Hemlangtan

Jag langtar faktiskt hem lite, det ar sa hiskelit jakla varmt har!! Om ni bara visste. Man orkar knappt ligga i solen (a) Svettas som en liten vit gris :D

Min klanning ar snart klar, langtar! Oh saknar er alla men inte snon. Fy fasen for det.
HAHA sitter och garvar at mig sjalv nar jag laser vad jag skrivit det gar ju knappt att lasa nar det bara ar massa A och O:n.

Men nu ska jag tillbaka till hotellet svepa en hel liter vatten sen sova, tur att det finns air condition!

Varmen ar outhardlig!

Gar inte att vara i solen, man branner sig eller dor. Bara att sitta i skuggan har kopt jatte hog solskyddsfaktor idag, hoppas det hjalper. Jag som inte brukar branna mig.. ATTANS! :D

Annars ar det helt underbart har, folket maten allting! Fast saknar KArin min lilla gris, hihi. Kommer ju hem snart ska ju bara vara har en vecka. Har borjat sy upp en balkanning ocksa, det namnde jag inte igar va. (kan inte gora fragetecken om nagon stor sig) Oh jag hoppas att den blir fin fast jag vet ju inte ens om jag ska dansa men jag ska iaf ata tror jag. Faktiskt inte sa himla sugen pa vreta bal. Anda anledningen till att jag gick med i balkommitten, for att se till att det blev tillsammans med de andra LKPG skolorna. Men icke!! Blir sa trott pa allt bajs :)

Puss och hej negerpastej!

23e februari 2010

Hej alla busar!

Sitter har i varmen och har det hur bar som helst, kanske lite for varmt till och med. Men man ska val inte klaga;; Antar att ni garna skulle byta med mig.

Men nu m[ste jag dra, har det iaf helt underbart har men saknar faktiskt er alla. Ha det bra i snon PUSS

21a februari 2010

God morgon!

Idag gäller det! Har i stort sett packat klart väskan nu bara tanborste ochlite sånt kvar. Sitter just nu och klickar runt lite på google. Letar efter någon fin balklänning som jag kan sy upp i Thailand. Har hittat en snygg som jag tror jag ska skriva ut, men göra lite små förändringar då den här klänningen va kort.

Men nu måste jag fortsätta fixa det sista, hörs!


20e februari 2010

Hej bloggen!

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera men fick åka och hämta en full/trött Herman igår i Motala. Fy helveta vilket väder det var att köra i, nära döden upplevelser tusen gånger om.. Nästan, haha nej man jag tror både jag och Hermis höll på att kissa på oss när vi mötte en lastbil som yrde upp så mycket snö att jag inte såg vägen ens. Fast det kom inte plutten ihåg idag, hehe.

Så idag har jag bara tagit det lungt. Mormor och jag ägde Herman i kort spel sen har vi gått ut för att köpa semlor och haft jätte trevligt helt enkelt! :)
Skulle åkt till pappa och sovit där inatt men sånt himla väder så dom hämtar upp mig här innan vi åker i morgon.
Alla kläder ligger framme på bordet tror att jag har med mig allt, ska bara komma ihåg att hämra glasögonen i bilen innan... Kommer nog glömma dem.

Men nu tänkte jag kolla lite på melodifestivalen, puss!

Nybakade scones

Sitter och myser framför Tvn med mormor och morfar gjorde precis lite smaskiga scones med müsli i till dem. Känner mig otroligt duktig! Tänkte kolla upp packningen lite då jag åker till pappa imorgon och då är det bästa att jag har med mig allt, orkar inte åka fram och tillbaka. Eller rättare sagt jag har inte bensin til det, hehe.
Lilla busiga Emmy! Oh jag är så plutti gullig, haha förlåt (a) 

Frågan är vilken tant nivå vi ska lägga oss på ikväll? -Att gå och lägga sig direkt efter att jag checkat packningen. Eller vänta enda tills efter Lets dance och sen sova? Hmm, svårt..


Kladdkaka

Nu har jag tryckt i mig massvis med kladdkaka med jultomtar på, riktigt gott. Fast såhär i efterhand känner jag att jag kanske inte riktigt skulle tagit så mycket. Måste ju tänka lite på magen såhär inför Thailand, fast å andra sidan så är mat gott!

Var och kollade lite på balklänningar förut, hittade ingen fin. Tänker nog sy upp en i Thailand om jag nu ska dansa, känner mig inte så jätte sugen på det faktiskt. Har mer lust att lägga ner pengar på en riktigt snygg studentklänning och snygga skor.

Funderar på att slänga mig i solariet en sväng nu, vet att jag solar mycket nu men vill ha lite grundfärg i Thailand så jag slipper skämmas över mitt svenska skinn. Hehe. Over and out!

Puss på er!


Tror ni man får några jobb när man ser ut såhär?


Vykortskrav

Fan vad krav jag får på mig nu när jag ska åka iväg, Sandra vil ha något Herman vill ha något sen ska jag blogga, mejla och skriva brev också! När fan ska jag hinna sola hade dom tänkt sig? När jag kommer hem eller vad? Lovar att det är så dom tänkt sig, så jag kommer hem blek och tråkig. Men icke jag ska sola, shoppa och bara njuta av alla snygga killar :D

Pratar med Melvin i telefonen nu, han ritar hehe han är så söt min lilla bror!

