ordet. Puss!

UPPDATE: jag lever fortfarande

Bökerna har inte kvävt mig, men det va nära ögat förut vill jag lova. Drog närmare avgrunden men ett gäng nutellamackor räddade mig. Undrar hur det går för lilla Elin? Jag ska i alla fall skjutsa min far till Motala om en stund så det blir ett litet break från pluggandet. Sen kör vi hårt igen!




Lite brunare, lite snyggare

Kom precis hem från skuulan. Känner mig duktig som klarade matteprovet igår, marginalen behöver vi inte prata om, hehe.
Tänkte sätta mig och drunkna i mina kemiböcker nu för imorgon har vi ett feting prov och förhoppningen är att jag ska vara klar med det så jag kan åka in till Linköping ikväll och kolla när Anton and the gang speler(The so´ mores). Va riktigt längesen, hoppas bara Elin hinner klippa klart grästet också. Vem ska hinna först Emmy med kemiprovet eller Elin med gräsmattan? Läs den spännadne förtsättningen.. To be continue!






19e maj 2010

God morgon!

Hade lite mycket att göra igår, skrev matte prov i skolan som faktiskt kändes helt OK! Sen så strulade dom där jäkla tågen så jag va inte hemma hos mor min förresn vid halv sex, börjar jobba fyra... Hade lektioner och sen red jag min egen lilla Buffalo Mulle.
Nu sitter jag här osminkad med en ruffsig fläte på sne, ska in till stan och möta upp Sandra. Ni vet oficiella soldagen? Jaja den är i alla fall idag. Börjar känna mig stressad inför studenten, vill inte se ut som ett lakan i min vita klänning. Vi hörs senare my ladies, pussi gull!

18e maj 2010

God morgon!

Tänkte bara tvinga er önska mig lycka på provet idag innan jag drar in till stan och solar med Sandra. Hinner plugga en timma i skolan också, grymt bra! Hörs senare.

Latmask

Först undrar jag om det bara är jag som är blind och inte kan se mina inlägg? Jätte konstigt, dom verkar inte dyka upp..
Sen har jag lite ångest, kom på att jag har matteprov i morgon och det är ju super duper bra att jag pluggat som en galning hela kvällen menar jag, nooot! Får skippa simningen imorgonbitt får sätta mig med boken och bläddra igenom den lite. Men vi säger att jag har varit duktig, kom ju faktiskt hem vid nio och då orkar man ändå inte sätta sig med böckerna. Tänkte i vilket fall som heltst sova nu. pusspuss.

16:19

Kändes inte alls värt mödan att åka till skolan idag. Vi hade ungefär 20minuters kemilektion. Gjorde iofs klart ett litet arbete efteråt, duktiga lilla jag!
Nu sitter jag hemma hos mor min, mormor och Melvin sitter i soffan bakom mig och läser "Pojken som åt ikapp med jätten" riktigt spännande, hehe. Planen va att jag skulle ut och rida min pollebus Nova och sen Papaya och Niljkick. Måste nog hem och plugga lite matte sen. Pusspuss






17e maj 2010

Inte god morgon, som har blivit en god morgon men ändå inte!

Ingen bra morgon, trodde jag försovit mig, skickar iväg ett sms till Sandra så hon kan äga det till carro och får som svar att vi börjar 12.20. Kanon, eller inte! Då kunde jag ju gått upp och sprungit om jag vetat om det men det hinner jag inte nu. Men jag tänkte jag skulle ta en sväng förbi banken för det hinner jag ju i alla fall. Har fått lite lön och det känns kanoners. Men allt kommer ändå försvinna till studenten, tur att man har sommarjobb :)
Nej nu ska jag dra mig, vi hörs senare.


Dags att sova

Mormor och jag har precis kollat klart på en film, älskar när det slutar lyckligt. Kanske lite väl förutsägbra men är det inte så vi tjejer vill annars sitter vi som på nålar.
Känner att jag borde kasta mig i sängen nu, lite sömn efter helgen kan verkligen behövas. Borde springa en runda i morgon bitti men får väl se hur övertalningsförmågan fungerar när klockan börjar ringa. Hörs i morgon små trollubgar, pusspuss.

