Dags att sova!

Usch och fy för hemprovet i samhällskunskap, det måste skrivas på datorn och vad händer när man sitter där då? Ja man sitter och kollar kläder nördar fejan eller läser massa boggar det är som en drog man kan inte låta bli! Men det går bra att skriva när man väl kommer igång, men inte kommer man igång heller bli en jävla ond cirkel av skiten.

Försökt mobil blogga också går åt helvete det med, yeeaah! Det ända som gick bra idag var nog utvecklingssamtalet men det var nog för att jag inte lyssnade så mycket satt mest och nickade trodde jag skulle somna när som helst, sjukt trött men inte kan jag sova när jag borde för det.
Saknade nog min Karin brevid mig inatt är så van att hon jämt sover hos mig, mormor tror vi är lesbiska men det är så mysigt att ha någon brevid sig ju! Även om denna någon snor allt täcke ;D

Hade i alla falla tänk försöka sova nu så jag orkar med morgondagen Sandra och jag ska redovisa vårat projektarbete minimi tiden är 20min och vi är inte ens förberädda får väl improvisera lite. Fan nu börjar jag få ångest för det också men det kan ju inte bli sämre änatt vi är tysta och alla garvar så vad är jag rädd för det gör dom ju ändå alltid åt oss! Bäst att sova innan jag får panik hoppas Sandra räddar mig med värsta dunder idén i morgon typ att vi ska berätta om vårat arbete insmorda i olja med röda små tyllkjolar samtidigt som vi sjunger ''I kissed a girl''. Det vore fan fränt MVG direkt men, Sov så gott


Karin och jag


Nyårsklänning

Blev inte så mycket pluggande, har suttit och kikat på klänningar. Kom på när jag var i Stockholm i fredags att det är nyårs afton snart!! Har inte en aning om vad jag ska ha på mig, hittade en skit snygg klänning på Top Shop ångrar att jag inte köpte den! Har kollat på deras hemsida nu men den finns inte där, besviken.
Så istället för att plugga så har jag nu suttit och klickat mig runt och hittat lite bland annat två snygga klänningar från Asos, älskar verkligen när det är djup urigning i ryggen så himla snyggt!
Oh fast jag vill nog ha den jag hittade i Stockholm, varför finns inte Top Shop här?! Blir att köpa den så fort jag åker dit igen!





Gulle gull :D

Känner att det här med mitt bloggande inte går så jävla bra åsså, glömmer bort att man kanske borde skriva saker där hmm...
Men jag har ju faktiskt varit i Stockholm, bra ursäkt! :D
Sandra och jag gick på stan eller jag gick och Sandra sov sen skedde ett litet missöde på tunnelbanestationen, inget vi ska prata närmare om, haha eller Sandra?

Måste erkänna att det va ganska segt med alla hopptävlingar i globen, Sandra och jag vill ha lite mer action inte lika häst galna som vissa. Men det var roligt i alla fall bara att vi höll på att somna ibland men det är ju sånt som hör till!
Stannade i Stockholm sen hos Adam låg och myste hela natten! Hihi.

Och nu sitter jag här trött som fan efter gårdagens ute kväll med Karin och Hanna det var väl inte sådär jätte mycket drag men blev en ganska lyckad kväll i alla fall! Men det beror ju på att man har så underbara vänner och för att det finns så mycket sjuka människor, träffade några gulle grisar på sibylla i Mjölby sen där vi tog våran traditionelle pommestallrik. Finns seriöst inget bättre efter en utekväll.
Men nu måste jag verkligen plugga lite hemprov, fy för det! Men mormor lovade att jag fick gå ner och köpa en tröja sen, så jag måste vara duktig!

Puss på er :D

God Natt!

Var ute och borstade min söta Nova förut och jag fattar inte hur skitig man kan bli hon hade nog ansträngt sig riktigt hårt! Fy vad det satt känner att jag har grus i hela ansiktet nu, men hästen är ren iaf :D
Så nu känner jag mig välförtjänt av lite sömn, känner att jag behöver det om jag ska orka upp i morgon för att åka till våran kära huvudstad ska bli skit kul! Längtar så efter dom är skorna, jag kommer slå Sandra hårt om dom är slut! Bara så du vet gumman ;D

Sov så gott, pusspuss


 


Hemma!

Hej!
Äntligen hemkommen från skolan har varit där till klockan halv fem! Känner mig helt död, skrev ett fysik prov hoppade väl över ett antal frågor. Haha förstår inte varför dom måste göra så svåra prov, vill dom inte att vi ska få MVG?
Sitter i alla fall  här nu fixat lite med pappas hemsida och nu ska jag till mammsen och tanka lilla Set, tur att hon är skyldig mig pengar asså , att ha bil är inte billigt kan jag lova!
Imorgon bär det av till Stockholm med klassen för att kolla Globen Internationell Horse Show. Sandra och jag ska gå på stan istället, vadå går vi i en häst klass? Jaha, men nya skor är roligare än att kolla dressyr så det blir en sväng på stan istället.



Puss på er :D


Blogg!

Hejsan!
Har faktiskt bestämt mig för att börja blogga, förstår inte riktigt varför känns inte som att jag kommer klara av det men kan bli kul. Sandra får stötta med det är delvis hennes fel, men önska mig lycka till!


RSS 2.0