ny mobil

för er som orkar bry er eller tänka så har jag en ny telefon, med andra ord har nästan alla mina nummer försvunnit, släng iväg ett sms om ni känner er viktiga. Annars kan ni pussa en apa!

14e juni 2010

Hej lever ni?
det gör inte jag, eller jo men har inte haft tid/ork/lust att blogga något under studenten. Att jag blev sjuk i torsdags gjorde bara saken värre. Kanske slänger upp lite bilder från studenten, men det finns alldeles för många.
Sitter nästan och har lite ångest över att jag inte har någon skola att gå till längre, kommer börja gråta snart, igen, jag vill tillbaka! Måsta ta tag i livet, men det blir en annan dag. Nu ska vi steka!

3e juni 2010 GÖTEBORG

Nu drar jag mig mot Göteborg kära vänner, vi hörs ikväll. Håll tummarna för att vädret är underbart där nere är ni snälla annars kommer jag frysa näsan av mig. Ha en bra dag, puss.

22.10

Känner mig grymt stressad måste få ordning på allt till fredag och så har jag prov och vi åker till liseberg med klassen i morgon. Vart tog tiden vägen? Måste nog börja göra lite matsäcck och rota fram lite kläder, slänger in lite bilder från skolan. Puss.



OOH YEEAH!!






Emmy lökar och det är varmt som tusan






Det är typ femhundratolv grader ute och jag älskart! Ska sätta mig på balkongen innan min mor kommer för då ska vi snygga till min balklänning. Hoppas ni har en fin dag ute i solen vänner. Det vet jag att Karin har, packad klockan halv tio på morgonen det är starkt jobbat de! Och snart är det min tur längtar som sjutton till studentveckan det kommer bli härj så det står härliga till.




2a juni 2010

God morgon mina sockerkakor!

Fy tusan så underbart det är att vakna av att solen skiner genom fönstret, blir ju helt svetter. Ska snart dra mig mot tåget och skolan men först möter vi upp bästa vännen. Idag blir det matte för hela slanten jag ska räkna ett kapitel på två dagar, wish med good luck!

Jag har trillat dit igen

Ännu en gång kommer jag hem med kläder efter ynka 20min på stan.. Meningen var att jag skulle in till stan för att köpa en prerssent till min mentor, och det gjorde jag också! Men för att fördriva tiden tills det va dax att sola vandrade jag omkring i affärer. Jag vet, jag vet svagt gjort Emmy! Men jag trodde jag kunde tygla mig, och det kunde jag ända tills jag hittade ett par shorts för 49kr och en paljettkjol för 49kr! Shortsen har jag kollat på länge men vart för snål för och vad gör man inte när dom sen är på rean?
Kjolen slank med för att jag måste ha lite ombyten till studentveckan och den har tusen möjligheter älskar den! Så lilla jag, Emmy, trillade dit igen. Men 99kr, det va väl inte så farligt för ett bar gööör frääna shorts och en kjol? Nee tänkte väl att ni stod på min sida. Puss på näsan!









Långklänning


Jag har blivit helt kär i långklänningar, men dom kostar ju ett helt jäkla studiebidrag.. BAJS!
Men snart rullar pengarna in och då jäklar!


Can´t be tamed



Nilla, Karin och jag



Bästa vännen




Vad tusan har Malin i munnen?..



Några random killar ville ta kort på oss Mjölbybor, hmm?



1a juni 2010

Det är fan juni nu, helt sjukt!! Sitter i skolan nu med Berndtzon vi har haft balmöte och jag börjar känna stressen.. Allt ska vara klart snart för nästa vecka gäller det!

Har inte så mycket att säga om gårdagen mer änatt det va grymt mycket folk! Det va verkligen de västa jag sett och då skojar jag inte. Vid tio slöppte dom knappt in några mer, och dansgolvet ska vi inte tala om smockat med galna människor. Varmt som tusan va det, borde finnas ett dansgolv ute också! Slänger in lite bilder innan jag har matte, puss på er.



RSS 2.0