Min bil har fått vårskor

Min bil har äntligen kastat vinterskorna till sjöss och fått på sig ett par heta vårdojjer. Eller min bror fixade det, men de är en annan femma. Så himla underbart att sätta sig i lilla Set och gasa iväg på vägarna igen, har saknat min plutt bil. Ikväll ska han med på valborgsfirande i Linköping. Han kommer må vill jag lova, tre gööör heta tjejer i sätena inte fel de inte. Tur att jag han snygga till honom innuti, peelingen tar vi en annan da på plutteskruttebilen.
Men om jag nu ska hinna bli sådär in i nordens jäkla het måste jag kasta mig i duschen nu och sen rota fram lite kläder, en grill outfit och en för dansgolvet ikväll. Känner mig grymt pepp trots detta deprimerande väder, det är ju bara valborg en gång om året. Puss på rumpestumpen.


Let´s GO!



30e april 2010

God morgon!

Idag är det valborg, jaha känns som dagen är alltför överskattad kan inte alla bara gå nakna idag? Tänkte i alla fall dra in till Linköping en sväng snart, sen ska jag väl byta däck på min bil och kanske plugga lite om det hinns med. Borde också städa rummet, göra sallad, lägga kött i marinad, tvätta bilen.. Fy tusan va mycket saker, tur att det bara är fredag och att jag är ledig! Nej nu måste jag nog sätta fart om jag ska hinna med alla måsten, puss.



29e april 2010

Jag är trött orkar inte skriva, ville egentligen bara sova men känns så tidigt tvingar mig själv att hålla ögonen öppna en kvart till! Har jobbat sen typ åtta i morse, om jobb räknas med att koka gröt och ägg åt sin mor och bror. (höhö det rimmar till och med!) Stallet, ridlektioner ja ni vet det gamla vanliga.
Imorgon måste jag inte till stan och klacka om mina skor kanske köpa något snygg till kvällen, men nu sängen! Puss på rumpestumpen!

Blommor, blommor, blommor!!


Oh sexig mage!! RAAWWR



Min studentklänning, plutti gull så söt jag kommer vara!


Hej hopp gummisnopp!

Nu har jag precis kommit hem från stan med mor och Melvin. Hittade faktiskt en studentklänning till mig! Jag är förvånad och imponerad av mig själv. Riktigt söt va den och jag kan nästan till 100 garantera att det bara är jag som kommer ha en sån, känns grymt bra!
Hittade också ett gulligt kort linne som jag tänker ha i sommar och en liten present till min bror som ska firas på söndag.
Men nu ska jag äta lite, puss.

-



28e april 2010

God morgon!

Sitter i skolan med en fot som faktiskt inte gör så ont längre, härligt. Ser ut som om jag kommer kunna gå i klackar på fredag i alla fall.
För er som det intresserar så fick vi en liten fölunge igår kväll, Snöyra fick en liet hingt. Mamma vet inte vilken färg stod det i smset hon skickade, hon ser nog dåligt min lilla mor eller så är han rosa helt enkelt.
Men nu ska jag snart ha matte lektion, efter det möter jag upp mor och mormor för att leta studentklänning till mig, CIAO!

Häst skrälle!

Jag har två goda nyheter och en dålig att berätta för er mina kära vänner. 

1. Jobbintervjuven kanoners, hoppas verkligen att det gick så bra som det kändes. Skulle vara riktigt kul att jobba där.
2. Vi fått en till liten fölunge, Spiréa har pluppat ut ett litet fuxfärgat hingstföl. Stort som bara tusan man kan undra om hon varit och vänstrat med en dinosaurie.. höhö. 
3. Sist men inte mins och absolut inte bäst, jag har ramlat av en jäkla unghäst jag håller på att rida in. Eller egentligen hoppade jag av för att han började få lite panik sen blev han rädd för mig sparkade mig på benet så jag ramlade omkull och avslutade med en härlig spark i ryggen. LOVLEY!!
Tappade andan och när jag skulle resa mig igen hade jag så jäkla ont i foten, som tur va kom mamma springandes(läs lunkande) och hjälpte mig upp. Och just nu kan jag säga att det dunkar i hela foten blev sparkade precis på fotknölen, så nu har jag en stor knöl på hela foten istället! JUst nu vill jag bara gå och lägga mig under täcket och dö, varför? Jag tänker aldrig halta omkring i gymadojor på fredag, det kommer inte hända! Så nu lilla fot se till att bli bra igen annars får vi amputera bort dig, puss hej!


27e april 2010

God morgon!

Sitter i skolan med Sandra busen hon räknar matte och jag ska göra kemi. Har bara matte och sen slutar vi, gött mos! Ska på arbetsintervju idag också, lycklig!! Hoppas det går bra annars vet jag ine vad jag ska göra. Skulle simmat med mormor min men överger henne för det, onklarar sig själv och jag behöver pengar.
Ska ut och jobba hos mammsen idag också, ha lite ridlektioner as usually. Nice price på burger king!

Värd dag!