Som jag hade dig förut






Puuh, nu kan jag andas ut. Släktmiddagen gick galant, eller som vanligt när man träffar släkten på far mins sida är det stelt och tyst som tusan, men maten vad så jäkla god och det är det viktigaste! Mat i mitt hjärta!
Pappsen skjutsade i alla fall hem mig till älskade Kumla efter middagen där jag däckade i lillegullbrors säng. Tänkte att jag skulle hinna sova en timma innan det skulle dyka upp hästspekulanter, död efter helgen..
Men icke!! Dom va 45min tidiga, men bara VA FAASEN! Kan folk inte lära sig passa tider, man kommer väl inte för tidigt? Jag som behövde min skönhestssömn och smälta all god mat, men nej nej.  HIMLA SABOTÖRER!
Tänk er att se massa goda chokladkakor, eller ännu bättra kladdkaka och inte få äta den utan tvingas se på när ett stort äckligt grönt monster trycker i sig den. Ungefär så kände jag när mamma kom in och tvingade ut mig till stallet för att visa hästarna. Nu vet jag att alla förstår direkt
-Jaahha det är så hon menar tänkjer ni nu eller hur?
Förstod väl det, jag träffar alltid mitt i prick.


16e mars 2010

God Morgon!

Känner mig sjukt trött, somnade halv fem igår. Blev ingen bio utan jag och Karin satt och schteekte på olika uteserveringar och tillslut blev vi uppraggade av Linus, David och Kricko. Frammåt små timmarna blev det tydligen "efterfest" hos David, eller jag vet inte om jag vill kalla det de. Skjutsade i alla fall hem Linus skrutt och somnade sedan som en stock i min säng. Nu ska jag göra mig iordning för middag med släkten på min fars sida, kan säga att jag verkligen inte ser fram emot de. Speciallt inte när dom är så knasiga så man bjuder till middag klockan tolv, för i helskotta när man somnar halv fem så vill man ha frukost inte lunch.. Aja jag gör det bästa åt det, tar väl på mig något kort kort bara för att reta farfar lite extra, kanske borde måla svarta naglar också..
Hehe bus Emmy är på G, vi hörs!



På tåget in stötte vi på Hanna, Martin och Elin som skulle på Hoffmaestro, så innan de drog sig vidare han vi ta en öl och snacka lite skit. Mys med mina vänner, älskar!





Hej hopp duschen!

Tänkte skutta in i duschen nu så jag är ren och sexig till min fru kommer. Vi ska nämligen på dejt ikväll, vi ska pussas och hålla handen i mörkret med Shutter Isalnd på bioduken kan inte bli bättre. Frågan är bara vad man ska ta på sig, solen har ju tagit på sig jackan och försvunnit så vet inte blir väl rövjenas på.. 
Nej nu måste jag sätta fart, ska hinna äta lite innan också, pusspuss. 


 

15e maj 2010

Hej hopp gummisnopp!

Hur mår ni i dag i detta fina väder? Jag är i alla fall helt proppmätt har tryckt i min så många pannkakor att det sprutar genom öronen snart. Är ute hos min lilla mor, har ridit Nova och nu ska jag ut för att ta mig en liten svängom på Niljkick och Papaya. Helst skulle jag vilja sbyta plats med karin som ligger och steker i solen, men jag får väl lägga mig i grillen senare under dagen istället, inte lika skönt men vad gör man inte?


Ensam och övergiven

Det är tydligen bara jag som vill gå ut ikväll... Karin dit rövhål :D Varför ska jag alltid vara festsugen men inte mina vänner? Jag måste vara onormal, isf älskar jag det! Ska väl sätta mig i soffan och döda tid, WIIHOO

Från gårdagens bravader


Vi kom..


Vi gick...


Vi skådade min rumpa


Oficiella peppnings övningen





BITCHES!



Allvarligt sjuk

Kom precis hem från doktor Melvin Holmer, han har konstaterat att jag har hondababay som är en mycket alvarlig sjukdom. Den börjar i knäna och sprider sig sedan i kroppen. För att hindra den måste man lägga kuddar över hela kroppen och använda sig av mycket avancerad sprutteknik i form utav klossar. Synd att mit hjärta stannade där i slutet av behandlingen, får hoppas att en pizza kan rädda livet på mig. Puss hej.

14e maj 2010

God morgon busar!

Oj jäklar vilken kväll igår!! Längesen jag hade så fruktansvärt roligt, dansade hela kvällen. Träffade hur många gamla klasskompisar som helst. Riktigt roligt att se alla som man knappt sett sen vi slutade högstadiet.
Självklart dansade vi rumporna av oss hela natten lång, tyvärr hamnade Hanni och Karin inne på Sliver efter ett tag och när Sandra och jag skulle dit så kostade 100kr i inträde så då drog vi tillbaka till Platå... Men flickorna kom sen så vi hann skaka uurrredigt med rumpa.
Lägger in lite bilder sen kanske men nu ska jag iväg till min kära häst, hörs senare.