19e februari 2010

God Morgon!

Gud vad folk tjatar att jag ska blogga, intresset är stort(SANDRA) haha.
Försov mig i morse så stressar iväg till tåget snabbt som sjutton för att upptäcka att alla tåg är försenade, härligt.
Sitter på tåget i 45min och väntar på att det ska gå men tydligen var det helt stopp på väg in till Linköping.
Ringde då till Sandra och sa att jag skiter i skolan, känns inte värt att åka in till en lektion som jag ändå skulle komma försent till.

Fast nu får jag inte träffa Sandra på jätte länge :( Kommer sakna min lilla plutt! ♥

Just nu; packning och Glee


Kändes konstigt att rota fram och prova alla sommarkläder, men härligt ska det bli att glida runt i värmen!



Hej hopp tvärstopp

Kom precis hem från skolan, krångel med tågen som vanligt. Blir galen på det!
Nu har jag kokat mig lite mannagrynsgröt som jag sitter och smaskar på. Mumma! Tänkte försöka palla mig iväg till simmhallen sen eller så ska jag kolla igenom packlistan till Thailand, viktigt att jag inte glömmer något!

Nej nu måste jag äta färdigt, hörs.

18 februari 2010

Hej hopp gummi snopp!

Sitter i skolan med min kurrande mage.. Är så fruktansvärt hungrig men måste vänta på att Sandra ska sluta, bajs!
Har haft ett oförberett prov i engelska nu på morgonen också, kanon kul :D Sen fick vi tillbaka samhällsprovet MVG på det, YES! WOOOHOO! Nu ska jag bara klara inlämningsuppgiften också.

Idag är jag sugen på semlor, och nu är det påriktigt!


Reklam

Jag hatar att volymen på Tvn ändras när det blir reklam! Tänkte bara säga det, sjukt irriternade. Varför liksom? Jag lyssnar inte mer för at dom höjer volymen, bara jobbigt att sträcka sig efter dosan och sänka volymen.. 

Så nu vet alla det :D

Bikini




Någon som såf Anjas vurpa i störtloppet btw? Fy fad läskigt det såg ut, hoppas allt gick bra..


Solariet nästa!

Har precis kommit hem från en fika på stan med Sandra och lite bikini shopping. Var ju tvungen att köpa, det räcker ju inte med en! Så efter skolan begav sig två semel sugna flickor iväg mot Steve´s för att fika. Men väl där upptäckte de att de inte alls ville ha semlor.. Det blev kladkaka och en mumsig kaffedrink istället.

När magarna var mättade började sökandet efter en bikini. Riktigt svårt men tillslut lyckades de efter mycket letande. Den satt som en smäck!
Men nu törstade de två flickorna efter något annat, POMMES!!! Väl på donken mumsade de i sig en stor pommes och snackade skit tills det var dags att skiljas åt: Snipp snapp slut så va sagan slut, nu ska jag sola. Hörs!

Naturkunskap

Nu är ag entligen i skolan, skönt! Fick sitta och vänta hos polisne sen på att dom skulle öppna. Och sen självklart så missade jag bussen..
Lyssnar lite på Sebbe och Andréas redovisning om kärnkraft. Ska börja skriva om maten på bordet snart, det ska ju vara inne på fredag.

Kom på att jag måste fixa några bra böcker som jag kan ha och läsa på stranden i Thailand. Och framförallt på resan dit.. Tar ju så jäkla lång tid, men det är de värt! Det är så himla vackert där, och deras pannkakor är underbara.
Ska också bli jätte kul och träffa familjen som äger ett hotel vi brukar bo på i Ao nang. Hoppas dom känner igen oss var ju två år sedan vi va där nu, tror jag?

Känner att jag bara snackar om Thailand men det är så sjukt vackert.


17e februari 2010

God Morgon!

Sitter här och väntar på att polisen ska öppna så jag kan hämta ut mitt lilla pass, så att jag får åka till Thailand!!! IHH!!!

Hade ni en bra fettisdag igår? Det hade jag i alla fall ett tag. Jag förstår inte riktigt varför det måste bli skitsnack så fort man har en killkompis? Jag hatar det, när man verkligen hittat någon som man har skit kul med och verkligen kan slappna av med så ska det bli massa jävla snack..
Det kvittar vad man säger också, det finns liksom inte i världshistorien att man bara kan vara kompisar utan att ligga och knula som kaniner!! FÖRBANNAD!*

Aja bara att skita i allt jag vet ju att snacket inte stämmer. Någon gång slutar väl folk, för jag tänker verkligen inte släppa någon som jag har så förbaskat roligt med. Aldrig! Punkt.

Thailand!

Pappsen ringde nyss, Thailand resan bokat åker på söndag :D Blir min tredje gång i underba Thailandia!! Oh längtar! Men kom på att jag har typ inga sommarkläder... Bikini!! Och det har ju knappt kommit in några snygga i butikerna, blir att köpa där nere eller så går jag helt enkelt naken. Det ät ju ocks¨ett alternativ.

GAAAHH!!! FATTAR NI LYCKAN? JAG LÄMNAR SNÖN I EN HEL VECKA!!