Idag har jag verkligen gjort nytta, tog mig faktiskt till simmhallen och simmade 1km och när jag landat på en stol i köket plingar det till i mobilskrället. Önskar att jag aldrig fått smset.. Karin tyckte vi skulle gå ut och gå i det fina vädret! Ja jo men tjena jag har ju bara sprungit och simmat idag känner mig inte alls för jäkla seg i benen eller så, men va tusan vi kör! Och nu är jag segare än den segast sega personen, taggar för sängen hörs i morgon♥



Två utav bilderna Elin tog när hon intervjuvade mig om bloggisen. Hon är så bäst!

Ska jag orka?

Kom nyligen hem från skuulan, funderar på om jag orkar dra en repa till simmhallen. Men jo det måste jag orka, visst jag sprang i morse men när jag väl kommit igång kan jag inte sluta. Grymt skönt!
Ska sätta mig i solen lite först om den nu inteförsvinner bakom några jäkla moln, puss på er.

Monday morning

Nu taggar vu matteD med den här underbara låten, dö´skön ju för tusan!!



Denim, denim


Måste erkänna att jag först tyckte att denim, denim trenden va ful men nu jag tror jag börjar gilla den!


26e april 2010

God morgon!

Yes, jag fick upp mig själv och mormor i morse så nu har dagen startat på bästa sätt. En joggingtur och promenad i en timma, nu känner jag mig på toppen humör, kan också bero på vädret. Ska in till skolan snart men först duschen och en sjuhelsikes frukost, puss haj!

Hurtbulle där

Joggat i 20min och lunkat med mormor och Svip i släptåg 40, göddigt!
Men nu orkar jag inte skriva mer, benen dör och Karin kommer snart puss på de. Hörs i morgon snyggingar, älskar er alla men mest Karin och hon ska pussa på mig hela natten, avis? Kan jag förstå!! MIN SNYGGING♥



Stop calling me I don´t want to think anymore






Karin fick den korta soffan, är man kort så är man..




Nu kom jag precis hem från stugan, hann ligga i solen två timmar innan det kom massa jäkla moln och förstörde för mig. Känner att jag boirde tvinga ut mig själv på en joggingrunda, får se. I vilket fall så hörs vi sen. Puss


25e april 2010

God morgon mina sköna!

Blev en lyckad och ganska crazy natt igår. Allt va fin fint innan jag upptäckt att mitt favorit läppglans ramlat ur min väska, och Karin insåg att hon tappat legg, bankkort och nummerlappen till garderoben. Men det löste sig hyffsat bra i alla fall.
Det blev så klart mycket, mycket dans med några galningar.. Tusan säger jag bara undra va dom gick på? haha men kul va det.
Somnade sött vid fyra tiden hos Karins bror och imorse trängde vi in oss i hans lilla bil med en cykel i knäna. Jag fattar inte hur vi lyckade men plats fick vi.
Nu tänker jag åka utt till sommarstugan och steka en sväng, se you later aligator.






I´m not myself tonight

Enligt min bästa ska vi supa, ragga killar och slåss ikväll. Hmm säger jag bara, hon får stå för slagsmålet i så fall jag är inte speciellt aggresvi av mig idag känner jag.  
Hoppas på en bra kväll och är det de stannar vi nog över i Linköping hos Karins bror annanrs blir det tåget hem. Men vädret är ju kanon så hoppas på fler partysugna snyggingar.

Kavaj
låga skor
känner mig skabbig! PUNKT!


Avdankade smycken


Mormors gamla armband och ring, fräänt!


24e april 2010 Min bror fyller 17!!

Idag fyller min söta och pluttiga bror 17år, han börjar bli stor nu lilla pojken. Men det försöker jag att förneka, han är ju min lillabror vad tusan. Grattis gullunge :D

Har suttit i solen en timma nu efter jobbet, måste jobba på brännan. Ska fundera ut något att ha på mig ikväll när vi ska skaka våra små beniga rumpor. Det är ju så fint väder nu så funderar på något vårigt och fint. Får se vad det blir, mina höga klackar kan jag i alla fall inte ha för dom måste klackas om. Nästan att jag funderar på att strunta i att gå ut bara för de.. höhö.

Karin tänker inte längre än näsan räcker


Jag låter detta tala för sig själv, kommentarer till detta är bara överflödiga. Frågan är bara vart fasen tappade hon hjärnan? Min lilla skruttfia♥


23e april 2010

Vilken jäkla dag är helt slut! Skolan en sväng för att vara med på en viktig genomgång, stressa hem och jobba.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen ikväll blir det mys, va tänkt att grilla men ja ni ser ju vädret.. REGN!!
Imorgon hoppas jag på utgång, right Karin? :D

20:52



Jag kom faktiskt iväg till simmhallen tidigare, är stolt över mig själv, Fruktansvärt sugen på att springa är jag nu också! När jag väl kommer igång vill jag inte sluta träna!
Men kom i alla fall precis hem från mamma och jobbet, gick bra fick hoppa upp på Kickan jäkeln för att hon bara kastade av alla, ja jo tjena jag flög av fyra gånger.. Haha men tillslut fick hon va hon tålde och skötte sig perfekt, kan också vart för att hon va så trött att hon inte orkade kasta av en 100kg Emmy på ryggen men det är en annan story ;) Nu ska jag dricka te, puss hej.