13e maj 2010

Tjenis penis vänner!

Har jobbat och ridit hela dagen så därför dålig uppis. Stressar runt nu och försöker hitta några snyggiga kläder att ta på mig inför kvällrens strapatser. Jag och mina otroligt sexiga och vältrimmade brudar ska ut och skaka våra otrimmade ben ikväll. Känns som det va evigheter sen och det va de ju nästan eftersom jag inte va ute förra helgen...
Men ha en trevlig torsdag, tänk på att det är en dag i morgon också och jag vill inte ha massa bakfulla vänner och bekanta. Puss på er.

Nej, jag vill inte alls ha..


TJOCKIS!!

Nu har jag bakat chokladrutor, känner att jag vill gå ut och gå. Karin och jag skulle simmat men ungen är ju så lat man måste tjata sådant och det orkade jag inte så det blev inget. Försöker få hit henne och Hanna men det tycks inte gå vägen, inger har bil eller skjuts så det kör ihop sig. Och mitt i min desperation så försöker jag kontakat min bror som antagligen sitter på en moppe inne i "värsta city" . Någon ska man väl lyckas få med på en promenad? Annars går jag själv för jag får inte smaka mina chokladrutor om jag inte går ut och går, såna är reglerna!

Ameh, du kan vara en snel hest!



Ska ut till världens finaste häst nu, hon vill bli riden viskade hon i mitt öra. Sen ska vi baka chokladrutorna som inte blev av igår kväll, pussigull.


12e maj 2010

God middag!

Kom precis in nu, gick ut i stallet vid halv åtta red Pappaya och Kicken. Bakade mumsiga scones till frukost sen hämtade mor och jag hem Nova älskling. Har packat in alla hennes grejer nu och mockat ur boxen, HEJ TRÄNINGSVERK! Fy tusan vad tungt det va, blåsor i händerna..
Nu tänkte jag laga lite middag till mor min och mig, hörs senare.

Emmy är trött

Nu vill jag sova, stannade hos mor min. Tänkte knalla upp runt sju i morgon så jag hinner rida två hästar innan mammsen ska upp, då hinner jag baka scones och koka ägg till henne :D
Sen tänkte jag flytta hem min älskade häst från min far så jag slipper åka dit... Sen jäklar ska vi börja träna, saknar henne min plutte häst. Hoppas att Karin kommer ihåg att vi skulle simma i morgon också, det gör du väl gumman? Annars får du smisk. Hörs i morgon älskade vänner ♥



födelsedag :D


Oleh ooleeh oohleeh, feeling hot hot hot


Osminkd och het så in i bomben, YEEAAH!


13:34

Kom precis innanför dörren, har varit och swummet med min mormor. Tänkte sätta mig i solen någon timma innan jag ska iväg och jobba. ´
Känner mig inte så pepp på det vill helst sitta i solen med mitt toppenhumör och pussa på mig själv. Jag älskar vädret och jag älskar east FM. Och så har jag börjat bli lite småkär i mix megapol, bara för att dom spelade LW när jag gick från tåget. Då steg humöret till tusenfemtio kan jag garantera er! Gött mos, mandelros... hehe 

Fina flätor på fula flickor



Roade mig med att göra en fränig fläta i morse eftersom att jag fick så mycket tid över, tycker den blev fin och somrig. Har nu vart och solat med Sandra som sagt och nu sitter vi här och taggar till tusen inför våran älskade mattelektion. Sen slutar vi för dagen, och så passar vi på att ta helg!


11emaj 2010

God morgon mina underbara!

Vilken fin morgon, vaknade ytav mig själv straxt innan sex och har nu yrat omkring i lägenheten. Ska snart dra mig mot tåget för att möta up Sandrew och senare lägga oss i gangster grillarna. Så det blir en osminkad morgon, men skönt det med då får man tid över till annat. Hade hoppats på att kunna ha min svarta långklänning idag, men jag litar inte på vädret helt än så det blev min blåa kavaj.