Skolan är slut!

Nu har jag haft min första och sista lektion för dagen. Sitter och väntar på Hermis, vi ska köpa semlor :D Men han är så seeeeg... Aja matten gick kanoners idag, eller inte hoppade över massa tal för det fanns inget svar i facit och hur ska man då veta om det är rätt? Nej fan det är inte så jävla lätt, stackars mig och stackars Sandra.

Hade Clas klättermus på matten idag också (Y) fast jag vet inte om det blev mycket bättra för det?! Peace out!

Skjorta dag två


16 januari 2010

God förmiddag!

Är ni pigga och vakna? Det är jag har precis kommit hem från simmhallen:) Har simmar lite och sen solat nu känner jagmig redo för dagen, eller först lite frukost. Mumsigt, havregrynsgröt och ägg. Kan det bli bättre? Nej det tror jag inte!

Somnade as sent igår men trots det är jag pigg som en lärka! Puss!

Nya ringar


Glömt visa mina två snygga nya ringar, KANON (Y)


Hemma

Nu har jag kommit hem från mammas kalas, riktigt mysigt. Tänkte googla lite skidställen nu är jätte sugen på att fra iväg någon stans bara över en helg eller så.
Sen tänkte jag kolla på magiska systrar, ha en bra kväll :)


Dagens

Dansar just nu omkring i mitt rum som en galning tillsammans med radion, toppen humör idag :D


15e februari 2010

God Morgon solstrålar!

Förlåt för dålig uppdatering men för det första har datonr knånglet och sen va jag i Linköping hela dagen igår. Gick på stan en sväng först och sen va jag hos en kompis :)

Idag fyller min kära mamma så blir nog dåligt idag också. Men Grattis till henne. ♥



Bilder från kvällen


Mitt paket :)


Melvin, älskade bror

 


Adam söta bror.

Lite dålig kvalite på bilderna, I know men det är tagna med min söta vattenskadade telefon :D


Mysig middag

Har precis ätit en lite för tidig alla hjärtans dag middag med familjen, för att jag inte kommer träffa dem i morgon. :) Jätte gott.
Fick också varsin present allihopa. Jag fick 200kr och ett gulligt nattline! Tack mammsen. ♥

Lite bilder kommer sen, datorn och jag är inte vänner föt tillfället..


Hos mamma

Har åkt hem till mammsen för att kvällsfodra hästarna. Lilla mamma har gjort sig illa i ryggen så hon kan inte rörs sig..
Så nu kom jag precis in från stallet, faktiskt inte så kallt ute som det ser ut. Dock jävligt halt på vägarna fick sladd flera gånger med min lilla bil. Men vi klarade oss hit tillslut.
Vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt mamma och dom har en potatisgratäng i ugnen, och den lockar riktigt mycket. Så stannar nog här en sväng får se vad som händer sen, kanske ringa och kolla vad Karin gör. Puss


Nymålade naglar


13 januari 2010

God Morgon!

Är ni vakna? Jag har i alla fall precis ätit frukost, gott! Tänkte lägga mig och läsa lite nu, kanske plugga lite också.

Gårdagen var mycket trevlig. Började med att Sandra och jag följde med hennes kära far för att handla lite. sedan hem för att städa Sandras rum som hennes pappa redan gjort. Fick en liten chock där, haha.
Sedan körde vi kast med liten trosa när vi flyttade om allting och tillslut kom Louis och trasslade till hennes hår i en sån dör kam som sitter runt locktänger.
Vet inte hur hon lyckades.. Det tog flera timmar innan vi eller Sara tillslut fick loss håret med hjälp av mycket pillande och lite klippande. haha kvällens höjdpunkt.

Efter det blev det massa taco, godis, kladdkaka och singstar sjungande. Och tillslut tog vi bussen in till stan för en sväng på Plaza och avslutande på underbara Platå. Där vi mötte upp Karin, Nilla och malin.
Blev faktiskt en riktigt lyckad kväll med tanke på att det va ganska dött på krogen. Tack så jätte mycket Sandra gull,och alla ni andra:) ♥

Mot Sandras hus!

Skolan är slut och nu åker vi hem till Sandra, ska laga mat och fixa lite för kvällen. Blir tjej kväll med middag och så först, sen bär det av mot krogen. Blir nog en toppen kväll. Ha en bra fredag allesammans. Puss

Min mage kurrar

Som vanligt är jag hungrig, åt ju nyss? Vad är mitt problem?! Tog en handfull gelehjärtan som finns här i biblioteket, men blev bara mer hungrig! Jäkla alla hjärtans dag! haha.
Ska ha sammhällskunskap snart, kuligt mitt favorit ämne =) . Sen ska vi se klart Pretty Woman, och jäkla Elin om lektionen är inställd idag, då ska vi proppa henne full med stora gelehjärtan! Smaskigt!

Nej nu är jag trött på er! Puss i gull! ♥

Skolan

Nu sitter jag i skolan väntar på Sandra som verkar sitta i en galen buss.. Eller bussen verkar ha en galen chaufför, kör mot rött och grejer.
Har iallafall, som vanligt, ingen lektion men är här ändå tänkte jag skulle plugga lite naturkunskaps uppgiften ska in nästa fredag, bra om man är färdig då.. haha. '


12e januari 2010

God Morgon!