Flörtar med min webcam

Kommit hem från skolan nu, funtar på att gå och simma men är inte alls pepp så himla tråkigt att gå själv och mormor jobbar.. Stackars mig tur att jag har min cam att flörta med, han är sååå sööt! höhö.
Nej fan nu ska jag simma, sommaren närmar sig och jag ska va i topp form, YEEAAH!!





RAAWWRR!!!


22a april 2010

God morgon!

Sitter i skolan och har kemi, eller vi har eget arbete så vi sitter i bibliotkeket. Våran grupp ska göra ett arbete om kolhydrater som vi senare ska redovisa för klassen. Jag ska skriva om laktos så nu mammsen kan jag lära dig allt om varför du är laktosintolerant.
Slutar om typ 30min värt att åka in för en lektion, men vad fasen.. Ska hem och simma sen tänkte jag, plugga lite kanske innan jag drar ut till mor min och jobbar. Puss.

Henns och mau



Jag får helt enkelt förbjuda mig själv att kolla kläder på nätet för det här går inte, varför ska alla snygga kläder finnas på nätet? GAAH!


10kg lättare




OH YEEAH! Nu har jag vart och simmat med min gamla pensionärs mormor, eller nej så får jag inte skriva eftersom hon läser min blogg. Förlåt mormor lilla du är så slanker och fin.
Nu står hon i köket och vi ska snart äta, magen kurrar så in i bomben. Sen ska jag nog ta tag i mitt stökiga rum som jag råkade glömma att städa igår, oopps! Jag är ju ledig idag och det känns alldeles underbart men jag kommer säkert bli uttråkad om någon timma när rummet är städat. Hörs senare puss puss söta.


Sitter i biblioteket






Sandra och jag sitter i sofforna har precis läst 20sidor om kolhydrater, och jag tror jag fattade typ hälften av vad som stod.. Biokemi in my ass!
Börjar matten om 15 sen slutar vi för dagen och då ska jag simma med mormor, tschüüss!!


21a april 2010 SNÖÖ!!

Snälla väck mig någon, det snöar ute!! Hela himlen har öppnat sig och ner faller snö, jag tror jag dör! Visst regn det kunde jag accepterat Gud men när du gör såhär så kan jag inte annat en ogilla ditt beslut. Nog tycker jag att det va lite elakt, jag har ju för tusan hängt ner mina vinterjackor? Inte menar du att jag ska behöva frysa? Vad ska man ha på sig egentligen! Jag hade ju hoppats på vårväder när jag slog upp mina söta små blåa ögon, men sicken besvikelse jag fick när det SNÖADE!! För tusan det ska vara vår nu, snart går jag och lägger mig igen för det här är tamme tusan inte okey!! Tror ni man kan demostrera mot vädret?

Kärlek vid sista ögonkastet

kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent(?)
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby —– som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!


Stora hjärtan kom i våran väg

Jobb, jobb och åter jobb. Fast det är faktiskt ganska kul så det gör inget alls i slutändand blir det ju ändå lite pengar!
Tänkte faktiskt ta och plocka undan i mitt rum nu, känns att det behövs. Sen tror jag nog att mina ben och kropp landar i sängen. Ja tro det eller ej jag har börjat få lite träningsvärk nu såhär mot eftermiddagen.. Eller mest ont har jag i benhinnorna där fram, ogilla astfalt! Vi hörs nor i morgon mina pussgurkor♥

Matteprov!

Hej mina fina flickor och pojkar! Har precis haft matteprov, och jag är förvånad över mig själv! I flera veckoe
r har jag inte fattat ett skit av det jag räknar sen igår släppte allt och det blev faktiskt riktigt, riktigt roligt så provet gick nog ganska bra ändå. Eller jag fick säkert godkänt bara men för någon som hatar matte är det väl ändå OK?

Lyftkranen som jag ringt in i morse för att lyfta mig ur sängen fick jag ringa återbud till, INGEN TRÄNINGSVÄRK!! Fad fasen tänkte jag när jag vaknade. Kanske är jag inte så jäkla otränad ändå. Eller jag ska väl inte säga att det inte känns alls, lite mör är jag allt men inget mer.
Ska snart möta upp Sandra för lite lunch sen ska vi på möte med Konsert och Kongress inför våran bal, sen blir det jobb för hela slanten, puss på er!

20e april 2010



22:13




Blommiga byxor är fräänt!


TRÖTTSOMFASEN

Att jag kunde ha glömt bort hur skönt det är att springa, släppa alla tankat och bara bli en svettig flåsande gris med den sämsta konditionen man kan tänka sig. Helt underbart!
Hade inga som helst planer vart jag skulle ta vägen utan lät benen springa vart dom ville, men hamnade tillslut i södraspåret. Har aldrig sprungit där och tänkte ge det en chans, ja juste 2.5km står det på en skylt GRATTIS! Allt som allt sprang jag 5km nu lite smidigt sådär. Tur att jag inte hörde mig själv flåsa med dunkande musik i öronen för då hade jag gett upp för längesen. Men 30min senare bromsade mina döda ben in utanför porten och nu är jag en ny svettig människa som troligtvis inte kommer upp sängen i morgon, ÄLSKA!
Om vi säger såhär, jag borde ha börjat med något lite kortare så otränad som jag är men är man envis som en åsna så är man speciellt fort gick det ju inte, men nu era busar så ska ja duscha bort allt tjockt löddrigt svett, tjolahopp!


