29e september 2010

Godagens bloggen!

Jag är precis hemkommen från jobbet, har jobbat sen klockan sju i morse känner mig lite seg. Funderar på att åka och köpa röd färg så jag kan måla klart mitt lilla kök, kanske om jag orkar... Fats å andra sidan har jag inget bättre för miog så så får det bli måste nog kasta mig i duschen först tvätta håret och naveln, pilli pill. Känner mig som en liten fjortis måste jag erkänna. Känns inte så jävla moget att ta hål i naveln när man fyller 20år om fem månader. Men jag har alltid velat ha det, och det går alltid att ta bort och man lever bara en gång.

Nu har jag ett extra hål

Sitter här på stolen och inser att jag har ett extra hål där det inte ska vara ett. Ja naveln. Jag vågade fast jag höll på att skita på mig.. Men jag är glad, fast har knappt sett det för de sitter en jäkla plåsterlapp i vägen.
Frusen som tusan är jag efter att ha haft lektioner hos mammsen, vart är min fina när jag behöver någon som värmer mig?
Nej nu blir det idol sen sängen, jag ska upp 05.30 i morgon för att jobba klockan sju. Undra hur det kommer gå när man är bortskämd med att kunna sova ut på morgonen. Heej zombie!

Me and all my friends




Dagen till ära är jag kär i allt och alla. Min jobbcoach, killen i färgaffären, min bil, alla låtar som spelas på radion, min pojkvän och så solen. Satan vilket toppenhumör man är på!! YEEAAH

Ska snart dra mig mot Linköping med bästa vännen och älskade lillebror för att ta hål i naveln. Karin som stöd och Adam med pengarna. Gud vad jag älskar min bror och mina vänner!
Nej snart kärar jag nog ner mig i datorn också.. Hade´ gott folk.

28e september 2010

God morgon!

Sitter här i nattlinne och myser, ska snart bege mig mot AF och träffa min jobbcoach. Jag jobbar ju lite men tydligen är det bra ändå, jag fattar inget men det är som vanligt med andra ord.

Myste med Sandra busen igår, det bliddde ingen bio vi käkade och satt och snackade i några timmar på steves istället, mys pys. Har saknat min lilla pluttfia.
Nej men nu måste jag hoppa i kläderna så här ger nog inget bra intryck. Lägger upp en bild från lördagens party kväll, bilden snackar för hela kvällen tror jag. Peace out.


Mot Linköping och vidare!




Brb, hemlig dejt i bio mörkret.

Den efterlängtade

Här har ni bilderna på denna underbara skapelse som finns på mig vägg, fråga inte varför. Men visst är det en siamesisk snopp? Jag skulle i alla fall vilja ha en, eller vem skulle inte? Handuppräckning tack!!



Blek som en fis

Nu har jag planerat kvällen men först blir det vägen förbi grillarnas grill. Jag har förresten tagit en bild på den siamesiska snoppen men jag har glömt lägga upp den, det kommer när jag har tid helt enkelt. Kanske om ni har tur inom ett år..

27e september 2010

Kom nyss hem från jobbet, köket på blåklintskolan för första gången, KANON! Vet inte vad jag ska göra med resten av dagen. Sånt som märks, puuss.

26e september 2010

Jag har så mycket at göra nu för tiden, jobb, pussa på min kille, måla lägenheten och måla lite till på lägenheten, festa med mina två bästa vänner Larsson och GosiGos. Och så lite jobb igen.
Har inte haft ork helt enkelt.

Sitter här och kolla på bilder från Kreta och det är så sjukt underbara minnen så idioten (alltså jag) sitter här och gråter. Jag vill tillbaka. Jag älskade varje minut där nere. Jag tror det väcker såna starka känslor för att jag hittade världens bästa där nere. Jag kunde inte vara lyckligare. Stunderna med honom är underbara! Jag har varit kär förut men det har ALDRIG varit såhär, jag har aldrig kännt mig så lycklig, levande och säker någon gång. Samtidigt är jag rädd för att det kan ta slut. Man vet ju aldrig och vi är inte så gammla. Man kastar sig in i kärleken för det är så underbara känslor men samtidigt vet man att allt kan rasa samman på bara några sekunder. Jag är helt ärligt nu livrädd, livrädd att förlora någon igen. Men samtidigt kan jag inte leva utan kärlek, det är det absolut finaste som finns här på jorden men tyvärr så leder det även till det värsta..