Precis klivit upp ur min sköna säng, på spisen står gröten mumma! =)
Har haft underbara drömmar inatt ville nästan inte vakna, men som vanligt ringer klockan 05.30. Men känner mig hyffsat pigg ändå, ska sätta mig och äa frukost nu, Hörs!

Nya kläder


 Tischa med trasig ärm från MQ


Mörk gråa jeans med små runda nit detaljer, också från MQ

Nyligen hemkommen från simmhallen, riktigt skönt. Lite brunare är jag nu också :)


Hemma

Nyss proppat i mig massa hemmagjord ärtsoppa, mumsigt :D Nu kommer jag säkert prutta massor, haha nej då.
Kunde inte låta bli att gå av vid Ikano när ändå bussen åker förbi. Så nu är jag en T-shirt och ett par jenas rikare, båda från MQ. Lägger in bilder sen.

Men nu var det tänkt så att mormor och jag ska simma lite, men föst smälta maten. Puss!


Håltimmar är värdelöst!

Någon mer än jag som hatar håltimmar? Det blir aldrig att man sätter sig för att plugga, även om man borde.. Blir att man sätter sig i bibliotket degar framför datorn, suck!
Jag tycker håltimmarna kan köra upp sig själva i rumpan så att gud får något bättre för sig än att skicka ner små arga snöflingor på oss hederliga människor. hah.

Varför liksom? Det kan fan inte vara någon smart jävel som uppfunnit det iaf. Som nu när vi inte har någon svenskaB sen efter det är sista lektionen, matteD frestelsen är stor att åka hem. Men jag måste verkligen räkna lite. Men ändå sitter jag vid datorn nu och inväntar lektionens början istället för att vara över ambitiös! Guds fel!



Mat

Nu ska det bli gott med lite mar, soppa idag tror jag. Bra för jag fryser! Sen ska vi se klart underbara Prettys woman på svenskan, längtar :D Så smaklig måltid busungar!

Jag älskar min blogg!

Måste bara säga att blogga är nog det bästa jag börjat med. Trodde verkligen att jag skulle tröttna efter ett tag. Men nu när jag tänker efter så har jag ju alltid älskat att skriva dagbok, det är ju samma sak? Nu kan jag liksom gå tillbaka och kolla vad jag gjorde för en månad sen, skit bra! Älskar det verkligen.

Ni som inte har en blogg, skaffa en! Tänk om några år när jag sitter gammal och gråhårig och fortfarande sitter och bloggar om alla snygga pensionärs gubbar.. Då kan jag ju visa dem bilder på hur snygg jag en gång va ;D Skämt osidå, det är kanon. Skit kul, verkligen.

Jag är annars en sån person som blir irriterad på gulliga föräldrar som ska fråga
-Hur har din dag varit? -Vad har du gjort i skolan?
Det gör mig galen för det mesta, men samtidigt vill man skriva av sig och berätta om alla roliga saker. Med andra ord min blogg är det bästa som hänt mig :D Fuck alla killar, bloggen i mitt hjärta! Nästan bättre än kladdkakan Sandris och jag gjorde igår! PEACE!


11e januari 2010

God förmiddag!

Har precis nu skrivit sammhällskunskaps provet, gick väl sådär hann inte riktigt med att skriva klart sista frågan innan tiden var ute. Får hoppas att det jag skrev duger.
Fick stressa i morse, Sandra är inte heller världens snabbaste på något så fick ta bilen till stationen för att inte missa tåget.

Nu sitter jag häri biblioteket och har håltimma, bibliotikarien spelar CS!! Haha vafan.. Lite udda, undrade just vad det var som lät så ser jag henne sitta vid datorn, mysko. Hon kanske är en hemlig CSI agent och är här för att spionera på oss? haha. FIRE IN THE WHOLE!


Mys i min säng

Nu är Sandra här, vi ska krypa ner i min säng med en kopp te och sammhällskunskapsboken, prov i morgon... Fy för det! Och icke att förglömma, dofljus!!
Sov så gott era bajsrumpor, hörs i morgon :D

Bilder från gårdagen


Radio Östergötland

Radio östergötland har precis pratat med oss, dom yrar omkring på min skola och frågar massa frågor, spännande.. Haha pinsamt. Vi ville inte bli intervjuvade men det blev vi i alla fall. Klippet ligger på deras hemsida nu, och massa bilder..


10e januari 2010

Nu har jag vaknat och nu vet jag vad klockan är trots att min mobil dött! Ja hatar min telefon..
Igår va det riktigt roligt bilder kommer sen för har inte med mig sladden i skolan. Fick sova hos Sebbe bebbe inatt, eftersom Sandra övergav mig för Andreas..

Nu sitter jag iaf och väntar på Sabndris hoppas hon kommer snart har ju ingen mobil så kan ju inte ringa, suck..

Nu ska vi skaka rumpa

Sandra och jag är sminkade mätta och redo, nu drar vi!
Kommer bli en bra kväll med mycket dans hoppas vi, och trevligt folk. Blir sista skolfesten för våran del känns lite trist.. Men vi får njuta.