I´ve got you on my mind









Kom precis hem från jobbet där det nu är två små söta fölungar. Agnes pluppade ut en igår kväll utan att någon märkte det. Är ganska trött nu men tänkte jaga ut mig själv på en joggingtur i det fina vädret hann inte gå till simhallen och något måste jag ju göra för att hålla mig i form, hehe. Sen tänkte jag kasta mig in i min hatade mattebok för att forhoppningsvis klara provet i morgon! Just det, provet idag! Det gick väl sådär grymt många slarv fel som jag egentligen kunde men hade väl lite bråttom, som vanligt.. Så 1,5p från MVG känns lagom surt. Men på´t igen bara! Hörs sen om jag kan gå.. höhö.


19e april 2010

God morgon allesammans!

Visst känns det helt underbart att vakna upp och inse att det är idag man har prov, ett prov som förövrigt är rövhålssvårt om ni förstår mitt vackra uttryck. Jo men det känns ju kanon, pluggade faktiskt ordentligt igår gjorde alla uppgifter vi fått men känner att jag ändå har noll koll. Det är så jäkla rörigt och så mycket viktiga detaljer som man bara MÅSTE komma ihåg.
Men när lilla Emmy tröttnade på att plugga igår tog hon tåget in till Linköping och mötte upp en trött Simon som precis anlänt från Stockholm, stackars liten han va halt slut.
Men nu är i alla fall jag pigg och utvilad och inte alls sugen på prov men bara ta sig i kragen åka in och göra sitt bästa det ska väl räcka till ett hyffsat bra resultat får vi väl i alla fall hoppas på. Men ha en bra dag i solen mina vänner, pusspuss.♥

Min blåa kavaj

Sydde ju om kavajen jag köpte härom dagen, eller då va det mer en lång kappa gick ner till knäna! Men nu är den snygg som tusan ska bara sy dit några kedjor på axlarna sen är den fit for fight!




18e april 2010

VI HAR FÅTT FÖL!!! Äntligen har Nijkuria tryckt ut et liten fölunge, ett gulbrunt sto. Mamma ringde för en liten stund sedan och berättade. Måste nog åka ut dit och ta en liten titt på det senare under dagen.
Måste verkligen plugga idag, om jag inte minns helt fel så har jag kemi prov i morgon.. Hoppas jag har fel.

Somnade jätte tidigt igår förresten, va så himla trött efter allt jobb de senaste dagrana och hade fruktansvärd huvudvärk så klockan tio låg jag i sängen och snarkade. Nu är jag utvilad så tänkte städa rummet sen plugga, pusspuss.


16:51

Härligt att ha jobbat som en tok hela dagen, stressa till bussen och missa den! Älska att nästa buss går 00.40! Hatar att mamma bor mitt ute i ingenstans. Jag vill hemma och lägga mig i mina säng och sova någon timma. Nej men istället är jag fast hät, kanon! Funderar på att sy om min blåa kavaj som jag fyndade på Sandras och min shoppingrunda, jag får ju i alla fall tiden att gå då, Hörs sen puss.

17e april 2010

Uppe med tuppen idag, men det gör inget blev inte så sent igår för det ve verkligen inget drag någonstans! Sämsat ute kvällen någonsin..
Ska slänga i mig lite frukost nu sen måsta jag ut till mammsen och jobba. Känner inte alls för det. Ska ha ridlektioner också, men det är bara att bita ihop. Det kommer va fullt med folk i stallet och det är fakttiskt det värsta jag vet, mycket skönare när det bara är jag och hästarna! Men barnen är ju söta i alla fall :D
Hörs senare, pusspuss.

FÄÄST



Galen och taggad, som alltid! Puss på er nu ska jag möta upp mina vänner. Ha en trevlig kväll!


19:49

Nu är jag entligen hemma, har tryckt i mig en hel pizza jäkel så nu känner jag mig helt uppsvälld på både brädden, tvären och längden. Kunde inte ens spana in mina små fossingar när jag duschade, höhö. Och för er som lever i en liten grotta någonstans och inte vet att det är fredag så vet ni det nu! Och fredagar tillbringas som bäst på dansgolvet med söta små vänner! Så snart är den där pizzan ett minne blott! Men först ska jag gå på upptäcksfärd i min älsakde garderob. Vi hörs sen med lite bilder förhoppningsvis, puss puss kära blogg♥

16e april 2010

Sitter hemma hos mammsen och fikar, har precis lagat oss en mumsig middag. Jobbar som sagt idag men tänkte slänga in lite gulliga bilder på mig i mina blommiga byxor från gårdagen med bästa Sandra nu, resten kommer senare under dagen!