Hade förresten världens psyk dröm om studenten. Allt omkring knallande i mina kläder fick mig att drömma mardrömmar. Jag missade utspringet för att jag hade inte förstått vart vi skulle vara så jag sprang omkring på massa åkrar och fält i mina fina vita kläder.. Paniken va på topp kan jag lova. Mötte Elin och Christian och dom va påväg åt motsatt håll, sen helt plötsligt dök Findus från skolan upp och jag tog hans mobil för att ringa mamma som inte svara. Sen vaknade jag och nu sitter jag här,hoppas inte jag missar utspringet, det skulle vara fruktansvärt! Men nu busungar ska jag ut i det fina vädret och gå till tåget, men först kissa! Puss på er.

Shooopping

Efter min korta skoldag drog Sandra och jag in till stan med Gustav och Henke vi skulle peka ut snygga kläder till dom, gick kanoners! Men när de övergett oss blev det dyrt för våra små plånböcker.. Köpte en "jacka" till studentklänningen och skor till, och en skit snygg baddräkt. Har letat efter en sådan jätte länge så blev överlycklig när Sandra hittade en. Tyävrr så va shortsen som jag velat ha hur länge som helst slut i min storlek, igen, eller fortfarande kanske man ska säga, suck! Sånt gör mig irriterad... Men nu busfrön ska jag plocka undan i mitt rum ser ut som USA vart och bombat, hehe. Puss.


 

Hat kärlek


I do anything for love



Ballerinisarna åkte på fossingarna idag :D

10e maj 2010

God morgon!

Idag känner jag mig glad, jag har deppat bra länge nu men jag tror faktiskt det har gått över. Ibland så har man bara några dåliga dagar och det kan man lungt säga att jag haft det nu.. När saker inte blir som man vill och folk sviker så kan man bli lite lack.

Nog om det, humöret är bättre men vädret kunde också bättra på sitt humör tycker jag. Man får ingen inspiration när det är såhär ute, vad tusan ska jag ha på mig? Aja får väl bara kasta på mig något trotts att det är de värsta som finns måste nämligen snart sätta lite fart till skolan. Vi hörs senare.

Älskade Glee

Jag älskar Glee, helt underbart, perfekt och galet!! Jag blir så lycklig av den jäkla serien allt sjungande får mig på underbart humör, fast jag känner mig ganska ensam också.. Och idag träffade den verkligen mitt i prick, ni som såg ni hajar vad jag menar. Så istället för lycka känner jag mig lite deppig. Men deras Madonna tema gör att jag sitter och försöker peppa mig själv till bättre humör med massa madonna låtar. Material girl, vough, sorry och jump. Nu är jag besatt hörs när jag lyssnat igenom allt, Kyss på rumpehålet.

OCH NI SOM INTE SETT GLEE, MEN FAN GÅ OCH DÖ ELLER NÅGOT JAG SKITER I VILKET, HOPPAS I ALLA FALL INTE NI LÄSER MIN BLOGG MER!! Peace out!


9e maj 2010

Låter några bilder tala för min helg. Har haft fullt upp därför har jag inte uppat bloggen något. Stackars stackars blogg läsare!



Sandra, Melvin och jag fick rosa sexiga naglar.
Jag tror att alla känner ett litet sting av avundsjuka nu, am I right? OHH YEEAH



Jag hatar att stressa

Från ett jobb till nästa, ska packa lite snabbt för helgen ute på landet hos min mor innan jag gasar iväg. Börjar jobba klockan halv fyra igen så stress, stress.. Hörs ikväll kanske om jag hinner. Puss

7e maj 2010

God morgon!

Sitter här vid min lilla rosa dator och hör hur det blåser där ute, inte alls sugen på att knalla bort till lundbyskolan.. Ska dit och jobba några timmar innan jag ska ut till mamma och jobba. Fy tusan vad jag jobbar hela tiden känner jag. Men det blir pengar i slutet! Men nu måste jag nog börja gå om jag ska hinna, hörs senare.

Not the same girl

Nu kom jag hem från jobbet/stallet. Har så svårt att kalla det mitt jobb men det är väl va det är egentligen, fast jag tycker det är grymt kul även om jag känner mig väldigt opepp om det regnar ute. Men när man väl kommer ut älskar jag varje minut oavsett väder!
Känner att min mage kurrar nu, tror ni det är möjligt att vara konstant hungrig? Jag är hungrig hela tiden skulle kunna äta en hel häst och då skojar jag inte! Vad jag än stoppar i mig så känns det som att jag skulle kunna proppa i mig dubbelt så mycket till.. Jag kommer bli fet, vad sägs om en framtid som sumobrottare? Det kanske vore något för mig, om ska jag äta som jag gör så är jag snart uppe i deras size. Jag blir sur på mig själv eftersom jag äter så mycket, men jag är ju inte fet måste ha frym ämnesomsättning! I så fall älskar jag mig själv, puss på dig Emmy du är så jävla grym på att käka mat!! ♥ Längtar till frukosten i morgon! hihi :D *SUPERGLAD*




Jag har blommiga byxor, HEJ!