Kommer ihåg första festen när vi satt borta vid en cykelväg och drack, Runken glömde lägga på efter ett samtal med sin kille där hon fått anstränga sig för att verka nykter. Men som sagt smart att lägga på luren innan man skriker till sina vänner högt som fan, haha. Sen upptäckte hon att hon glömt lägga på.. Lyckat, en arg pojkvän i andra änden(Y)

Ha en bra kväll gullungar =)

Fårhagsvägen

Sitter hemma hos Sandra nu vi har försökt att gör såna pannkakor man kan få när man är i Thailand, men dom blev inte alls lika mumsiga..
Just nu klipper busen av sina jenas och jag lyssnar på musik, försöker hitta några kläder till kvällen.

Hemma hos Sandra finns också en as bravåg förstår niman väger 1kg mindre, en glädjevåg med andra ord, hehe.
Men nu ska jag leta upp byxlösa Sandra. Puss

Time for school

Nu tänkte jag dra mig mot tåget, ska hinna ta ut pengar innan jag åker så jag kan betala inträdet på festen. Men har lite svårt att slita mig från Tvn dom ska nämligen lära tjejer att gå i högklackat, hehe. Och det är killar som ska lära dom, lite roligt. Men jag måste om jag ska hinna med tåget.

Känner mig på riktigt bra humör idag, är nog för att jag hunnit gå en powerwalk och solat. Meningsfull morgon! Älskar verkligen morgonen! Men nu måste jag verkligen gå, fy Emmy. Tung väska har jag också.
Ha en bra dag vi hörs nog i morgon då har jag förhoppningsvis massa busiga bilder =) Puss!


Today


9e januari 2010

God morgon solstrålar!

Precis klivit upp ur sängen börjar 12.40 idag men morgonpigg som man är =). Tänkte koka lite gröt nu sen gå ut på en långpromenad och sedan slänga mig i solariet. Måste hinna packa lite också då jag troligtvis inte kommer hem mer idag. Sover hos någon på skolan eller något, det löser sig säkert. Puss!

Doftljus


Glömde säga att jag köpte mumsiga dofljus idag när jag va på stan :) Luktar gott i mitt rum nu, så tänkte sätta mig och plugga lite sammhällskunskap, packar i morgon eller nästa år. hehe.
Blev en liten ring till mig själv också.. OJ! (a)


Yrar omkring..

Försöker komma på vad jag ska ta med mig i morgon till skolan. På kvällen är det nämligen lite fest så måste packa för flera dagar. Jobbigt att tänka så långt. Vet inte ens vad jag ska ha på mig? Funderar på min svarta blus och lackleggins, men är inte riktigt säker. Så med andra ord springer jag omkring som en yr höna (Y)

Vet inte ens hur jag ska komma hem sen på natten.. Sånt som löser sig Sandra tyckte jag skulle sova hos någon, lätt! Ingen lust med det heller tycker mer om min egen säng. Men nu är det bästa att jag fortsätter yra, Bajs!

Choklad

Mitt humör är verkligen i botten, bara går och deppar över allt. Inget blir som jag tänkt det.
Hittade inget på stan till mamma i fördelsedagspresent, slutade med att jag bara tog något..
Det va ingen som vill tjaffsa med oss på informationsmötet, det som va höjdpunkten så jag skulle få släppa ur all min aggretion, men icke!

Inte nog med det så satt jag och deppade hela tågresan hem över alla mina fula kläder och att jag borde byta stil, bla bla bla.. Inte min dag med andra ord. Tur att någon smart jävel uppfunnit chokladen. Min räddare!
Nu blir det Halv åtta hos mig. Puss

Informationsmöte

Dålig dag, önska mig bara lycka till...
Kommer ha ihjäl någon, huvudvärk och skit irriterad, goooood!

Dagens


8e januari 2010

God Morgon!

Hade inte tid och ork att blogga igår. Va i stallet med frida och Karin vi skulle rida en sväng och ta med oss fika. kan nämnas att Frida inte rider så det va riktigt roligt, och kallt.. Red bort till ett öde hus och knackade på dörren ingen hemma. Bilder kommer när jag fått dem utav Karin =)

Nu sitter jag i alla fall här alldeles mätt och belåten, tänkte skutta in i duschen sen göra mig iordning för skolan. Hörs!

Melodifestivalen

Sitter och äter samtidigt som jag kollar lite halvt på Melodifestivalen men stör mig något grymt på programledarna.. Måns är den ända som verkar naturlig, de andra två känns så jävla tillgjorda. Kan inte kolla på det längre, kommer få ett litet ryck snart.
Sen inte nog med det uten alla skämt som ingen tycker är roliga då? GAAAHH!!
Då är min samhällskunskapsbok roligare att kolla på, PUSS HEJ!



Mys med mig själv

Har nu kommit hem, äntligen! Är helt slut skulle kunna somna när som helst. Men ska laga lite mat först samtidigt tänkte jag kolla på Big mama :D
Skulle pluggat får se om jag orkar annars blir det i morgon.. Kanske orkar läsa lite samhäll innan jag ska vara taxi inatt. Ha en trevlig lördag kväll allesammans!