Gud vad jag skulle vilja skriva av mig, berätta om alla mina känslor vad jag tänker och tycker men jag vill inte dela det med hela internet världen. Funderar på att ha en privat blogg bara för mig, just för jag vill skriva för min egen skull där ingen kan läsa mina tankar.  

Jag vet att min fina ligger och sover och att han ska upp i morgon men jag vill så gära höra hans röst, bara prata med honom för att han gör mig lycklig. Jag vill berätta precis hur tokig jag är i honom hur mycket jag tycker om att ligga och sova bredvid honom, han är till och med söt när han snarkar.
Det här kan inte vara sunt. Att känna såhär för någon, jag kan inte vara frisk. Ta tempen på mig någon jag måste ha feber?!
Jag vill så gärna ha honom hos mig nu, jag är inte bra på distansförhållanden det är så sjukt jobbigt. Men jag ska klara det för Linus Karlsson är allt jag drömt om. Han är en tuff kille i lyxförpackning.
Gud jag skulle kunna skriva och skriva och jag vill inte sluta men jag måste sova annars kommer jag bli tokig för att jag inte får prata med honom. Jag ska skicka ett sms och tvinga honom väcka mig när han skuttar upp klockan fem i morgon för det här går inte, jag blir tokig! Snart tar jag set och drar iväg till Göteborg, saknaden är det värsta som finns!


Trött tjej!

Såhär aktiv har jag nog inte varit sen jag slutade skolan. Jag har städat det skitigaste köket på jorden och jag skojar inte!! Det är en liten jävla kokvrå men det tog tre hela jävla timmar att städa. TREEE TIMMAR!!! Äckel snubbe som bodde där förut, långa jäkla hårstrån överallt. Mycket svordommar där känner jag får ta och lugna ner mig innan jag går ner i vikt.. 
Fick tillslut ätnligen börjat måla om i köket, bara resten av lägenheten kvar. Hoppas pappsen har tid att köpa färg i morgon för snart har jag tröttnat på att måla vitt kan jag lova.
Så i morgon öser vi igen då, vi sätter en deadline på 1månad sen får tame tusingen lägenheten vara redo för inflyttning och lite partaj. Låter det bra vänner?

Slänger in lite ''före'' bilder så ni får se vilken skithög till lägenhet jag ska snygga till. Det kommer bli som ett jäkla slott, tro mig!





Det är inte alla rum för jag har ingen belysning så i sovalkoven, hallen och badrummet var det alldeles för mörkt för att fota idag. PÖÖÖSS

21a september 2010

Morsning korsning!

Jag hatar att vakna upp när det regnar och är alldeles grått ute, får hoppas att det blir lite bättra frammåt kvällen när jag ska ha ridlektioner. Resten utav dagen ska ändå spenderas inne i form av städning i lägenheten.

Känner att jag suger på att skriva just nu. Men så får de vara ingen kamera, inga nya kläder alltså ett ganska meningslöst liv, hehe.


Älskade, älskade du

Kom precis hem från mor och lite ridlektioner. Känner mig frusen, hösten är på G.
Det va roligt att ha de små barnen för en gångs skull, och guud vilket fika dom har. Jag blev ju mätt! Nu förstår jag äntligen varför mamma hellre har de små medans jag får at hand om de större barnen.. Det får bli ändring!

Kännr mig laddad för morgondagen då blir det till o börja städa min blivande lägenhet för som det är nu ser den ut som skrutt. Individ anpassas som min kära skulle säga.

Ang. valet

Vet inte vad folk har för tankar kring valet, det är ju inte riktigt klart än men det är väl nästintill säkert. Och jag är lycklig! Vem vill leva i ett sosse land där staten styr allt och man tillåts vara lat för att det finns bidrag att leva på. Nej jag är glad att vi får Reinfeldt som statsminister i fyra år till. Det betyder fyra år där vi själva får styra över våra liv, där det är vi som har ansvar för våran framtid.
Man är inte en egoist för att man röstar blått, jag tycker det är egoistiskt av de röd-gröna att tvinga folk att leva beroende utav staten och bidrag. Man ger folk ett val, de lata kan leva på bidrag eller så fortsätter man plugga för att bli något men man får ändå samma inkoms eftersom att allt ska vara jämlikt. BULL SHIT!