 

Trött i skallen

Nu är jag helt död efter dagens alla strapatser. Sandra och jag har sprungit i alla såna där konstiga affärer som man aldrig hinner gå i ni vet? Som ligger på små bakgator och är alldeles mörka och så kommer man in och inser att det faktiskt finns rikigt snygga saker!!
Köpte lite second hand kläder, älskar det! Man kan faktiskt hitta riktigta fynd i alla fall jag som är en liten second hand nörd, hehe. På rätt person och i rätt kombination så kan man få de allra fulaste plaggen att bli riktigt snygga och jag måste säga att jag gjorde några riktigta fynd.
När sedan magen började kurra på Sandra och mig gick allt fel, jag tappade bort min ring, fick panik, snubblade hela tiden och återfann tillslut ringen. Efter muycket om och men landade våra söta små rumpor på en bänk i trägårn med varsin tomat soppa och en fiberbulle av något slag med fetaost på. MUMMA!
Tog jätte söta bilder men glömde kameran hos min mor som nu är hemma från sjukan, va där och tog lektionerna åt henne ska dit i morgon också. Så bilderna kommer upp i morgon när jag återfunnit min kära, men nu så tänkte skutta i säng. Sov så gott!

15e april 2010

God morgon solstrålar!

Nu har jag entligen anmält mig till universitetet, sista dag var ju idag så varför göra det innan liksom? Hehe. Det blev i alla fall Agronom med inriktning landsbygdsutvecklig i U-länder och Civilekonom sen får vi se vart jag kommer in. Känner inte att det är så viktigt jag vill ändå inte plugga direkt tar helst ett uppehåll.

Nog om det, jag och Sandra ska gå på stan idag för vi är lediga! YEEAAH!! Så jag borde stressa lite för mitt tåg går snart men jag orkar inte stressa jag kommer när jag kommer..
Juste va med Simon igår därför jag aldrig skrev något mer blev så sent och jag stöp direkt i sängen. Men det va kul i jul!
Skickar en liten hälsning till min sjuka mor som ligger på sjukhus också :( Vet att du inte kan se det här nu men någon gång läser du det väl. Tycker jätte synd om dig mammsen, men det blir nog bra snart ska du se! Du får säkert komma hem snart, älskar dig ♥

14e april 2010

Hej hopp!

Sitter i skolan har slutat för längesedan men bi i balkommitén fixar lite sånghäften. Tydligen har vi kommit fram till att jag ska ha hand om talen och sångerna och prata, sitta på ett hörn och ha koll på allt, hmm.
Ska stanna kvar i Linköping och träffa Simon sen ikväll kommer hem någon gång. Puss


Modevisning




 


Det tar typ 20år att lägga in bilderna och jag ät trött som en ko. Mina fötter pallar knappt bära mig till sängen så vi hörs i morgon mina sötnosar, puss puss


13e april 2010




Stress, önska mig lycka till idag! Hörs ikväll :)


Ny kamera! YEEAAH!

Kom precis hem från Linköping, drog ju som sagt och införskaffade en kamera efter skolan med Sandra. Blev en skit snygg blå likadan som busen själv har fast annan färg. Sen satte vi oss och myste på Steve´s  med filtar. Känns verkligen som vår ute, helt underbart kan inte sluta prata om vädret förlåt!
Nu tänkte jag fixa lite inför i morgon jag och Karin ska gå modeller, OMG!! Jag börjar få fjärillar i magen speciellt efter att jag pratat med Karin nu, tänk om jag ramlar? Nej tänk positivt nu Emmy allt kommer gå kanon, speciellt efter som jag har en ny kamera och solen skiner, hehe.






SKUUULAN

Sitter här inne i skolan har slutat för dagen men som sagt så har jag balmöte kvart i fyra snopp på det. Men jag tänkte sätta mig ute i det vackra vädret och bläddra i kemi böckerna lite.
Sen ska Sandra med mig och kolla på en kamera sen ska vi yra omkring inne i stan kanske ta en fika och mysa. Blir så otroligt glad utav det här vädret så det är galet!!!
Hoppas också att jag kan byta mina blommiga jeans till en mindre storlek, men tror tyvärr dom är slutsålda så i så fall får jag väl proppa i mig lite mer mat så att jag inte tappar dem. Så stora är dom inte så jag ska väl överleva det också. Ha en fin dag mina vänner ♥

12e april 2010

God morgon!

Gid vad glad man blir när solen skiner känns helt okey att skutta iväg till skolan i skinnjacka och glajer. Har bara två lektioner idag, måste dock vänta på balmötet som är kvart i fyra men jag kommer säkert på något roligt att göra, man kan ju alltid sätta sig i solen när vädret är såhär.
Hanna och jag försökte skicka bilderna till mig igår men datorn ville inte ha dom så fick bara några.. Men men det kommer säkert upp massa på Hannas blogg ändå.
Nej nu måste jag hoppa i skorna och in till skolan, kanske ska köpa nya skor till i morgon idag också! Hmm, ja vad ska jag göra i morgon? Attans så nervöser jag kommer att vara. Puss och bus.


I´m walking on sunshine

Har suttit i den där underbara solen hela dagen känner att jag fått lite färg på näsan min, tummen upp för det!
Taggar för skolan i morgon, orkar inte ens tänka på skiten det ger mig ångest.. Men det härliga vädret får mig på bättre tankar, kanske ska ge mig ut i solen på en promenad för det har jag inte fått tillräckligt av med idag.
Hoppas Hanna skickar bilderna på oss idag till mig snart så jag kan visa er hur underbart vi haft det med solande och glassätande, hörs sen gullungar!