Lunch

Har precis kokat mig lite gröt, sitter nu här helt utmattad. Trött i benen är jag. Amanda och jag har skottat bort snö från ett tak, det va riktigt svattigt. Och inte nog med det man höll ju på att ramla hela tiden för att taket lutade, läskigt..
Snart färdig med stallet så då ska jag in till en utav pappsens fastigheter för att städa lite. Kommer vara helt död idag, ska vara taxi ikväll också plus att jag måste göra hemtentan i kemi! Får väl ägna natten/kvällen åt det.Puss

6e januari 2010

God Morgon!

Har precis ätit frukost Karin ligger kvar och snarkar i min säng, tänkte väcka henne snart.
Och oj vilken kväll det var igår. Började på Steve´s med massa prat och äckliga kaffedrinkar.. Tanken var ju sedan att vi skulle gått till 55an som tyvärr hade stängt pga renovering.
Ner till Plaza istället, träffade Sebbe, Andrea, Fia, Linn, Sara och Jessica från klassen. Riktigt trevligt satt med dom ett tag tills Linus ringde och bad oss komma till Platå.
Påväg dit blev vi tilldelade fribiljetter dit så gratis även där, bra kväll (Y)
Satt där en stund, mycket skratt. Framförallt åt folket som hade mjukisbyxor på sig, udda. Men nu fick grabbarna för sig att det var dax för Platens där det också var gratis kvällen till ära, så Karin och jag blev inte fattig! YES

Var en underbar kväll Karin och jag tog tåget hem och somnade sött bredvid varandra. Men nu tänkte jag åka till jobbet, jobbar mellan 10.00-18.00. Hörs!

I väntan

Nu är jag sminkad och klar, redo för Steve´s goda klyftpotatisar och tsatziki! Väntar bara på Karin som alldeles nyss begav sig häråt.
Känner att ja är lite väl uppklädd för att bara sitta på 55:an och Steve´s men vad fasen man kanske möter någon pudding.. HA
Nej men nu ska jag fixa det sista, kameran hänger med. Hörs senare, kramar! ♥



Everest


Hemma

Nu har jag nyss kommit hem från skolan och stan =) Har varit med pappa och fixat ett nytt pass och köpt et skidställ. Jätte fint. Kan visa bilder sen för nu tänkte jag slänga mig i duschen innan Karin kommer för då ska vi in till Linköping för en liten myskväll och massa prat.

En hälsning till Sandra

Innan jag drar ska jag skicka en hälsning till min lilla Sandra som sitter i skolan för att hon är trög och inte fattade att man ska sova när man inte behöver komma ;D
Antar att hon läser min blogg istället för att plugga, så puss på dig mitt lilla skärt ses snart ♥


5e januari 2010

God morgon!

Sovit gott? Det har jag =) Kände mig riktigt pigg när klockan ringde i morse. Nu har jag ätit en stor frukost sminkat mig lite och snart ska jag börja knall mot tåget. Har bara två lektioner idag, känns riktigt skönt och tror vi ska kolla klart på Pretty Woman på svenskan. Härlig fredag md andra ord. Sen efter skolan ska jag möta upp min far för att förnya mitt pass, han har fått för sig att vi ska åka till Thailand får väl se hur det blir med det.

Tänkte också försöka valla in honom i en sportbutik så vi kan köpa ett nytt skidställ till mig, hehe. Har inga förväntningar men hoppas han kan bidra med en liten del, inte billigt precis..

Men nu ska jag packa väskan och dra mig ner mot stationen, hörs!


God natt :)

Nej nu tänkte jag lägga mig i sängen, kanske läsa lite i samhällsboken, prov nästa vecka och jag måste verkligen keep up the good work, eller vad säger man ;D
I,orgon har jag sov morgon om jag orkar, haha det där lät konstigt men vi har ett arbete som ska in i natuskunskap så behöver inte vara i skolan och jobba på det.. Men är man inte där så blir det inget gjort får se vad som händer. NU SÄNGEN!

Glee

Bästa avsnittet hittills idag, satt och hade tårar i ögonen ibland samtidigt som jag fick gåshude över hela kroppen!
Serien är verkligen helt underbar lite musikal känsla om den samtidigt som den är som alla underbara high school filmer som jag tror vi tjejer har någon sorts crush i.
Den är verkligen hel gullig, jag kollar sällan på Tv och klarar aldrig av att följa en serie och har aldrig gjort sen min mamma och jag satt och kollade på skilda värdar? Kommer ni ihåg? Tuva och alla?
Fan nu blev det lite nostalgi här =)
I vilket fall som helst så är den underbar, längtar redan till nästa torsdag!


Mörkchokladkaka

Slände ihop en chokladkaka med mörk choklad som jag älskar, den va helt underbar, smälte i munnen. och karin jag smakade bara en liten sked, alltså inte ätit ;D haha.

Deg

125g smör
3dl mjöl
1dl socker
½dl socker

Rör ihop in i ugnen 200c i 10min

Uder tiden;
Smält 200g mörk choklad
blanda med
2dl grädder
1½dl socker
2ägg
Häll i det i pajformen in i ugnen igen 25min, sen är det bara att äte, tror jag dog :D


Dagens

Höll på att glömma, här kommer några bilder =)


Tjenis penis

Oj oj vilken dag efter balmötet mötte jag upp min snygging Karin eller hon mötte upp mig hemma hos mig, hehe. Vi gick i alla fall till medley för att sola och simma några längder, riktigt skönt. Förutom att den jäveln är så neger bajs brun! Känner mig som en liten vit tubsocka bredvid henne..
Berättade för Karin att jag slutat äta efter klockan 18.00 då man får uppsvälld mage då. Vet ni vad ung jäkeln säger då? Att jag int får äta något mer fyllekäk, och det är ju sant! Men efter en ute kväll finns det inget bättre än pommestallrik. Så jag sa, smart som jag är att det inte räknas :D och det gör de ju inte, eller?