Sitter i skolan, har balmöte. Kanon! Har bara haft kemiredovisning och nu tänktej ag dra hem antingen blir det solen en sväng eller simhallen. Ni kan ju gissa vart jag kommer hamna.. Jag har simmat två gånger den här veckan redan kan ju springa ikväll efter att jag har jobbat, hmm.

Vädret är fint idag btw, saatan jag vet inte vad jag ska skriva mer puss på stjärtestumpen :D

6e maj 2010


21:38

Ibland funderar jag helt seriöst på att bli lesbisk, jag menar vad ska man till såna där människor med snopp till? Den ända man kan lita på är ens morfar och bror! Så är det nog, inte för att jag är speciellt sur på någon av det manliga könet just nu jag bara undrar hur man kan tänka så olika?
Vi tjejer är så komplicerade, pratar i gåtor säger nej när vi menar jag och hoppas in i det sista att killarna ska förstå vad vi menar, jag mernar hur FAN ska dom fatta? Jag säger inte att jag är värsta enkla tjejen, snarare tvärtom. Men varför kan vi bara inte vara så enkla som killar och säga precis vad vi tänker och tycker. Tror aldrig en kille tänkt "Men fan jag säger ja nu så hoppas jag att hon förstår att jag menar nej"

Jag tror jag vill vara kille istället, så slipper man tänka så mycket. Vi tjejer ska alltid ha baktankar och analysera sönder minsta lilla ord och sms. Nu är jag trött på det jag vill vara enkel och okomplicerad, helt enkelt jag vill få en kuk!

HEMMA!!

Nu är jag seg som tusan i benen, efter skolan blev det stan med min bror skulle som sagt hitta ett par ljusa jeans till honom. Och den pöjken säger jag bara! Han är så himla kräsen och kinkig, några är för mörka, några andra har en kedja vid fickorna och dom tredje har lite slitningar.. SUCK!! Tillslut lyckades vi i alla fall, eller jag! Han svansade bara efter. Och det slutade inte bara med ett par jean utan två linnen en tischa och sist men inte minst ett par jätte extremt rosa shorts. Tur att han har tjej bror min annars skulle tjejerna va som galna ;D

Men när vi väl kom hem va det bara att tanka bilen för att åka tillbaka in till Linköping och hämta en yr mamma som vart på sjukhuset för undersökning. Hon är en liten chicken som inte klarar av när dom sprutar vatten i örat på henne, haha nej det va faktiskt synd om henne...
Och nu kom jag nyligen hem från badet, känner mig duktig och tänkte fortsätta kvällen i samma anda, PLUGG!!






5e maj 2010

Goddagens!

Sämst på att skiva men har ingen ork. Och idag är det Sandras och min officiella soldag. Det betyuder att vi varje onsdag fram till studenten ska kila iväg och sola innan skolan. As billigt 20k för 20min, kan inte bli bättre!
Har egentligen slutat skolan men vi ska prata ihop oss lite inför redivisningen i kemi i morgon, sen ska jag ta bussen till stan och möta upp min snygga bror för lite shopping, puss på er.

Spy känsla




Fick faktiskt komplimanger för mina kläder idag av okänd kvinna inne i ökänd affär på den okända staden, kul i jul!


Satan vilken dag, drog till tandis i morse sen in till Linköping yrade omkring på stan glömde äta kom till skolan matsalen stängd. Kom hem vid fem och först då fick jag mat, och nu har jag ätit ihjäl mig istället känns som att magen ska spricka och äggmackan pluppa ut som en enda liten geggamoja! Gick och rapade hela vägen hem från bussen tur att jag gick med Elin och Thorsten så att dom fick höra. Tänker sova snart, hörs i morgon :)

Dagens ordspråk: RAPA BÖR MAN ANNARS DÖR MAN! AMEN.


4e maj 2010

God morgon mina fiskbullar!