11e april 2010

Hej mina kära vänner!

Måste börja med att tacka Hanna för en underbar gårdag, som vanligt ägde vi dansgolvet! hehe. Kvällen var verkligen helt galen med många roliga små inslag som vi säkert kommer skratta länge åt jag och min vän!
Sov kvar i Linköping för att vi hade så jäkla roligt och inte ville sätta oss på tåget hem halv två. Kom hem till Mjölby tidigt morgonpigga som vi är. Så nu har vi bara njutit av solen i flera timmar. Suttit nere vid svartån ätit glass och pratat strunt.
Gick hem efter ett tag och lagade lite specialare och nu har jag precis lämnat av vännen min vid bussen, tänkte sätta mig på balkongen lite nu igen och njuta av det underbara vår vädret innan det försvinner! Puss.





Tonight's gonna be a good night

Nu har jag precis duschat, hoppade i morgonrocken igen. Har glidit omkring i den hela dagen så det kändes inte så lockande att ta på sig kläder, det gör jag först när jag måste..
Totta och Lillan kom precis hit och eftersom dom är så flitiga läsare till min lilla blogg så säger jag Hej, Hej på er!

Nu tänkte jag smaska i mig något nyttigt eller onyttigt få se vad magen är sugen på när jag närmar mig kylskåpet. Sen måste jag nog ladda inför kvällen, utan Karin tyvärr.. Men Hanni och jag klarar oss kanoners sjävla vi raggar upp varsin snygging sen kommer vi göra dansgolvet osäkert med våra dans skills! Kärlek på den kvinnan och våra utekvällar! Vi hörs senare ikväll eller i morgon, ha en underbar lördag kväll!! ♥

Been there done that




Funderar på att ha det här ikväll med massa bling bling till såklart bara rotade runt lite.. Kommer säkert ångra mig tusen gånger om för att sen byta i sista sekund, som alltid. Men nu har jag ju i alla fall ett alternativ, GÖTT!


Step up

Ska sluta äta massa nu och sätta mig framföt Tvn och kolla Step up, alla säger att en är så bra men trots det har jag aldrig sett den. Hoppas på det bästa nu, hörs sen!

10e april 2010

God morgon!

Har precis ätit frukost i all min ensamhet. Kändes underbart att inte ha något att stressa vidare till, vakna när man ville och ligga i sängen och mysa ett tag innan man skuttar upp och äter. Nu är jag på toppenhumör och bättre kommer det bli för vi ska ut och skaka rumpa ikväll, YEEAH!

Igår var jag som sagt med Philip och badade, och den killen är farlig som tusan! Haha nej inte direkt, men det va riktigt trevligt skjutsade hem honom senare på kvällen. Stackarn.
Dagen har i alla falll tänkt tillbringas i lugn och ro hemma, med nutellamackor och film mys! Inte haft en lugn dag på hela lovet så idag kör vi all in! Puss puss mina råttbarn!

9e april 2010

God morgon!

Har precis slängt i mig massa mumsig frukost känner mig som en strandad säl just nu! Ska ut och jobba idag, igen! Men idag jobbar jag bara till klockan tre och sen ska jag till Linköping och bada med Philip. Kommer bli kanoners tror jag. Känner mig ju som sagt som en sääääl! Gulligt va? Jag kommer vagga fram som en liten pingvin också för jag har träningsvärk, mina ben är inte vana vid att rida. Riktigt längesen jag red ordentligt och fy det känns kan jag lova..

Nej nu ska jag borsta mitt troll hår och slänga på mig något acceptabelt sen drar vi och jobbar, Puss på rumpan!



Saknar min Sandra, plutten häng med ut på lördag?
Och om du ser det här, jag ringer dig (Y)


8e april 2010

Ännu en dag fullspäckad dag med jobb avslutad! Inte lika många små barn idag så det va ganska lugnt men jag är ändå helt slut! Tur att det är sista dagen i morgon annars hade jag ramlat ihop i en liten hög.
Har precis vart och solat lite och testat min klänningar som kom från Nelly idag. Den blommiga va riktigt fin men satt åt som tusan runt magen så jag ser ut att ha världens plattaste och sexigaste magen, tur att det inte va tvärtom. Den andra funderar jag på att skicka tillbaka den va jätte stor och alldeles för lång såg ut som ett nattlinne..

Men innan jag tar tag i det så funderar jag på att springa ett varv, borde röra lite på mig. Har ju iofs ridit idag men det räknas inte. Skulle faktiskt vara riktigt skönt att ge sig ut i regnet. Vi får se vart det slutar, hoppas inte på för myckte. Puss.

Kärringar!