Men nu ska jag äta lite sen sitter jag bänkad framföt Tvn till klockan 22.00. Torsdagar är den ända dagen jag kollar på Tv riktigt mycket. Först Halv åtta hos mig sen underbara Glee och sist men inte minst Made in Sweden.

Torsdagar är med andra ord min ända riktigta Tv dag, Hörs!

Lite bilder



Jobbigt folk på bussen

Idag på bussen satt det sig en kille/man brevid mig. Efter ett tag började han fråga ut mig vad jag gick i för skolan och vad jag ville bli.. Öhh? Haha. I don´t know you?!
Börjar undra hur man tar sig ut till min skola, om jag har någon favorit häst där. Och han snackade även olika affärs ideér..
Seriöst det finns folk till allt. Folk som börjar prata med än på bussar/ tåg och liknande skrämmer mig lite.
Visst ibland kan de vara jätte trevliga människor, men snacka affärsideér och ha någon jävla utfrågning? Det är bara enligt mig mysko.. Blev lite äcklad, inte kunde han hålla blicken stilla utan studerade mig från topp till tå, KREEPY!


4e februari 2010

God Morgon solstrålar!

Här sitter jag i morgonrock, har precis kollat att bussarna går. Och sorgligt nog så gör dom de, hehe.
Gröten kokar för ullt på plattan så ska börja duka fram lite snart!
Har sovit jätte skönt inatt, och igår innan jag somnade fick jag igång min mobil som jag hämtat på lagning.
Dock hade dom inte lagat den då den tydligen är vattenskdada.. SUCK! Måste köpa en ny med andra ord, men min fungerar så länge men ibland går det som sagt inte att svara så ni vet när ni ringer :)

Men nu väntar frukosten, puss.

Adjöken sa fröken

Nej nu tänkta jag nanna kudden... Är alldeles trött i byxan nu :D Det blåser hårt här på landet vet ni, giraffer och grejer skuttar omkring som tokar. Och inte för alls så längesen såg jag en elefant susa förbi fönstret. Världen är bra knasig, bästa att lägga mig nu innan åsnan utanför dörren kommer inskuttandes och vill ha ännu mer kladdkaka. Det skulle ju vara pinsamt jag menar, vad skulle mormor säga?
Bästa att jag går och gömmer mig inann det är försent.. God natt tokstollar ♥


Sandra min lilla råttunge, jag har köpte en födelsedagspresent till dig, nyfiken? -Ja det ante mig :D


Snart kommer den

Ooh nu har jag betalt pälsvästen jag klickade hem häromdagen, så snart hoppas jag få hem ett fint litet paket. Längtar faktiskt riktigt mycket, vet inte varför vet inte ens vad jag ska ha den till!? Haha men sånt som löser sig hoppas bara att den ser ut som på bilderna, annars blir lilla jag sur som en citron!
Det roliga var att det fanns två likadana på tradera när jag klickade hem min dock var min typ 100kr billigare, vilka blåsta människor som bjöd på den andra? Haha ibland undrar man om folk har en tandpetare uppkörd i rumpan hela tiden eller bara när det blåser som värst.. 



TRESemmé

Varldens bästa shampo och balsam! Har använt det i drygt en månad nu, och mitt hår har aldrig varit såhär lent och mjukt. Eller jo kanske när jag är nyklippt, men när man sparar och vill ha långt besöker man inte frisören speciellt ofta..
Jag älskar det verkligen mitt hår glänser efter varje gång jag duschat och jag har sällan tovor om jag inte haft det uppsatt i knut. Verkligen en helt underbar produkt som jag starkt rekomenderar då den är riktigt billig också! Ohhh sitter bara och pillar i mitt hår nu (a) haha. Kommer aldrig använda något annat till mitt hår, jag är fast!

Shopping!

Blev lite shopping inann jag tränade, kunde inte låta bli... Men glömde en påse någonstans! Måste gå tillbaka i morgon och köpa ett nytt likadant halsband, annars går min värld under, I-lands problem I know..
Brände mig också i bastun efter jag tränat, ingen bra idag med andra ord!
Hoppas ni haft en bättra dag? Kom ni hem från skolan/jobbet välbehållna? Inga bussar som strula eller cyklar som inte ville rulla? ;D Får helt enkelt hoppas på en bättra dag i morgon, värre än så är det inte.

Men nu tänkte jag ta en kopp te, PEEAACCEE!



Jätte snygg blus, som mitt borttappade halsband vill användas till! Klant Emmy!!




Hem kära hem

Pust nu är jag entligen hemma, fy vilket väder! Lutar åt att skolan blir stängd imorgon om inte bussarna kommer att börja gå igen.
Nu tänkte jag besöka simhallen om jag inet ska vänta på mormor sen sola, PUSS :D


Fan för snöoväder!