Om jag vill ha ett bra liv är det upp till mig själv, det är jag som skapar min framtid! Pluggar jag i flera år för att bli något bra är det självklart att jag vill ha bättre lön än alla lata jävlar som knappt orkar gå ut grundskolan. Börja ta ansvar för er själva Sverige!
Visste det finns sjuka och skadade människor och där är det kanon med bidrag men det finns en gräns. Och den är jävligt hårfin.

20e september 2010

Hejsan hoppsan Sverige!

Sitter här i min gosiga morgonrock. Funderar på vad jag ska göra med dagen fram tills det är dax för jobb. Jag ska nog sy klart överdragen till min soffa. Jag har troligtvis betsämt mig för att ta pappas lägenhet för då kan ja flytta nu istället för i Januari och så blir det billigare. Det känns faktiskt kul att få något eget, bli vuxen på riktigt liksom. Ta ansvar för sig själv, och framförallt laga massa underbar mat, göra matlistor för veckan, handla mat och bara njuta. Eller i alla fall första veckorna innan jag tröttnar på det vill säga..






Jag har en siamesisk snopp

Oh ja mina vänner det är så sant som det är skrivet. På min vägg vid sängen finns den. Måste försöka få mig en bild på den, kan bli svårt folk skygg som han är.
Då kanske ni frågar er hur det kan fungera med en siamesisk snopp, och jag vet inte om jag ska vara ärlig. Jag har liksom aldrig sett en förut. Men det som finns på min vägg skulle helt klart vara en siamesisk jävel om den va verklig. Tooo baad!!

Det måste ju finnas folk som har en i verkligheten? Det måste ju gå att mutera fram på något sätt, när kroppen liksom får lite hjärnsläpp. Jag ska nog börja forska i det där, det vore coolt.


19e september 2010

Hej vänner!

Nu är jag hemma från Göteborg. Eller det har jag varit ett bra tag åkte straxt innan åtta i morse eftersom jag började jobba klockan tööölv.
Har haft en underbar helg med min fina, bäst! Känns som det varit handboll för hela slanten. Men inte mig emot, det är faktiskt riktigt kul.
Vi kollade på Dear John, jag grät mig igenom hela filmen och Linus garavde åt mig, snäll kille det där..

Sitter nu här och har precis röstat (blått, såklart!!) har även kikat på en etta i pappas hus, känner att det kan bli den. Min snygga pojkvän får hjälpa mig fixa till den. Nu ska jag göra något annat, typ försöka få tag på mannen i mitt liv och berätta om lägenheten men hans mobil har ingen täckning. Och det är frustrerande.

Citerar en snubbe på fb;

Alliansen har med Anders Borg i spetsen klarat finnanskrisen top 3 bäst i Europa, det hade aldrig fungerat med Bodström. En röst på de rödgröna är en röst på en kommunist, en fifflare och två trädkramare med ihålig politik.

Min egoistiska sysselsättning

Jag har skittråkigt, och vad gör vi små fjortistjejer då? Jo tar kort på oss själva, HEELL YEEEAAAHH! As cool.




17e september 2010

Goddagens!

Sitter hemma hos Linus alldeles ensam och knaprar på hans bröstvårtor. Funderar på vad jag ska göra tills han slutar skolan men än så länge har jag inte kommit på så mycket. Det regnar lite ute annars kunde jag tagit en promenad och troligtvis gått vilse.

Fina, fina pälsväst





Jag älskar min pälsväst, tycker den är superduper frän!! Den och sen min svarta skinnjacka är nog mina bästa köp
någonsin. Nu är mitt rum i alla fall hyffsat rent och väskan är packad. Ska dra mig mot mor för lite jobb snart, men först grillen!

Ikväll bär det av mot min man, saknar honom så mycket. Hoppas jag inte kör vilse på vägen bara, önska mig lycka till vänner♥


2010 september 16e

Förmiddag god!

