7e december 2010

Det är en hårt arbetande kvinna som skriver detta inlägg. Kom precis hem från andra jobbet, och jaa mina tår fryser. Ska lägga mig i badkaret och tända massa ljus nu tänkte jag. Bara en person som saknas. (nyfikna?)

Idag fick jag börja på cateringen på jobbet och på torsdag och fredag ska jag åka till ett fik och jobba. Jag bara skickas runt precis när jag lärt mig något ska jag lära mig något annat. Och slåss om mig gör dom också flyger fram och tillbaka som en vante.
Nej nu kallar badkaret på mig sen blir det sängen, gud vad jag längtar ögonen svider så trött är jag. Puss fina vänner, saknar er.


5e december 2010

Hej fina väner!

Nu är jag hemma från en kanon kryssning med släkten till Helsingfors. Det är varit väldigt trevligt måste jag säga. Första kvällen va bäst den andra var det bara jag och bror som orkade hålla igång, gamlingarna va för trött. Lite väl mycket pengar har jag nog gjort av med också men det är det helt klart värt. Pillis och jag gick ju på stan tillsammans och det fanna massa snyggt. Så väskan som redan va full vid avfärd va överfull nu + en extra väska och en full kasse. Och så inte mamma ska gråta floder nu så har jag handlat en julklapp till henne utöver alla kläder till mig själv också. Så hon ska vara nöjd :)



Reseutstyrseln, kanoners

3e december 2010

God morgon vackra!

Sitter med en turban på huvudet och morgonrocken är på. Har precis klivit ur en varm skön dusch. Tänkte börja dagen med en rejäl frukost. Eller det äter jag alltid men kan jag ku försöka trycka i mig lite extra. Matvrak!
Sen måste jag börja packa ner all skit, vart ska det få plats? Aja det löser sig väl. Vi kan väl allihopa hålla tummarna för att det finns några pudingar till mig på båten? Lova? Braaaa. Vi höres och synes PUSS


Antagligen glömt hälften

Ja nu tror jag iaf att jag fått med mig allt. Men som ni säkert känner till brukar man ändå ha glömt något. För lite smycken, inga linnen osv. Så nu sitter jag i sängen med nattlinne och röda läppar funderar på om jag ska orka packa ner allt i en väska nu eller om jag tar det i morgon. Svårt val. Vet int riktigt hur jag ska få ner allt, pappa kommer bli galen för att jag har för mycket. Men vadå det är absolut nödvändigt med tre par skor och tvåhundra elva olika väskor.
Känns som om det kommer bli resväskan. Illa Emmy! Jag som planerat att vara en duktig dotter och göra pappsen nöjd och förvåna alla. Men nehe det blev visst inte så kläder i mängder.

Nu ska jag sova, hörs i morgon innan jag åker.



DAMN så sexig!!

2a december 2010

Hej på er fisar!

Har precis kommit hem från alla mina jobb. Måste erkäna att det sliter på kroppen. Kändes som jag skulle svimma när jag kom hem till mor. Alldeles skakis och mådde sjukt illa. Däckade på golvet i hallen och vaknade när mamma kom in med tjejerna. Gick ut och hjälpte tjejerna träna på kadriljen som vi ska ha till julshowen.

Nu sitter jag här med frusna torskfiléer till fötter och vill helst av allt bara krypa ner under täcket men måsta ta tag i packningen. I morgon åker jag nämligen på kryssning till Helsingfors med släkten. Farmors 70års present. Hoppas det blir en hel del party för kusin vitamin, mig och bror och inte bara massa kortspelande. Kanske kan jag även hitta massa fina julklappisar till mina nära och kära i Helsinki. Kommer hem söndag igen så vet inte hur det blir med uppisen tills dess. Men vi lär höras några gånger innan jag åker iaf.




Lars Winnerbäck, kungen









Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om för det ekar i huvet' och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna, den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna O jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt som vi kunnat göra O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt, o om nån att beröra Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten - jag liksom föll över kanten Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med allt Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...








Nu gråter jag en skvätt, sjukt jävla grymt och vackert.







Ey, jag har solen i ögonen





40kronors jackan och björnfittan va på idag, som alltid. Satan jag vill ha en pälsjacka. Ojsan har lagt bud på en på tradera. Hoppas inte jag vinner.

Army





Army inspirerad kofta, oouuch love it! Kom precis hem från stan med mor, bror och bästis (tomhänt!?). Okey inte helt men visa saker räknas bara inte som köp. Typ en julklapp ett armband till mig själv och kryddor. Trams.
Nu ska jag förtsätta med städningen eftersom jag inte ens började igår. Illa. Vi hörs senare och sålänge, simma lugnt!

1a december 2010

God morgon isbjörnar!

Jag  vet inte om jag ska skratta eller gråta när termometern visae -24.. Jag borde gråta men eftersom jag inte ska va ute så spela roll.
Borde gå upp ur sängen och göra lite frukost mor och Melvin kommer snart och hämtar mig och då ska vi till stan. Måste verkligen köpa en hålslagare så jag kan sätta in alla betalda räkningar i min pärm. Just nu använder jag dom som matta. Hörs sen fina :)

RSS 2.0