Nu har jag entligen lugnat ner mig hyffsat! Förut var jag så förbannad så man skulle kunna koka soppa på min panna eller något, trodde verkligen jag skulle explodera.
Vissa människor( läs KÄRRINGAR) tror verkligen att dom kan allt och är bäst i världen. Jag menar finns det någon normal människa som tror att hästen kom efter oss människor till jorden? Och att i så fall människorna byggde små söta boxar till de stackars vilda hästarna så de skulle kunna värma sig? Jag menar hästar får ju verkligen inte tjock vinterpäls, nej då!
Nej det måste bara vara den här lilla glättiga mops tanten som tycker så, kan kan se framför mig en lång smal tant med intryckt näsa. Eller nej en uppnäsa kanske som hon kan sätta i vädret och vara mallig över?
Ja, så är det nog! Hoppas verkligen jag slipper prata med mopsen mer men det ska vi väl inte vara alltför säkra över, hästfolk säger jag bara. Men nästa gång langar jag telefonen till min kära mor som är lika glad i att argumentera med folk som jag är. Det kommer sluta bra. 

Men när jag väl lagt på luren i alla fall så vänder jag mig till mammsen och börjat tjuta, jag va så helsikes förbannad och arg! Tårarna bara rann samtidigt som jag skrattade och skakade av ilska. Haha bra kombination. 
Men jag va verkligen förbannad, det va riktigt längesen jag hade en sån diskussion med en människa jag inte känner och tro mig ingen vill lära känna henne heller! Hon kunde och visste allt bäst för "Hon va ju så gammal" som hon uttryckte det själv. Men kanon lillagumman tänkte jag odla morötter istället och sätt på dig en stråhatt och stick till madagaskar för dig vill ja inte prata med mer! PUNKT!
Nej nog om det nu, jag ska sova snart är jätte trött ska jobba i morgon igen. Puss 


7e april 2010

Jag har försovit mig klock skrället ringde inte så jag har lite bråttom nu, ha en bra dag mina vänner :)

Mys med bästa

Nu har jag precis kastat mig ut från duschen, är helt slut efter ännu en dag med slit och tjat i öronen. Men orkar alltid med Karin, kommer bli super mysigt. Vi kommer säkert snacka massa skit så passa er riktigt noga nu mina vänner.
Jobbar i morgon också så blir nog ingen sen kväll, ha en mysig tisdag folk!


Öland en sommar med bästa


Sommarklänningar

Har beställt hem lite grejer från nelly.com hoppas på att det kommer i veckan dom har ju bara 3dagars leveranstid och beställde härom dagen. Tänkte att jag kanske skulle ha den creamfärgade på studenten, den liknar den som va slutsåld från hennes och mau som jag visade för någon dag sedan.
Eller så ska jag vara lite crazy och ta den blommiga, det vore ju lite mer jag att skita i att se ut som alla andra, hehe. 

  

 

  


6e april 2010

God morgon!

Blev lite ändrade planer igår, skulle ju städat hos pappsen men det kom några och kollade på hästa så fick städa jätte sent. Hade tänkt mysa hemma hos Hanni på kvällen men kändes inte så värt att åka dit vid halv 10 när jag skulle upp så tidigt, bajs!
Jag drömde att jag hittade min kamera i natt förresten! Jag blev så himla glad men som sagt så va det ju en dröm. Jag får helt enkelt köpa en ny för jag vägrar vara utan en till studenten, så är det bara.

Ska iväg och jobba snart, blir en lång dag för det kommer folk och kollar på häst ikväll också men förhoppningsvis hinner jag träffa Karin ikväll. Nej nu ska jag ta på mig lite kläder, går inte att sitta här halvnaken! Puss på er.

5e april 2010

God dagens mina små kråkor!

Bajs väder ute idag, ville inte kliva upp ur sängen. Men det va bara att ta sig i nattlinnet och stiga upp. Har precis kommit hem från Linköping va och bytte min DVD för andra gången så nu hoppas jag verkligen att den fungerar!

Tänkte snacka lite skit om min hemliga beundrare men han läser mig blogg, tusan också! Haha nej jag har faktiskt inget elakt att säga om honom, måste nog komma på något bara för att liksom :D
Om jag får gissa sitter han och skrattar åt det här nu, eller min rosa rattmuff kanske? hehe. Det va i alla fall bra igår för er nyfikna jäklar som vill veta. Min bästa vet ju redan, men inte allt måste nog ringa sötnosen snart. Vi tjejer kan ju inte hålla käften. Förlåt oss! 
Nej nu ska jag iväg och städa i trappuppgången på gamla komunhuset, PENGAR! Puss på skinkan.



4e april 2010

God middag!

Idag är jag ledig och det känns underbart skönt, tänkte sätta mig i solen en sväng och sen hoppa in i duschen. Ska till Vadstena ikväll till min hemliga beundrare. Haha nej men vi kan ju låtsas så att alla utan Hanni och Karin blir nyfikna.

Börjar få lite ångest över min kamera också.. Jag vill ha tillbaka den, måste köpa en ny för vad är en blogg utan bilder? Och mina Thailand bilder som va där i jag hjoppas verkligen att jag sparade dom på morfars jobb dator.. Men nu era sexiga ungar ska jag slänga av mig kläderna och sätta mig i solen och värmen på balkongen, Puss.