Sovit bredvid världens bästa kompisa i natt. Klockan nio däckade vi utav utmattning och asgarv, övertrötta oohh ja!! Tror bara att det är bästa som förstår sig på min rubrik, lite internt där. 

Vaknade upp bredvid mongot i morse och senare knackar Hanni på dörren. Har nu suttit och skrattat hela morgonen innan favoriterna begav sig mot storstan för shopping. Vissa ska ju jobba..
Hanna spelade in mig när jag prövade kläder, (läs: Strippade) detta skickar hon sen till min fina pojkvän, inte okey!! Och en ännu värre film slinker visst med också, detta är inget man pratar om men jag är nog inte fullt frisk.
Nu gott folk ska jag städa rummet och packa klart för ikväll efter jobbet bär det av mot Göteborg! Pöössss.

And folks, jag har införskaffat pilotisar. Någon har satt sig på mina favoglajor. Denna någon heter Emmy. ATTANS!





Hemma hos mor

Just nu känner att Niljcess är närmare donken än levade ridskolehäst. Jag tror hon har något emot mig, rivmärkena på armen är fortfarande kvar. Och nu även ett blått och svullet knä. Men hon fick vad hon tålde kan jag lova, ett svettigt dressyrpass!! Den som skrattar sist skrattar bäst.

Ska bege mig mot Hogstad the city snart för att hämta upp bästa vännen. Ska se om jag kan lyckas få med henne på en promenad om jag kan gå så bra.


15e september 2010

God morgon folket!

Nu är jag hemme efter ett ganska kort personalmöte, vi hade fått lite klagomål som skulla tas upp. Och sen va vi tydligen ganska olydiga och lyssnade inte på våra arbetsledare...
Funderar på om jag ska orka städa rummet nu, det vore i alla fall ingen dum idé. Men som sagt, får se.

Vi är dom som kan skratta åt allt med varann.



Jag har precis insett två saker;

1. Jag är fett grym på att sjunga när radion i bilen är på högsta volym. Så jävla grym att Madonna kan kasta sig i väggen.
2. I en trappuppgång är jag mindre bra, sämst snarare. Falskt som fan rent ut sagt. Om jag får svära? Inga små barn som läser hoppas jag..  

Och med dom tankarna nannar jag kudden och laddar inför personalmöte i morgon klockan 8.00 PIIIP! Fett pepp, TAGGA KARIIIINN!!!! (ironi)


UPDATE: Oj jävlar jag tar tillbaka det jag sagt, älska personalmöte!!! cash flow

Ren bil, smutsig Emmy

Nu sitter jag hemma hos mamma efter att ha tvättat bilen och legat hela 30min i grillen. Set är ren och fin men jag känner mig sjukt smutsig, äcklig brud. Ska snart byta om och gå ut i stallet och ha ridlektioner nere i skogen tror faktiskt jag ska rida Niljcess med barnen idag. Hoppas på bättre lycka denna gång.

Har postat kontraktet till stugan i Lindvallen idag också känns sjukt kul att få åka upp en vecka till snön i år. Jag längtar grymt mycket, nu är det bara spara pengar så man har råd också..

Saknar min pojkvän, och vi sågs i söndags.. Tror inte jag är riktigt frisk, det kan ju inte vara normalt i alla fall? Eller?
Men vi ses på torsdag, så fort jag slutat jobba gasar älskade Set och jag ner mot underbara Göteborg och min fina pojkvän. Can't wait!




Älskar bilderna på mig och Sandra från i våras, lycka!

14e september 2010

God förmiddag!

Att inte gå i skolan är nog det tråkigaste jag varit med om, fy jag blir rastlös och inte tar man tag i dagen heller. Men jag ska bättra mig, det har jag lovat mig själv. Så nu efter en underbar frukost tänker jag ta en lång promenad och sen lägga mig i grillen.
Jag har även lovat Set en tvätt så det är väl bäst jag håller vad jag lovar innan kvällen kommer och det står jobb på schemat. Hoppas inga barn ramlar av idag!

Förövrig så är min pojkvän grym..! På att försova sig alltså, vad trodde ni! (?)