Uppdaterad klockan 09.16. Med reservation för ytterligare inställda linjer och turer!
Snöovädret gör nu att vi har mycket stora problem i vår trafik. I stort sett all landsbygdstrafik runt Norrköping och Linköping ställs därför nu in från klockan nio.

Kul att man kan ta sig ifrån skolan då, de flesta tåg är också inställda! Jag vill hem!! Man har ju alltid önskat att man inte ska kunna ta sig till skolan pga snön men fan att sitta fast i skolan för att det snöar.. PRUTT!
Sen är det jävligt kallt och jag fryser.. Stackars lilla mig, Sandra kunde ju inte ens komma till skolan idag, tur för henne!


Stockholms bilder







100103

God Morgon!

Sitter i skolan nu, va helt död igår efter Stockholm så orkade knappt gå upp i morse.. Väl i skolan är typ alla lektioner inställda, gud vad jag älskart!!
Ska i alla fall jobba lite med Naturkunskapen nu sen dra in till stan och hämta ut min telefon som är lagad och lämna tillbaka ett minneskort.

                  /E

Stockholm!







Nej nu drar jag till Stockholm! Pussi gullknull!


MIN, MIN, MIN

min, min, min, min :D YEEEAAAHHH!!!!! Bajs bra!! Den är min, bara min scholahopp scholahej!!
Nu kan ni pilla er i rumpan igen, CIAO!

Nervositet!!

Sitter och hoppar på stolen just nu, sitter på tradera och försöker bjuda hem en pälsväst... 15min kvar och jag har högsta budet håll tummarna för att ingen bjuder över, vill så gärna ha den! GAAAAHHH
Har fan ont i magen nu, fy bubblan vad jag kommer bli sur om någon jävel bjuder över mig nu! Då ska den halshuggas och mumifieras! Så sant som det är sagt! :D

jhadhuahufdhfhkdfldfjlfsrdj!!!! Kom igen, varför går klockan så jävla långsamt!!!! SKYNDA, SKYNDA!!

Att slänga ihop en paj

Blev tillsagd utav Sandra att göra något gott tills bussresan i morgon, lättare sagt än gjort. Relativt tomt i kylskåpet och framförallt inga ägg som krävs till i stort sätt allt som går att baka :P
Tänkte jag gör en limepaj, ja jo visst lätt! behövdes 4ägg, och inte har vi nån jävla höna som kan bajsa ut några heller. Fick improvisera, får se hur det smakar.. Haha.

Pajdeg:
½dl Socker
1tsk vaniljsocker
100g Smör
(egentligen 1ägggula)
Rör ihop grädda i 10min 200grader.

Fyllning:
(3ägg) Cream fraiche istället.
2dl socker
1dl vetemjöl
2 Limefrukter, rivet skal och all saft.
½dl Forsocker
Sen är det bara att köra in det i ugnen tillsammans med pajen tills det är klart helt enkelt, kan inte stå för vad det smakar som sagt improvisation... Men det blir Sandra som får äta upp den!




Mormor på hal is

Ni skulle vart med på hemvägen från simhallen! Mormor stöp som en liten gris rätt ner i snön xD. Sen bara låg hon där och skrattade med snö överallt. Och till råga på allt höll hon på att dra ner mig i fallet. Men icke mina ben av stål klarade det!

Nu tänkte vi ta en kopp te sen ska jag planera inför morgon dagen, ska till Stockholm och riksdagen med klassen. Planerar också att träffa min älskade Adam. Over and out.



Adam och jag i sommras :)


Varm Oboy

Sitter här och dricker varm oboy med massa grädde i, smarrigt! Tänkte kila iväg och träna snart kanske lägga mig en liten sväng i solariet också, fryser så till den milda grad ;D

Kan meddela alla som är oroliga över mitt lilla prov att det nästintill gick åt helvete.. Var riktigt klurigt prov satt över tvi timmar! När Carro sen hade rättat hade jag skrapat ihop poäng till ett ynka jävla VG, beviken på mig själv! Men jag vet att jag inte ansträngde mig inför det men ändå, kanske har lite höga krav på mig själv men vad fan!
Hoppas alla sexiga gubbar i simmhallen kan göra mig lite gladare och kåtare. Adios amigos!

Time for school

Nej nu har jag suttit och försökt förstå mig på redoxreaktioner och entalpidiagram. Och jag har bara en sak att säga dom kan köra upp en stor fet jävla polkagris i rumpan!!

Ni kan ju hålla tummarna för mig, vi får hoppas på det bästa men allt är en ända stor röra i min lilla hjärna, Puss på er!

Dagens



Bekvämt, en jenasskjorta och sköna kängor, längtar efter att få använda mina klackar igen..


10011

God Morgon!

Legat, sängen i två timmar nu, jätte skönt att inte behöva gå upp! Egentligen åker jag inte till skolan förens om om fyra timmar.. Men som sagt plugga! Fy! Fast lite skönt att vara uppe så tidigt då hinner jag förhoppningsvis vakna ordentligt :P

Har bara provet idag, sen hoppas jag mamma möter upp mig i stan så att vi kan kolla på min balklänning! Men nu ska jag äta, Puss.

RSS 2.0