-

Jag är så fruktansvärt trött, har jobbat klart nu och ska nog hem och sova en sväng innan det är dags för påskmiddag med familjen. Känner att jag aldrig kommer orka trycka i mig all mat om jag inte får sova. Sitter och kliar mig i ögonen, kommer aldrig klara att köra hem utan att somna. Jag får ha hög musik på samtidigt som jag nyper mig själv i rumpan och skriker KÖR HÅRT GUMMAN! Det kan nog funka! :) hehe.

Jag är faktiskt ledig i morgon också, eller nej jag ska hjälpa pappa städa i en lägenhet.. Men det går fort och jag får pengar och det kan behövas efter att jag beställt två klännignar från nelly.com men det var de värt. 
Vi hörs senare, glad påsk på er ♥


Snart kommer först fölisen, finns inget sötare!


3e april 2010

God morgon!

Sitter är hyffsat pigg och vaken efter en toppen kväll igår! Somnade vid fyra tiden men som vanligt vaknar jag typ vid sju så jag har legat vaken sen dess och studerat Hanna och Karin när dom sover, hihi.
Det va verkligen skit kul igår, vi dansade tills fötterna värkte. Det dåliga va att min kamera nu är borta! Så himla tråkigt men den måste ha ramlat ur väskan någon gång på Pitch eller 55an. Måste ringa dit, men det är säkert någon som snott den..
Tråkigt isf efterasom mina Thailand bilder är där i och massa bilder från kvällen, men finns värre saker i världen så jag ska inte klaga. Tänkte sätta mig och äta frukost nu, börjar jobba snart sen ska jag hoppa på mina två sömntutor för dom får faktiskt se till att gå upp nu! Puss


Ikväll slår vi klackarna i taket!

Gummi snopp vad skönt det va att sova! Somnade som en stor grå sten så fort jag kom hem från jobbet, och nu har jag duschat och mumsat i mig lite mat. Tänkte leta fram något snyggt till ikväll för snart kommer Hanni och Karin hit. Och nu när jag kollar på klockan inser jag att jag gar lite brottom.. Haha min vanliga otur.

Vi ses på dansgolvet ikväll mina vänner ♥

2a april 2010

God morgon rumpnissar!

Underbart väder idag man kan inte låta bli att vakna halv sju, låg bara kvar i sängen och njöt. Alltså ingen löpning idag, haha fy! Men jag ska faktiskt jobba hela dagen och rida massa hästar det är ju också träning, right?
Men bäst träning får jag nog ikväll när jag ska ut och skaka rumpa med dom snyggaste flickorna i universum.
Massa snyggingar som ska ut ikväll, så det kommer bli en underbar natt. Måste bara försöka hitta skjuts..

Men nu ska jag borsta mina små gaddar och sen åka ut till mor för en dag i stallet/jobbet. Vi ska rida en långsväng, jag undrar vart den långsvängen är? Blir att fundera ut något eftersom att jag bestämmer det, attans också.. Puss på tån.

LOOOOV!

Nu är det äntligen lov, men för mig betyder det som sagt jobb i massor vilket i säg betyder pengar. Blandade känslor där.. Har i alla fall kommit upp från solariet och innan det jobbade jag, hade två ridlektioner och det gick galant! Ungarna är BÄST! Eller så är det våra hästar som är så grymt bra och har en duktig ridlärare som fryser röven av sig för deras skull.
Sitter nu och väntar på min far eller framför allt min bil som han har. Tror dom vart på hockeyn, men fasen dom förlorade ju ändå så det pratar vi inte mer om!
Bilen gick igenom besiktningen nu också så nu är jag ute på vägarna igen med min svarta lilla sak, YEEAH!

Nej snart blir jag irriterad, vart är dom? Jag vill hem till mormor och sova, tänkte att jag KANSKE skulle upp och träna i morgon innan jag jobbar. Om jag inte kommer på någon underbart bra ursäkt vill säga, men det brukar jag alltid lyckas med så troligtvis inte, hehe. Varför har man alltid så bra övertalningsförmåga? Jag vill inte kunna övertala mig själv men det kan jag, jävla skit det där. Nej Emmy i morgon ska vi upp och träna. PUNKT!

SKOLAN




Snart klar med alla engelska ska bara läsa ut boken nu så Sandra och jag kan ha en liten "book circle"
Hon slutar sin lektion om typ 1,5h så jag har tid på mig, läser gabska fort så hinner säkert spela
massa Farmer frezty också, kanon!
Helt slut i kroppen nu btw, jag simmade som om jag vore jagad av en flock kaktusar i morse.. Och det får jag igen nu efteråt kan jag lova!


1a april 2010

God morgon!

Idag är det första april gott folk så nu får ni luras hur mycket ni vill! WOOHOO
Har precis varit och simmat och nu ska jag sätta mig och äte frukost, egentligen har jag ingen skola idag men måste göra klart lite engelska så ska in dit en sväng nu i alla fall. 
Efter det så ska jag hem till mammsen och jobba lite, sen får vi se vad som händer för det är ju LOV!!! Känns riktigt underbart ledig från skolan, men ska jobba massa istället men hoppas att jag hinner med några toppen kvällar med mina underbara flickor i alla fall, med start på fredag. Puss på rumpan!  


RSS 2.0