GE MIG!!



Den kostar ju bara 3200kr, det är väl inget? Vems tur att köpa pressent till mig?


Den bästa dagen i mitt liv!













Bästa dagen i mitt liv, förutom hög feber som sista bilden bevisar. Saknar min älskade underbara klass!!



13e september 2010

God morgon älskade!

Alldeles ensam har jag sovit i natt, det har inte gått något vidare! Fy för att sova ensam. Snart ska jag bege mig mot mor för lite jobb, hemsidan ska fixas och Niljcess ska ridas. Får också pengar för att städa Adams rum, det tål att funderas på. Först ska jag spana in hur smutsigt det är. Ni vet när man lever på 87kr, så gör man allt för pengar. Ha en bra dag vänner, pööösss



Hissen går inte riktigt enda upp





Avslutar denna afton med bilder på min heeeelt friska bror, han har bara tappat några pommes från tallriken. Kvällen tillbringadas med en mysig söndagsmiddag med familjen, tre rätters är helt okey. Nu är magen mätt och belåten ska ringa Linus innan jag somnar. Sov gott mina fina ♥

Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör



Har just nu haft mitt livs jobbigaste 30min. Visste inte hur det skulle sluta, och hade det slutat på något annan sätt än vad det gjorde kunde jag lika gärna hoppat från höjdskräcken på liseberg. Nästan i alla fall.
Kändes som att alla mina drömmar och planer skulle kollapsa i en liten blöt pöl bredvid mina stinkande fötter. MYS! 

12e september 2010

Helgen har tillbringats med min underbara pojkvän. I fredags firade vi bästa Hanni som fyllde år, middag och mys. Senare kom det lite pojkar på besök så min fina inte behöve tillbringa hela kvällen i tjejers sällskap.
Karin och jag gjorde även ett försök att supa Linus under bordet, men det va ett mindre lyckat försök. Karin söp sig själv under bordet och Linus gömde sina shotar under bordet, tror vi?! Eller vart tusan tog de vägen..

Underbar helg med fint folk. Nu känner jag mig helt ensam och övergiven när Linus åkt hem. Hatar just att säga hej då. Han är helt perfekt min pojkvän!


9e september 2010

Varför är jag så morgon pigg när man vill sova länge? Vaknar som vanligt vid åtta.. Tänkte kasta på mig löpardojjerna och ge mig ut på en runda så fort frukosten ramlat på plats i magen. Blir nog en sväng förbi grillen också känner mig så himla blek och äcklig.
Jobb sen idag, hoppas det går bättre än häromdagen. Puss på er!



På tal om ingenting

Jag kom på att jag drömde att jag gifte mig i natt, what is that suppose to mean?  

Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp







Jag trodde man skulle se hur snygg skjortan är med broderier och grejs på fickan eller vilken cooling tröja jag fyndat men icke! Besvikelsen går djupt ner i hjärtat på mig. Måste köpa en ny kamera, IGEN!! Emmy kan du påminna dig själv om att det är de första din lön ska gå till? Och sen kan du ju försöka komma ihåg att inte tappa bort dom, man får vara lite rädd om sina saker vet du, smart flicka!

I Dionysos vinkapell satt älvorna och skåla med satyrer



Hemkommen från af, lunch med Linus och uppdrag med Hanni. Jag har även hunnit med att besöka alkisarna, kände dock att jag inte riktigt vågade tränga mig på och sätta mig på samma bänk utan slog mig ner på en bredvid.
Lånade också lite pengar utav mormor för att köpa en stickad tröja och en söt vit skjorta på 2hand. Råkade också gå och kära ner mig i ett par höststövlar, jag vill ha, nu helst!! Ge mig någon?

Saknar min pojkvän!

8e september 2020

God Morgon muppar!

Snart bär det av mot arbetsförmedlingen, opepp som få! Ska äta lite frukost och sen tänkte jag ta en liten promenade dit.
Funderar på om det va idag Hanni och jag skulle på helmligt uppdrag? Måste slå henne en pling sen. Annars bär det av ut mot mor och en tur på galen hest #1. Som jag längtar! OHJA. Sov sött vänner, hörs sen.