Sovit gott? Det har inte jag, kunde knappt somna igår sen vaknade jag klockan sex i morse pigg som en lärka men lyckades somna om och vaknade istället vid sju. Skuttade upp ur sängen och drog på mig mina nya klänningar, den rosa får åka tillbaka lite för tunt tyg så jag kan inte ha trosor under utan att kanterna syns.. Men den svarta tänkte jag visa bilder på nu innan jag äter frukost. Puss.




Ignorera prislappen, jag vet att den sitter det.
Eller rättare sagt jag upptäckte det när jag såg bilden, höh


Snyggt jobbat Elin

Vill bara berätta att Elin är grym, hon har gjort ett skitcoolt PA, med bland annat en intervju med mig och jag kunde inte bli stoltare över min lilla vän elle rmer nöjd över hur hon fått fram mina tankar! Ni kan själva kolla www.claimtofame.blogg.se

Men nu till dagen, efter skolan råkade jag visst hamna på stan och efter ett tag slank det visst med två små klänningar. En har jag faktiskt kollat på i flera veckor nu och när den va på rean passade jag på. Den andra en tight rosa liten sak tänkte jag kan bära den på en utav alla utekvällar, det börar ju bli vårväder så den passar alldeles utmärkt. Kanske den får hänka på under studentveckan när vi ska göra staden osäker, vem vet vem vet. Tänkte visa er sen men nu, hej simmhallen!!  


Plantanias

Sitter och kollar resor, Karin och jag pratade om att dra iväg i sommar. Har en kompis som ska jobba som bartänder i Grekland och vi kunde få bo hos honom och nu är jag så jäkla pepp!!! Jag vill åka iväg med min bästa vän till solen och bara mysa, spara pengar Emmy, spara pengar för jag ska tametusan iväg i sommar. Vi får gå till en resebyrå snart Karin! Så nu har jag bestämt det PUSS PÅ DIG!!

What do you want from me?

a


3e maj 2010

God morgon!

Hade planerat att springa på morgonen men dom planerna gick i kras, får ta en runda till simmhallen i em. och samtidigt slänga mig i grillen! Låg faktiskt i solen flera timmar igår hade värsta märkena efter min BH det tycker vi om.
Nu har jag precis käkat en dunder frukost (som vanligt) och snart ska jag knalla iväg mot tåget och skolan. Har två lektioner idag som vanligt så jag kanske hinner hem innan solen fösvunnit från balkongen. Hörs senare♥

Bästa bröder





Nu är min mage mätt och full med tårta, tänkte sätta mig och kolla på humorgalan nu och jäsa min neger bruna tjockis mage lite, puss.


Vänster

Har alltid velat ha håret på ena sidan länge nu, slänger ändå alltid bara över det på ena, men det är alldeles för kort. Men när Hanna hade det i fredags blev jag så sugen och med massa grejs i och hårspännen så gick det, NÖJD!



Nu blir det kalas, hörs!


2a maj 2010

God förmiddag!

Vaknade sent idag, fy! Men så blir det när man är uppe alldeles för sent två dagar i rad. Åkte faktiskt till världens ände, Åtvidaberg igår! Shitpomfritt tänker ni säkert nu, men ja det är sant. Och anledningen, ja? Jag hade fruktanvärt förjäkla tråkigt helt enkelt, blev ju dissad av min fru så då blev det åtvid på korvkalas!
Nu tänkte jag och mormor ta en promenad i det underbara vädret, sen ska jag på kalas. Vi ska fira min bror, och jag hoppas han tycker om min pressent annars får han stryk! :D




1a maj 2010

Satan vad kosntigt det kändes att skriva maj, tiden går så förbenat fort! Snart tar jag studenten.. fy tusan!
Nej nu ska vi inte vara såna, det kommer bli underbart bara man har något att göra sen. Men det är en annan sak.
Idag har jag i alla fall jobbat och jag kan tala om för er att det är inte så härligt att somna fem för att gå upp nio och jobba. Speciellt inte när kvällen va ganska galen, hade faktiskt riktigt trevligt för första gången i mitt liv på en valborgsmässoafton. Eller det brukar vara så höga förväntningar, men denna kväll va dom låga som tusan speciellt när vädret förstörde våra planer, och då slutar det ju ofta bra också..
Men trots det tog jag mig upp och somnade så skönt när jag va klar i bror mins säng. Passade på att dregla lite extra, jummy.
Har nu gjort lite halvhjärtade försök att få med Karin på bio, men jag tror att jag misslyckats den jäkeln är en liten SLÖIS. Det är lördag, ska tvinga med någon annan hörs senare.

RSS 2.0