Nästan perfekt

Har precis kommit hem från stallet och jobbet. En wreeeedigt kämpig dag om jag får utrycka mig på östgötska. Hästen jag red hade milt sagt damp, eller springa in i ett träd är kanske helt normalt? Mitt lår blev spättat på en gren och jag har rivmärken på både tuttera. Okey inte riktigt på mina kära men på armen och höften.  
Barnen jag hade hand om flög av som käglor, duktig ridlärare, det är jag de!

Pratar med min fina nu, vi ska boka skidresa, höres!



7e september 2010

God morgon!

Jag kan inte sova om nätterna längre, och det blir ju inte bättre av att jag vaknar klockan sex och inte kan somna om! Vad är det för fel på mig?
Tänkte vara lite vuxen nu och fortsätta sy mina kuddfodral. Såg att jag blivit erbjuden en lägenhet, tyvär ligger den ganska lånmgt bort från stationen, lång väg att raggla hem efter en krogrunda.. Så vi får se, den verkade ganska mysig annars. Tar nog en sväng till simmhallen för lite motion. Vi höres!


Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder



Nu är jag hemkommen från mor och stallet med andra ord, gick super bra. DUKTIG HEEST MED VEST!!
Tyckte jag kunde passa på att förstöra lite vita dukar när jag ändå är igång här hemma, undrar om oboy fläckar går bort? Annars kan jag ju ösa på lite mer oboy när jag ändå är i farten liksom.  Toooodels!


Update:
Mobbad kille skriver; Hej jag heter Linus och jag använder rfsu. Gillar söta tjejer som har snel hest.
Uupsi! Det va visst min pojkvän, funderar på vad jag ska göra härnäst, dumpa/inte dumpa?


Någonting har gått snett idag

Det händer inte att jag bär mjukisar, det bara går inte. Jag tycker det är fult och skabbigt. Så idag måste jag ha slagit i huvudet, men hittade faktikt mitt enda par mjukisar så jag får väl ge det en chans. Onödig information men för mig är det en stor dag(Större än min hästs födelsedag!) det här ska jag minnas länge!!! Peace out people!






Breakin' Dishes


6e september

Aloha!

Är det bara jag som sovit som en kratta i natt? Drömt mardrömmar hela natten, va så jäkla nära på att ringa och väcka Linus bara för att jag inte kunde somna om. Ni som känner mig vet hur mörkrädd och larvig jag är. Men kände att han behövde lite tid ifrån mig i alla fall någon gång på dygnet.
Kan inte förstå vad vi pratar om i timmar.. (?) Men han är så grymt snäll mot mig, alldeles för snäll ibland. Vem skulle inte vilja ha en sån pojkvän. Jag bangar inte!! Känner att jag pratar om honom i varannan mening, men det är väl så när man är nykär. Är det inte så kärlek ska vara? Det känns som om jag är kär för första gången, har aldrig varit med om något sånt här. Han är den första kille som jag kan skratta tillsammans med och inte åt. Jag är lycklig, han gör mig lycklig.

Sitter just nu och kollar runt på lite lägenheter har hittat en mysig etta, sorgligt nog med bara kokvrå. Jag som älskar att laga mat! Men bättre än inget, skulle vara så skönt att få något eget. 
Funderar på att dra upp symaskinen och börja sy om fodralen till soffan jag ska ha, ja så flir det nog. Puss på skinkan.


''Hej kom och ta mig bakifrån jackan''

DÖÖÖÖ SNYGG!!!



http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/m-by-m-688/ross-river-jacket-688022-54/

5e september 2010

HAALLOJ!

Goa glada människor. Jag är så glad och lycklig, känns som om jag går omkring med ett leende på läpparna dygnet runt. Pratar med min fina man så ofta jag kan i telefonen och han gör mig så glad! Just nu känns det konstigt att inte höra hans röst även om vi inte alltid säger så mycket. Eller inte han i alla fall, jag är alldelse för bra på att prata som tur är verkar han inte har något emot det, min lilla Flubbi-Knubbi.
Jag har jobbat några timmar idag på BK tillsammans med bästa Karin och Malin. Sitter nu och luktar på migg hår och känner att jag luktar som en hel burger king restaurang... Borde kanske duscha innan jag kryper till kojs, eller så fortsätter jag att vara äcklig det är jag ju bäst på, äckel unge!!

Det stinker av gammalt groll

Vilken degar dag. Efter frukosten kröp jag ner i sängen och pratade med min bästa pojkvän och sen somnade jag om igen och sov till klockan tre. Sen har jag suttit fast vid hatade face och lyssnat på all LW låtar jag kan komma över, den mannen är grym.

Har nu tagit upp kyckling och bacon ur kylen ska snart börja med en dunder middag tänkte jag. Ska bara höra med bästa vännen om hon vill gå på dejt med mig först. PÖSS



Igår






4e september

Gudars vilken natt! Jag vet liksom inte vart jag ska börja någonstans. Världens finaste flickor kom i alla fall hit vid sju tiden igår.
Började käka chips och blandra drinkar. Senare inser vi att det blir jävligt stressigt till tåget när alla ska leta fram sina skor och kissa typ 10gånger. Men vi hann, fast jag tror att det tog en timma att gå från tåget i Linköping till ågatan, en sträcka som normalt tar 10min... Hittade några snubbar med frack som sjöng för oss. (shit det där hade jag nästan glömt bort!? haha)
När Karinbarin sen skulle sätta sig och kissa ser vi något rött. Intersport västar.
Ni vet såna man har när man tränar.. (?) haha vi tar i alla fall på oss dem och knallar mot ågatan med allas blickar på oss, grymt sexiga tycker vi själva. Vakterna in på 55:an kollar lite snett på oss och frågar om vi är ett helt handbollslag. Då inser vi att det kanske vore bäst att ta av sig dem, smart som fan!
Kvällen slutade inne på platå där vi mötte om grabbarna Stråkander, fett värt!! Kvällen avslutades med en traditionell pommestallrik innan jag somnade bredvid mina flickor, underbart! Puss haj

 

Kvällens partyblåsa





Ikväll är det lite stil påt´kör på balklänning, all in sälskinn!

3e september 2010

Äpplepajen står i ugnen och jag sitter och fryser som om det redan vore vinter. Att behöva ha tre tjocktröjor och vinterjacka på sig när man ska ut i stallet inte inte okey!! Det är bara början av september vintern kan väl vänta ett tag till. Snälla ta mig till ett varmt ställe!


2a september 2010

Tjenis penis!

Sitter här med andan i halsen efter en sjuhelsikes joggingtur. Trodde jag skulle svimma ett tag, utan frukost i magen så strejkar min kropp så enkelt är det.
Ska kasta mig i duschen när jag kollat klart om det kommit in några nya lägenheter. Svetten rinner så snart blir väl datorn vattenskadad, mysig flicka! Jobb idag igen BK och ridlektioner slutar runt åtta, stressigt schema. So long bitches!


Flubbi-Knubbi

Jäklar vilket bra namn det är, Flubbi-Knubbi! Säg det många gånger det liksom bara låter så roligt. Små gosiga kinder man vill nypa i. Satan vad jag tycker om min Flubbi-Knubbi, god natt!



1a september 2010

Godmorgon!

Planen va att jag skulle springa nu innan jobbet men kroppen ville liksom inte så det blir en lugn morgon nu börjar inte förens elva. Tänkte kasta mig i duschen nu och snygga till mig lite. Mor och jag ska nämligen till stan efter jobbet och kolla lite grejer till min framtida lägenhet. Jysk hade rea på barstolar och jag vill så gärna ha såna i köket så det va tänkte att vi i alla fall skulle komma hem med fyra sådana. Sen får vi se om vi hittar något mer billigt, höhö. Ni vet det är hårt att leva på 87kr får låna av mor så jag kan köpa stolarna 300kr styck, mycket pengar när man är fattig!

Jag förstår inte hur jag ska överleva helgens festande med 87kr, men det är sånt som ger med sig. Har man tur så blir man bjuden av någon ful snubbe. Ska i alla fall bli skönt att träffa vännerna, hoppas ha tid att hinna träffa folk som man inte sett på länge. En fika med min söta Alexandra Nordström näst vecka vore kanon.

RSS 2.0